burcu06
Türkiye, Bolu
Abant İzzet Baysal Üniversitesi
Slm arkadaşlar ben bu sene Abant İzzet Baysal üniversitesi işletme bölümünü kazandım. Eylül ün 4ünde kayda geldim.Güzel bi şekilde kaydımı da oldum.Dewlet yurduna başvurmuştum biraz bilgisizlikten dolayı özel kısmını deil genel kısmını yazdım. Yurt çıkmadı yedeklerde kaldım.Saolsun görewlilerden biri yardımcı oldu ' Sen kocaman İzzet Baysal öğrencisisin. Okul seni dışarda bırakcak deil ya yurt çıkmasa da seni mutlaka bi yer yerleştirir.' dedi. bizde çıktık döndük ankaraya. Weeeee ogün geldi yani dün. Evden çıktım koskoca izzet baysal üniversitesi beni dışarda bırakmıcak ya dedim bindim geldim.W e arkadaşlar koskoca üniversite beni dışarda bıraktı. Ewet bana 'Bizi ilgilendirmez yapabileceimiz bişi yok. gelmeseydiniz. Madem geldiniz gidin otelde kalın bayramdan sora tekrar görüşelim' dediler. Ekmek bulamıosanız pasta yiyin dediler resmen. Ben 10 gün ootelde kalcaktım sora tekrar düşünceklerdi. Ama gözümün önünde sırası benden daha geride olan biri yurda yerleşince anladım ki burda da torpil dönüo hatta adına da referans diolar... Arkadaşlar ben çıktım gelldim evime 3buçuk saat yolculuk yaptım döndüm bayramdan sora gelcem.Ama ya daha uzaktan gelenler napcak dönse bi dret kalsa bi dert. HAY BEN BÖLE DÜZENİN .... demekten başka yapılabilcek bişi yok mu

:
leonn
Türkiye, Bolu
kalacak yerini önceden halletmelıydın.

geogzdranc
Türkiye, Bolu
Bence sen kendi ihmalkarlığını hiç hesaba katmadan konuşmuşsun.Tamam dediğin gibi bu düzende de sorun vardır ama sen de her yer dolunca gelip ben kalmak istiyorum demişşin.Hatayı düzende aramak yerine kendine de bi baksan iyi olur bence...Ağar olduysa kusura bakma ama sen de hak vereceksindir bana yani millet derse başladı ve devamsızlık çok önemli bir sorun ve sen ilk haftadan yoksun

şimdi nerde kalacaksın gerçekten merak ediyorum ben de bu sene gittim ama tanıdık olarak 7 kişiyiz ve iki kişi ev tutacağız digerleri dagıldı allah kolaylık versin ne diim özel yurda yazıl bi ay sonra eve çıkarsın heralde neyse ii günler

nefret24z
Türkiye, Bolu
bende ona benzer bi sorun yaşadaım bana ama çıkmıştı yurt bende bi lisans yüzünden kaldım ortada gelmeden önce tlf ettim hangi evraklar lasım hepsini öğrendim oraya gittim lisansı sordular onu bahane ettiler almadılar.ben bidaha müracat ettim bu seferde yine puanım tuttu ve sıraya koydular orda evrakları incelerken lisansıda getirmiştim ne olur olmaz die bu seferde sen burda kavga çıkartırsın kick boxcularla uğraşacak vaktimiz yok die yolladılar.bende dedim bu iş böle olmicak kyk müd.gittim söledim tlf etti işte yurt müdürüne tamam gelsin alalım die geldim bidaha bu seferde te 5 dün sonraya attı.dışarda kal azcık burnun sürtsünde gör dedi.iyi güzel 3 gün tanıdık vardı kaldım orda sonra geldim bidaha kayıt için bu sefer yine erteliyo yer yok dio öğrenciler çıksın alacam falan benden sonra gelen öğr.kaydediyo.bu iş böle olmicak dedim torpilden başka bişey yapmaz bunu tuttum ark.akrabası ANKARA KYK genel müd. ona tlf ettim 2 dk da halletti..kalıyom şimdi hatta istediğimden daha rahat bi şekilde yaşıyorum istedğim saatte girip çıkıyorum.