ne zamndır siteye grdiğimde bu saçma yazı dikkatimi çekiyordu sonunda üye olmak zorunda kaldım cewap vermesem çatlardım.arkadaşım sana soru soruyorum kaç üniversite gördünde kırıkkale üniv.beğenmiyorsun neyinden faydalanamadın hangi hocası kötü yada okuduğun üniv.böylemi sahip çıkılır sana bu soruları sormak istiyorum..yoksa aradığın berduş üniv.hayatınımı bulamadın sade ve içkisiz geçen okul şenliklerimizden mi memnun değilsin yoksa profesörlerimzle istediğimz an konuşabilme imkanımız mı seni rahatsız ediyor ben gerçekten çok tepkiliyim bu yazıya..bu ülkede sawunulması gerekn çok gerçek var ama sahip çıkılması gereken bir değerde okuduğun okul herşeyi eleştirmekle hiç birşeye çözüm bulamazsın helede bu şekilde bir konu açarak kendini aşağılamktan başka birşey yapmazsın..kırıkkale üniversitesi sadece senin gibiler yüzünden kaybediyor.
kırıkkaleye alışmak zor oldu ama bu hangi üni oldugu önemli degil insan evinden cıkıp farklı bi yere girince mutlaka uyum saglayamaz. ama kku beyenilmicek üni degil illa bütün pisliklerin olması şart degil heralde ortamı bozuk bi üni degil mutlu olmak zor degillll
ezme demiş ki:
ne zamndır siteye grdiğimde bu saçma yazı dikkatimi çekiyordu sonunda üye olmak zorunda kaldım cewap vermesem çatlardım.arkadaşım sana soru soruyorum kaç üniversite gördünde kırıkkale üniv.beğenmiyorsun neyinden faydalanamadın hangi hocası kötü yada okuduğun üniv.böylemi sahip çıkılır sana bu soruları sormak istiyorum..yoksa aradığın berduş üniv.hayatınımı bulamadın sade ve içkisiz geçen okul şenliklerimizden mi memnun değilsin yoksa profesörlerimzle istediğimz an konuşabilme imkanımız mı seni rahatsız ediyor ben gerçekten çok tepkiliyim bu yazıya..bu ülkede sawunulması gerekn çok gerçek var ama sahip çıkılması gereken bir değerde okuduğun okul herşeyi eleştirmekle hiç birşeye çözüm bulamazsın helede bu şekilde bir konu açarak kendini aşağılamktan başka birşey yapmazsın..kırıkkale üniversitesi sadece senin gibiler yüzünden kaybediyor.
bu yazdıklarına gülüyorum sadece bana kaç üniversite gördüm diosun bunu sorduğuna göre senin hiç üniversite görmediğin apaçık ortada !!! kırıkkale üniversitesi ne kadarda güzel olmuş birden yanlış okuyorum galiba yazdıklarınızı.. bana burayı savunamazsınız 16 senedir kendi hocalarını yetiştirememiş bir üniversiteyi burda göklere çıkarmak ne kadar mantıksız ve akla uzaktır bunu anlamanız gerekir ama tabi senden bunu beklemiyorum... körü körüne bağlanmışsınız belliki.. bulunduğum yer iyi ama daha iyi nasıl olur demeyen olduğu gibi herşeyi kabul eden toplumumuzun ürünlerinin görüşleride böyle olmalıyıdı.konuay cevap verme nezaketinde bulunan tüm arkadaşlara içtenlikle teşekkür ediyorum. seviyesiz şekilde aşağılama boyutunda cevap yazan arkadaşlara diyecek hiç bir şeyim yok. çünki ahmağa verilecek en güzel cevap susmaktır demiş atalarımız ... saygılarımla
ZORLAMI OKUYOSUN KARDEŞ
YA SEV YA TERK ET

üniversite pek değil de insanı cok saygısız böyle lanet biyer olabilir,hocalar iyi falan diyosunuz ama pek öyle değil tum unının genel matemetiğine,matemetiğine bızım hocalar giriyo nasıl yeterli olabilir ki.ayrıca sakat hocalar da yok değil hasan 20 kişiyi tek dersten bırakmış.
arkadaşım beğenmeyen varsa okumasın zorla tutan yokki demekki bura kadar kapasiten var burayı kazandın...
kardeşim diğer şehir üni. sayfalarına bakın kimse okuduğu yeri beğenmiyor oda doğal aileden,arkadaşlarından ayrı olduğu için yoksa kırıkkale sevilmeyecek yer değil....
arkadaşlar öyle gözükmese de demokrasi hala var türkiye de madem bukadar nefret ediyosunuz bu okuldan bence öss ye bidaha girin daha güzel üniversiteler kazanın kimse zorla okutamaz sizi daha yüksek puanlar alıp o çookk güzel dediğiniz üniversitelere gitsenize

16. sırada tarih(iö) tercih ettim galiba gelirse pişman olma ihtimalim yüksek

arkadaslar önyargılı olanın geregi yok üniversite hızla gelişiyor. 4 yılımı gecirdim ben orada benim girdigim yılla simdi arasında gözle görülür bir fark var. yeni rektör gercekten güzel işler yapıyor sagolsun umarım görev süresi daha uzun olur. sizin o özendiginiz aktiviteler vsler özel üniversitelerde ve bir elin parmagını gecmeyecek sayıda olan birkaç devlet üniversitesinde var. onlarda bilmem kaç yıllık. bu işler parayla dönüyor.ha dediğinde sana tutup sosyal tesis kurulmuyor. ellerinden geleni yaptıkları ortada. yetinmeyi bilmeyen sosyal olamayan arkadaslık kurma yetisi olmayan insanı odtüye koysan yine memnun edemezsiniz.