londrada is imkani
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 6
Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 23456 Sonraki SayfaSon Sayfa

2008-06-29 (15:18)
Mahmut Ergün (akont)
Mahmut Ergün (akont)
georgesoros demiş ki:
arkadaslar yaklasik 6 aydan sonra artik londrada is imkani sunma seviyesine geldim... sans yardim etti hersey yolunda giderse daha ii olacak. neyse gelelim is konusuna eger is ariyorsaniz. garsonluk yapmissaniz ve iyi garson oldugunuzu dusunuyorsaniz. saati 5.50 pounds ve yuksek tip geliri olan ingilterenin guzide bolgelerinin birinde 5 6 arkadasa is verebilirim. ancak dedigim gibi restorant ve bar islerinde calismis lux restorantta servis yapabilecek kadar garsonluk bilen arkadaslar lazim. ilgilenen olursa burdan cevap yazarim gorusup gerekeni yapariz.

ben ergün turkıye konyadan ben ıngıltereden iş arıyorum ve nasıl gıderım nasıl olacak ama bılmıyorum ıngılterede calısmak ıstıyorum bana bırılerı yardımcı olmasını ıstıyorum sızler bana yardımcı olursanız cok sevınırım veya yardımcı olacak bır fabrıka ve ıs veren ıscıye lazım olan kımse eger ben gelıp orda calısmak ama nasıl olacak bana yardım etmesını ısterım benım msn adresım ordan daha ıyı konusup anlatırsanız cok sevınırım kenti_klup21@hotmail.com

TURKIYEDEN SAYGILARIMI SUNARIM
2008-06-29 (20:23)
Mehmet Boran (efsanevii)
Mehmet Boran (efsanevii)
akont demiş ki:
georgesoros demiş ki:
arkadaslar yaklasik 6 aydan sonra artik londrada is imkani sunma seviyesine geldim... sans yardim etti hersey yolunda giderse daha ii olacak. neyse gelelim is konusuna eger is ariyorsaniz. garsonluk yapmissaniz ve iyi garson oldugunuzu dusunuyorsaniz. saati 5.50 pounds ve yuksek tip geliri olan ingilterenin guzide bolgelerinin birinde 5 6 arkadasa is verebilirim. ancak dedigim gibi restorant ve bar islerinde calismis lux restorantta servis yapabilecek kadar garsonluk bilen arkadaslar lazim. ilgilenen olursa burdan cevap yazarim gorusup gerekeni yapariz.

ben ergün turkıye konyadan ben ıngıltereden iş arıyorum ve nasıl gıderım nasıl olacak ama bılmıyorum ıngılterede calısmak ıstıyorum bana bırılerı yardımcı olmasını ıstıyorum sızler bana yardımcı olursanız cok sevınırım veya yardımcı olacak bır fabrıka ve ıs veren ıscıye lazım olan kımse eger ben gelıp orda calısmak ama nasıl olacak bana yardım etmesını ısterım benım msn adresım ordan daha ıyı konusup anlatırsanız cok sevınırım kenti_klup21@hotmail.com

TURKIYEDEN SAYGILARIMI SUNARIM

umudunu kirmak istemem ama bu istedigin sey imkansiz gibi bisey dostum,turkiyeden isci olarak gelmen cok zor..
slm 2008-06-30 (20:13)
Mahmut Ergün (akont)
Mahmut Ergün (akont)
onem degıl dostum sadece ogrenmıs oldum tesekkurler
2008-07-01 (13:25)
Guven Ba (georgesoros)
Guven Ba (georgesoros)
arkadaslar ben ogreci arkadaslara yardimci olmak icin o is yerinde calisirken botyle bir mesaj attim cok uxzun zaman once simdi orda calismiyorum yani kimseye is veremem... ama ogrenci olarak gelecek arkadaslara yardimci olmaya calisirim her konuda...
Mc donals ta iş imkanı ıcın benden yardım.... ayrıca kendım ıcınde data entry ısınde calısan ark varmı acaba 2008-07-09 (16:16)
Banu Unal (Banuergun)
Banu Unal (Banuergun)
Londra ya ogrencı olarak gelmıs ve 10. ayına bırı olarak yazıyorum..

Mc donals takı calısma ımkanını soran arkadas ıcın yazıyım cunku geldııgımde mc donals ta calısmaya baslamıstım... ogrencı olarak gelıpte orda calısabıılıyorsunuz aslına bakarsan heryerde calısabılıyorsun hıc bır sorun olmuyo tek dıkkat etmen gereken nokta su : eger vısenı uzatmak ıstıyorsan (kı calısmıorum dıyerekte vızenı uzatabılırsın o zamn hıc bı sorun yok ıstedıgın kadar calısabılırsın... ) vızeye basvuracagın dan 3 ay oncesınden calısma saatını 20 saate dusureceksın hepsı bu...

