kku bence turkıye de bulunan unıler arasında en ıı ve guzel unıler arasına gırcek gıbı :)suan ıcın myo kısmında pek bı calısma gorulmesede diğer tarafta oldukca hızlı bı calısma ıcerısındeler...bu okul bu sehre laık degıl bende kkalelıyım ama k.kale halkı sahıplenemez gıbı gelıyoo suan ıcın gorunen oo:(sosyal falıyet 0,ulasım kosulları rezıl .KIRIKKALEMIZ ICIN BULUNMAZ BI NIMET bu okul ama umarın suankı goruntusunun dısına cıkcak kırıkkale oda zaman alcak gıbı hemde uzun yıllar halk bıseylerı benımserse ortamda olur sosyal falıyette
artıkben gayet memnunum alıstım okula bıraz gec oldu ama =)) ne bılııım ortatam guzellestı bu arada krıkkalede studyo warmıs habernız olsn =))
pek sevdğm sölenemez:(
ya nefretle elıne geçecek kendini yıpratmakla kalıyosunhayatta en ıyısi elındekılerle mutlu olmaktır çevreyi güzelleştiren insanın kendisidir sonuçta kırıkkalede yurdumuzun bi parçası değili mi? yaşamak için hayatın güzel yanına bakmak daha iyi

nedir ki bu nefret daha doğrusu kullanılmalı mı?evet güzel bir yer olduğunu söylemeyebilirsin kesinlikle çok güzel bir yer olduğunuda söyleyen yok bir taşra üniversitesinden bugünkü şartlarda başka ne bekleyebilirsin ve bence ancak gerçekçi bir bekleyiş bakışında olunursa hayat çok da güzel olabilir.mantıklı olmalı en azından asgari derecede hayalci olmalı,burayı yazarken veya gelmeden önce haritayı açıp araştırıp bakmalı.böyle gelmezsen aklında gece partileri discolar yatarsa mutlu olmamak gayet doğal hatta depresyona girmemen olanaksız.önemli olan bu saatten sonra yapıcı eleştiriyle kendini mutlu edecek perspektifle olaylara yaklaşabilmen.
gelişmeler bence hayli hızlıca yaşanıyor geçenlerde bilmiyorum gideniniz varmı ceza hukuku ile ilgili sempozyuma türkiye barolar başkanından tutun en eski bu konuda en önemli profesorler kırıkkaleye geldi.akşama kadar yargıtay başkanı savcılar hakimlerin de katıldığı bu ortamda çok faydalı görüşler ortaya atıldı.şimdi denebilir güzel üniversitelerde her gün bir sempozyum var bizde neden her gün yok işte bu gerçektir ama bizim üniversitemizde de hiç olmuyor denemez diyen varsada art niyeti ya da sıkılganlığı vardır bir an önce ankaraya bir iki günlük dinlenmeye gitmesini öneririm
sonuç olarak şunu söylemek gerekir hiçbir şey olmayacak derecede imkansız değildir.ama imkansızı oluşturabilmek için rasyonel seviyede imkanları gözardı etmeden ileriye dönük düşünmek ve en önemlisi umutlu olunması gerekir.bunu yapabilmek zor ama en azından bu ölçüt olmalı çünkü bende hali hazırda birinci sınıf öğrencisi olarak bu düşünceleri azami safhada ölçüt olarak tutmaya çalışıyorum en azından çabalamaya çalışıyorum.
1 defa değiştirildi
En Son: 2008-04-22 12:49:20
kırıkkale aslında çok da kötü bir yer değil arkadaşlar beklentileriniz neydi buraya gelriken bilmiyorum ama kırıkkale bugünki durumundan çok daha uzaktı cafeleri falan iğrençti.onları bırakın kaldırımları yoktu yolları yamalıydı doğru düzgün sinema salonu yoktu bence bugün bunları aştık okulun ulaşım koşulları da güsel bence neresini beğenmediniz bilmiyorum ama okula gidip gelebiliyoruz sonuçta,ben hiç bi gün geç kalmadım.durakta yoktu önceden... bardağın dolu tarafından bakmak lazım hayıflanmak bize bişey kazandırmaz ben kırıkkaleliyim burda doğduğumdan beri yaşıyorum tamam bazı insanları serseridir yani laf falan atarlar ama sizce bu sadece burada mı söz konusu yani sadece kırıkkaleye has bi şey mi?kırıkkale aslında küçük şirin bi yerdir br süre sonra seveceğinize eminim bence problem bakış açımızda bunu dzeltirsek düzelen yanlara bakıp diğer yanları düzeltmek için bi şeyler yaparsak ozaman doğru bişeyler yapmış oluruz.
arkadaşım seni kku da tutan mı var. rahatsızsan çek git (s.g). kku da sana ne girdide cıkaramadın böyle konuşuyorsun ****ık yapma burda. yiyosa bunları okulda söyleseni. senin kku yu sevmiyorsunda kku sana bayılıyomu. sanal **** seni. anan baban para döküp okutmaya çalışıyor senin gibi piçlerde okul aleyhinde ileri geri konuşuyor. kku da ne kadar öğrenci varsa hepsi a kapısınsa üzerinden geçsin.

cok ıstıyosan sen kavga et bız senı tutmayalm
duruuuuuuuuun ben bi ankaralı olarak kırıkkale hakkındaki düşüncelerim, medeniyete 70km uzaklıkta olduu halde ilerleyemiyen kısmetsiz ne biliim nasipsiz çolak bi arazi onu geç gelelim bizim üniye 2. senem ve son senem ben m.y.o. nda okuyorum şunun şurasında 1 ayım kaldı yok böyle bi eziyet yaw serefsizim ızdırap gibiydi ömrümün en güzel yıllarını bu lanetli topraklarda harcadım yakın diye ilk sıraya kk yazan aklımı ....... yani ne bilim günlük hayatımda nerde olursam oliim okulumla ilgili bi laf olduunda bırak şu LANETLİ TOPRAKLARI der geçerim hahahaha BURANIN LANETİ SİZİDE BULACAK HAHHAHHAHHAH...

bence süper bir üniversitemiz sevmemenin nedenini anlayamadım???