mrb arkadaşlar ben ve üç arkadaşim birlikte müzik kulbu kurmaya karar verdik. biz bunun için rektorlüğe başvurduk. kulubü kurmak içiin gerkenleri öğrendik. en az 20 kişi olmamız gerekiyomuş. bu nedenle katılımlarınızı bekliyoruz. zaten düzcede öğrencilern gidebileceği fazla yer yok. en azından bu bizler için bi secenek olur. katılım olrsa güzel bir ortam olusturabilirz
bnde düzceliyimm..eğer düzce üni de okusaydımm..gerçekten katılmak çok isterdim..çok faydam olurdu eminim..(sesim güzeldir dee
) düzcenin bi kaç ilçesinde de çok tanınıyorum..çok hoşş olurdu..başarılarr dilerimm...inşallah olurr..
keşke diyerek basliyorum. neyse artık dileklerinin gerçekleşmesi için dua etmekten baska bise yok. bide bu biz dörtarkadas grup kurmayı düşünüyoduk bisoliste ihtiyacımız var. bunun klup kurulduktan sonra yapacaktık. cevabın içni sağol
güzel olur kardeşim

lakin ben klarnet çalmak istiyorum.....ama bilmiyorum...nereden öğrenilir onuda bilsem hani.....ve yahut saz......süper olur arkadaşlar...destekliyorum....

bi düşünün arkaadşlar! dersten çıkmışsınız herkesi tanıtableceğiniz bi yere gidip yetenek keşfi yapmanız. sizce de bu inanılmaz derecede güzel birşey değil mi? ayrıca kulube katılacak olan bi arkadışm var ve kendisi cok guzel saz çalıyor. işn daha da ilginç kısmı onun saz çalmayı kendi kendine öğrenmesi. işte sana yardım edebilecek biri bu sayade buldum mavi yelken. desteğin için teşekkurler
Düzce üni. de Orman fakuLtesindeyim Gitar caLıyorum Grupta soLocu oLarak iş yapabiLirim şu an Düzce de The WaLL Cafe de cıkıyorm...yardımcı oLabiLirsem ne mutLu bana....