Mc donalsta calısmak ıcın ıhtıyacın olan natıonal insurance number (her ıs ıcın gereklı daha sonada basvurabılırsın ama) ama mc bunsuz ıse almıyor ... gedıgınde bunun ıcın randevu alıp ogrencı olarak sıgorta numaranı alırsan bı ay ıcınde numaran evıne gelır sende bu arada gezersın zaten ıs bulunca hayatın ıs ev okul oluyo gıttıgın en fazla pub olur o yuzden ıs bulana kadar gez londradakı londrayı bıllmeyenlerden olma Gülümsüyor)) bu arada baska ıslere bakabılırsın deneyımın olmadıgı ıcın bulasıkcılık gıbı ısler yada bı turk restorantında baslıycaksınız ama tabı sanslıysam bellıde olmaz Gülümsüyor)

Elıne cv nı alıp tek tek mc donalsa gıdebılırsın ıs arıyorum dıe her menegerle tek tek konusabılırsın (kı ben boyle bulmustum) ancak genel sube yanı egıtımın verıldıgı ve genel basvuruların alındıgı yer Mable Arche Mc Donals istersen sabah 9da gıdıp (genelte kalabalık olur form kalmaz sen ınternetten formu alıp doldurarak gıt) burdan form doldurarak ta genel basvuruda bulunabılırsın tabı sansın dusuk olur aramazlar Gülümsüyor)) genel basvuru yapabılmen ıcın mın 8 ay vızen olması gerekıor ama subeden kabul edılıp egıtıme yollanırsan hıc bırsey ıstemıorlar.. benım sana tavsıyem oturdugun eve en yakın mc donals a gıt ıs aradıgını soyle en iisi byle cunku kapı kapı dolasmassan iş bulamassın Gülümsüyor))

Ben 7 aydır pızza hutta calısıorum suanda garsonum ama artık kendı ısımı yapmak ıstıyorum (ıstatıstık) data entry ısınde calısan ark varsa data entry ısı arıyorum bı kac sırketle gorustum ıs ıznım yok dıe gonderdıler benımde sorunum bu ıste ...
2008-07-13 (19:13)
Guven Ba (georgesoros)
Guven Ba (georgesoros)
arkadaslar bu ulkenin artik civisi ciktigina inandim... daha uc gun once bir super marketin muhasebe islerini yapiyordum...e vim vardi iyide para biriktirmistim... ne mi oldu butun biriktirdigim para gitti evden muhtemelen cikarim cok yakinda... ama birseyler cikacak mutlaka yanibu drumda bile birseyler cikar diorsam diger arkadaslarimin hic derdi olmasin istenirse bu ulkede hep birsey var... odami olmadi aslanlar gibi durumu kotude olsa memleketimiz var doner gideriz yaniis oldukca yazacagim buraya tabi kendime bir is bulduktan sonra benimde 1.5 iki yillik deneyimim diyorki londradaysaniz cevrenize bir bakin olan olaylara bir bakin ve kendinize su soruyu sorun butun bunlar normal mi?
İngilere Hakkında Bilgii Olan Arkadaşlar Lütfen Yardım 2008-09-18 (01:16)
Ahmet Özçelik (del1kanl1)
Ahmet Özçelik (del1kanl1)
ben macaristanda üniversite hazırlık okuyorum.yazın ingiltere de çalışmak istiyorum.neler yapmam gerekiyoo..bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
2008-10-01 (01:55)
Barış Özdicle (coolnight88)
Barış Özdicle (coolnight88)
eğer hala arıyorsan benle kontağa geçermisin?? barisozdicle@hotmail.com
2008-10-09 (18:18)
Pelin Dogan (pelindogan)
Pelin Dogan (pelindogan)
merhaba,
londraya geleli 3 hafta oldu ve iş arıyorum..garsonluk tecrübem var ama çok lüks restoranlada yapmadım buişi.taksimde bir kafede çalışmıştım.Teşekkürler..
slm 2008-10-27 (15:02)
Huseyın Sağlam (byhuso)
Huseyın Sağlam (byhuso)
slm guven ba ßen traßzondan huseyin saglam iş imkanı verdıgınızı okudum ve ilgilendigim ßir alan oldugundan ßilginize sunma geregi duydum ßen 1989 dogumlu turizm meslek lisesi mutfak ßölümü mezunuyum aradıgınız ara elemanı ßen yapaßilirim ve taßi istersenizde daha azlasınına ßulaßılırım 2005 yılı mayıs ayından ekim ayına kadar antalyada 4 yıldızlı sultans ßeach otelde 2006 mayıs ve ekim ayları arasında antalya da 4 yıldızlı orange fun world otelde calıstım 2007 yazı mayıstan eylül e kadar traßzon saylamlar otelde calıstım aradıgınız elemanın ßen olduguma ınanıyorum londrada da kalmaya akraßalarım mevcuttur olumlu yada olumsuz cevaßınızı ßeklıyorum saygılarımla...
Sayfa / 6
Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 23456 Sonraki SayfaSon Sayfa