Şırnak'ta 13 asker şehit oldu lanet olsunn
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 6
Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 23456 Sonraki SayfaSon Sayfa

2007-10-09 (11:18)
öncelikle Allah tan şehitlerimize rahmet etmesini diliyorum.ne kutlu insanlarmış ki kadir gecesinin gününde şehit oldular.

diğer tarftan,13 kişinin şehit olması değil ,1 askerimizin burnunun bile kanamasına aynı tepkiyi vermemiz gerektiğini düşünüyorum.bu savaşı "Ordu" değil ancak Türkiye kazanır.
2007-10-09 (12:27)
Sule Perk (44şule)
Sule Perk (44şule)
bu terörün ALLAH bin türlü belasını versin yeter artık dökülen kan
bunlar bizden ne istiyo
görünüşe göre dünya sonuna kadar bu bela başımızda olucak
örgütleşelim diyoruz bi b.. yok
Şaşkın:
2007-10-09 (12:42)
Serkan (serkan 1303)
Serkan (serkan 1303)
Arkadaşlar, dün aldığım çok acılı bir haber dolayısıyla oldukça gergin ve morali bozuk bir kişiydim. Aslında özel yaşamındaki sorunları ile etrafında kırıcı olmamaya özen gösteren biriyimdir. Ama tüm bunlara rağmen, eğer kırıcı olduysam -ki sanmıyorum- SEKOOOdan tüm turkstudent üyeleri önünde özür diliyorum.
saygılarımla...
2007-10-09 (15:46)
Sekoo Peko (sekooo)
Sekoo Peko (sekooo)
önemli deil sevgili abiimm serkann... sadece yanlış anlaşılma olduu siyasalda okudugunu düşünerek siyasalcı anlamında siyasetçi demiştiimm burda vatan için yorumm yapıoruuzz herkesinn görüşü farklı olabilior ama amaç aynı kapıya çıkıyorrr VATAANNN..... saygılarlaa..
2007-10-09 (23:29)
Eski Üye (mondfee)
Eski Üye (mondfee)
tüm TÜRK MILETININ bası sagolsun SEHITLERIMIZE allahtan rahmet yakınlarına bassaglıgı diliyorum.

Hersey VATAN icin ,SEHITLER ölmez VATAN bölünmez,birede medya gördümü bilmiyorum sehit anaları,yakınları hep basörtülüydü HAYRET niye onlarin cocuklarini ASKERE aldilarki ?
vatan hainleri MECLISIMIZE bile girdi onlar bir metre bez icin tartisiyor bu gidisle daha cok ocaklar söner , ATES DÜSTÜGÜ YERI YAKAR.
2007-10-09 (23:40)
Fisher Man (fisherman06)
Fisher Man (fisherman06)
mondfee demiş ki:

Hersey VATAN icin ,SEHITLER ölmez VATAN bölünmez,

zaten dilimize sakız olan söz bu degilmi?

bunu diye diye gömmedikmi şehitlerimizi toprağa?

7 tane şehit veririz msne solmuş gül koyarız.
13 tane şehit veririz gene gül koyarız.

daha msne kaç gül daha koyacagız?

böylemi protesto edecegiz? msnimdekilerin zaten çogu benimle aynı şeyi düşünüyor.

o gülleri terörislere göstermedikten sonra msne koymuşum. camıma bayrak asmışım neye yarar? apo benim camımı görüyo? yada msnimdeki güllerimi?

kime gövde gösterisi yapıyorum? kendi vatandaşlarımamı?
2007-10-10 (00:18)
Sekoo Peko (sekooo)
Sekoo Peko (sekooo)
ister başı kapalıı ister açıkkkk... onlar hava civaa medyanın uydurmalarıı onlarr açıgıda kapalısıda aynı şeyii düşüğnüyor vee çocuklarını aynı yola yolluyor....VATANAA...allah bizede nasip etsinn b..oktan ölecemee şehitt giderr rahat uyrum daha iyi.. Çok üzgün, ağlıyor
2007-10-10 (13:14)
Serkan (serkan 1303)
Serkan (serkan 1303)
sekooo demiş ki:
önemli deil sevgili abiimm serkann... sadece yanlış anlaşılma olduu siyasalda okudugunu düşünerek siyasalcı anlamında siyasetçi demiştiimm burda vatan için yorumm yapıoruuzz herkesinn görüşü farklı olabilior ama amaç aynı kapıya çıkıyorrr VATAANNN..... saygılarlaa..

sorunun giderildiğine sevindim. herkesin görüşünün farklı olması çok doğal ve hatta güzel bişey. zaten cumhuriyetin temel değeri budur. herkes farklı bir şey söyleyecek ama bazı ortak noktalarımız olcak ve biz ona göre hareket edeceğiz...

