arkadaslar mesajlara bakdim soyle net ve kisa cevaplar yazayim dedim
once basiareye iki satir yaziim gerci kendisini tanimam ama

mademki ansandir saygimiz vardir...

saka bi yana saolsun kendisi buraya ben gelmeden turkstudentten bana baya yardimci olmusmus londradada zaman buldugumuz bir kac gecede degisik aktivitelere katildigimiz bir arkadasimdir . benim burdaki hikayemi iyi bilen arkadaslarimdan birtanesidir. cok sukur gecmisimizi unutmuyoruz unutacak veya hatirlamak istemedigimiz bir gecmisi yasamadigimdandir belki... her neyse saolsun iki satir yine yazmis bana arkadasim dayanamamis ama bi turlu gorusemioruz kac zamandir bir ara takilmak dilegiyle kadesim.
daylight35, geldiginde bana haber ver gel is yerini gor sana uygun olursa isten biraz anliyorsan elimden geleni yaparim.
mehmet1453; ozurdilerim galiba yanlis anlasildi yazim sizin icin ama benim buraya kimseyi getirebilmek gibi bi amacim veya gucum yok ama burda olana yardimci olmak icin elimden geleni yaparim. burda olursan gorusebiliriz
gurkancan kardes 7 8 pounds a is bulmak cok zor 5.35 min saat ucreti odenir genelde ama bu is yerinin acilacagi bolge londranin en luks bolgelerinden biri ve tips le
saatin 10 pounds ve uzerine cikar. gelirsen goruselim elimden geleni yaparim daha ii fiyata is olursa onu degerlendir ama bulabilecegii sanmiorum.
selnov_57 ogrenciler 6 aydan uzun sureli vizeyle gelirse haftada 20 saat calisma izinleri var. tabi calisma izniyle baska turlu gelirsen uzmanlik alaninda calisirsin neden olmasin. yani akla mantikli gelior ama bunu en ii yine londoner bilir