VIYANA ÜNIVERSITESINE BASVURANLARA DUYURU
Yeni Konu Aç
Sayfa / 2
12 Sonraki SayfaSon Sayfa

VIYANA ÜNIVERSITESINE BASVURANLARA DUYURU 2007-09-29 (18:10)
Yasemin Bedel (YaseminBedel)
Sayin ögrenciler,

cogu basvuruda bulunan ögrenci adaylarinin bu siteye girdigini gördügüm icin buraya yazmayi uygun görüyorum.

Bazi nedenler dolayi basvuru süresinde uzamalara neden oldu. Suan vakit kisitligi yasandigi icin, mailere hemen cevap yazamiyor ve telefonlara bakamiyoruz. Lütfen biraz da sabirli olun, en yakin zamanda hepinize bir bildiri gelecektir.

Eksik evraklariniz varsa bile, bildiri geldikten sonra 1 ay icinde eksik belgelerinizi gönderebilirsiniz.

Master basvurusunda bulunanlar, sizin islemler daha fazla sürebilir, cünkü dosyalariniz bölüm baskani tirafindan inceleniyor ve daha sonra onun yorumuna göre kabul belgesi yazilacak.

Kabul belgesi 3 dönem gecerli, yani bu dönem yetisemiyorsunuz diye caninisi SIkmayin, 31.11.2008e kadar kabul belgesini aldiktan sonra Üniversitemize kayit yapabilrisiniz.

Saygilarimla
Yasemin Bedel
2007-09-29 (18:48)
Eray Eraslan (aslanery)
Eray Eraslan (aslanery)
yasemin hanımı okadar bunaltmışız ki demek çözümü buraya yazmakta buldu Gülümsüyor

HAKLI Gülümsüyor

teşekkürler bu arada bilgi verdiğiniz için yasemin hanım iyi çalışmalar.
2007-09-29 (23:48)
Şaşkın biraz öle. 60-70 tane okunmamis mail var. 20 saatlik isciyim, veee ayni sirada bende bir ögrenicyim ve kendi sinavlarima hazirlanmak mecburiyetindeyim..

ve " niye daha beklicez, nedenini ögrenebilirmiyim" vs sorular duyamiyorum artik ondan burdan herkese iletiyorum!
inanin keyfimden uzatmiyorum süreyi, elimden gelse hemen aninda dosyalari incelerim, ama elimde degil

ondan sadece sizden anlayis ve sabir beklyiorum, ve gösterceginizden eminim.

emege saygi lütfen Göz kırpıyor

not: burdandan kesinlikle basvurular hakkinda cevap yazmiyorum!Cünkü siteye özel vaktimde giriyorum!brsey bilmek isteyen is yerime mail atabilir cvp ama uzun sürebilir!

Saygilarimla
yasemin bedel
2007-09-30 (01:00)
Güner Baba (Spiritchaser)
Alıntı:
Şaşkın biraz öle. 60-70 tane okunmamis mail var. 20 saatlik isciyim, veee ayni sirada bende bir ögrenicyim ve kendi sinavlarima hazirlanmak mecburiyetindeyim..

ve " niye daha beklicez, nedenini ögrenebilirmiyim" vs sorular duyamiyorum artik ondan burdan herkese iletiyorum!
inanin keyfimden uzatmiyorum süreyi, elimden gelse hemen aninda dosyalari incelerim, ama elimde degil

ondan sadece sizden anlayis ve sabir beklyiorum, ve gösterceginizden eminim.

emege saygi lütfen Göz kırpıyor

Saygilarimla
yasemin bedel

Emeğe saygı

Kesinlikle Katılıyorum, Ayrıca teşekkürler Yasemin hanım Arkadaşlara burdan yardım etmeye çalışmanız kesinlikle güzel birşey.

Saygılar

Güner BABA
2007-09-30 (04:02)
Hasan Erkoc (hassan12)
Hasan Erkoc (hassan12)
sanırım benden bıktı Yasemin Hanım Şok olmuş

ewet kesinlikle emeğe saygı...

ayrica bizleri buradan bilgilendirdiğiniz için cok tesekkür ederiz.Çünkü açıklamalarin birinci agızdan yapılmasi tüm kargasaları yok ediyor.

Sizi izlemeye devam ediyoruz Yasemin Hanım Göz kırpıyor
yasemin hanım 2007-09-30 (10:52)
Emre Karaca (emrekrc)
Emre Karaca (emrekrc)
yasemin hanım öncelikle benim anlamdıgım konu ben subatta mezun oluyorum ve master yapacagım ama benım dıplomam ancak subatı nsonunda olacak benım belglerımı tamamlamam nasıl olacak marta artık gıtmek ıstıyorum tesekurler
Doktora eğitimi 2007-09-30 (14:23)
Yasemin hanım ben doktora eğitimine basvurmak istiyorum. Fakat benm 2008 kıs donemi cin en gec mayıs ayında kabulü almam gerekiyor. Bu konuda nasıl br yol izleyim. Bili verebilrseniz cok sevinirim.
2007-09-30 (15:05)
YaseminBedel demiş ki:

not: burdandan kesinlikle basvurular hakkinda cevap yazmiyorum!Cünkü siteye özel vaktimde giriyorum!brsey bilmek isteyen is yerime mail atabilir cvp ama uzun sürebilir!

Saygilarimla
yasemin bedel

! ! ! !
2007-09-30 (15:52)
Emre Karaca (emrekrc)
Emre Karaca (emrekrc)
mesaj tarafimdan sakincali bulundugu icin silinmistir..
son_perde
2007-09-30 (16:17)
Merhaba Arkadaşlar,

Yasemin Bedel Hanım bu başlığı açarak kendisinin de belirtmiş olduğu gibi sizlere buradan "sadece" bu konu hakkında bilgi vermek amacında bulunmuştur ve bence bu kendisinin çok iyi bir davranışı ama görüyorum ki yanlış anlaşılmalar olmuş ve sanki Yasemin Hanım'ın Forum üzerinden bilgi verdiği gibi bi fikirle yaklaşan arkadaşlarımız olmuş Gülümsüyor. Biliyorsunuz ki bu Yasemin Hanım'ın hem özel hem iş yaşamı için uygun bir sonuç doğurmaz.
Uzun Lafın kısası. Bu başlık sadece Kabulleri henüz ellerine ulaşmayan arkadaşlarımızı ilk kişiden bilgilendirilmek amacı ile açıldığından ve şu anda amacından saptığından bu başlığı Yasemin Hanım'ın kendi isteiği üzerine kilitliyorum

Saygılar,

Güner BABA
Sayfa / 2
12 Sonraki SayfaSon Sayfa