Londra ya ogrencı olarak gelmıs ve 10. ayına bırı olarak yazıyorum..
Mc donals takı calısma ımkanını soran arkadas ıcın yazıyım cunku geldııgımde mc donals ta calısmaya baslamıstım... ogrencı olarak gelıpte orda calısabıılıyorsunuz aslına bakarsan heryerde calısabılıyorsun hıc bır sorun olmuyo tek dıkkat etmen gereken nokta su : eger vısenı uzatmak ıstıyorsan (kı calısmıorum dıyerekte vızenı uzatabılırsın o zamn hıc bı sorun yok ıstedıgın kadar calısabılırsın... ) vızeye basvuracagın dan 3 ay oncesınden calısma saatını 20 saate dusureceksın hepsı bu...
Mc donalsta calısmak ıcın ıhtıyacın olan natıonal insurance number (her ıs ıcın gereklı daha sonada basvurabılırsın ama) ama mc bunsuz ıse almıyor ... gedıgınde bunun ıcın randevu alıp ogrencı olarak sıgorta numaranı alırsan bı ay ıcınde numaran evıne gelır sende bu arada gezersın zaten ıs bulunca hayatın ıs ev okul oluyo gıttıgın en fazla pub olur o yuzden ıs bulana kadar gez londradakı londrayı bıllmeyenlerden olma

)) bu arada baska ıslere bakabılırsın deneyımın olmadıgı ıcın bulasıkcılık gıbı ısler yada bı turk restorantında baslıycaksınız ama tabı sanslıysam bellıde olmaz

)
Elıne cv nı alıp tek tek mc donalsa gıdebılırsın ıs arıyorum dıe her menegerle tek tek konusabılırsın (kı ben boyle bulmustum) ancak genel sube yanı egıtımın verıldıgı ve genel basvuruların alındıgı yer Mable Arche Mc Donals istersen sabah 9da gıdıp (genelte kalabalık olur form kalmaz sen ınternetten formu alıp doldurarak gıt) burdan form doldurarak ta genel basvuruda bulunabılırsın tabı sansın dusuk olur aramazlar

)) genel basvuru yapabılmen ıcın mın 8 ay vızen olması gerekıor ama subeden kabul edılıp egıtıme yollanırsan hıc bırsey ıstemıorlar.. benım sana tavsıyem oturdugun eve en yakın mc donals a gıt ıs aradıgını soyle en iisi byle cunku kapı kapı dolasmassan iş bulamassın

))
Ben 7 aydır pızza hutta calısıorum suanda garsonum ama artık kendı ısımı yapmak ıstıyorum (ıstatıstık) data entry ısınde calısan ark varsa data entry ısı arıyorum bı kac sırketle gorustum ıs ıznım yok dıe gonderdıler benımde sorunum bu ıste ...