Ben sana dedim herkes bana bazen kırıcı olduğumu söyler ama düşünsene örnek verdim fatura almayı. eğer bu toplum fatura alsa, meşrulaşmaya doğru yol alan bu vergi kaçakçılığına engel olsa, belki biz o vergilerle şehit olan askerlerimize can yeleği alabilirdik.Ben faturayı almayanlara bişey söylediğim zaman uyuz oluyorum!!! ben razıyım kardeş. ama aslında bu yazdıklarım sana değil, geneleydi. bir de işte tekrarlıyorum, ben siyasi düşünceye sahip değilim ve hiçbir yok liderin yok abinin yok bilmem neyin kölesi değilim. ben bu ülkede yaşıyorum bu ülkede olanları kendi değerlerime göre yorumlarım ve karşımdaki beni bunlardan dolayı yargılayacak ya da bir akıma yerleştirecekse ben ona karşı gelme hakkımı kendimde bulurum. kısaca, o sözler sana değil almak isteyeneydi. ama yanlış anlama varsa, ve biri kırılıyorsa özür dilemek borçtur. saygılar benden Göz kırpıyor
2007-10-10 (13:20)
Serkan (serkan 1303)
Serkan (serkan 1303)
mondfee demiş ki:
tüm TÜRK MILETININ bası sagolsun SEHITLERIMIZE allahtan rahmet yakınlarına bassaglıgı diliyorum.

Hersey VATAN icin ,SEHITLER ölmez VATAN bölünmez,birede medya gördümü bilmiyorum sehit anaları,yakınları hep basörtülüydü HAYRET niye onlarin cocuklarini ASKERE aldilarki ?
vatan hainleri MECLISIMIZE bile girdi onlar bir metre bez icin tartisiyor bu gidisle daha cok ocaklar söner , ATES DÜSTÜGÜ YERI YAKAR.

bari şehitler üzerinden siyaset yapmayın, yazık. hem diyorsun canlar gidiyor biz başötrü tartışıyoruz diye, hem de bu konuyu açıyorsun uygunsuz başlıkta. kendinle çelişiyorsun. görmek istediğini değilde, gerçekleri gör. tamam güzel şehit aileleri başörtülüydü, ama genelkurmay başkanlığının şehit aileler için verdiği yemektede başörtülüydüler. ya da benim ananem gider orduevine kimsede bişey demez,o da başörtülü. yine benim arkadaşım askeri okula verdiği resimde annesinin başıörtülüydü bişey olmadı.ya da sen askeri lise mezuniyetini gördün mü, dönem birincisi, ordu komutanı ve öğrenci annesinin mezuniyet fotoğrafını. Hayret niye onların çocuklarını askere almışlarmış. sen yakıştıramıyorsan o başka tabi.
2007-10-10 (14:21)
Pınar Polatcan (boddiş)
Pınar Polatcan (boddiş)
Mehmet Ali Birand olayın ilk günü akşam haberde Gülten midir nedir dtp nin başkanımıymış ne haltsa işte onu konuk yaptı sorular falan sordu.ya adam kendini yırttı kadına bu olayın terör olduğunu söyletemedi.kadın şiddet diyor herşey karşılıklı diyor cart diyor curt diyor.ya resmen meydan okuyor.bu olayı kınıyormusunuz diye soruluyor kadın cevaptan kayıyor başka konuya atlıyor.ve bunu açık açık canlı bi haber programında yapıyor.bu meydan okuma değil de nedir lütfen söyleyin.şu koynumuzdaki yılanları çıkarıp ondan sonra başlamak gerek işe.sanki insanlarmış gibi bir de meclise girdi köpekler.yok ya yok yetkililer daha yatsınlar.bir gün hiç kimsenin oğlu kalmayınca bakarlar çaresine !
Sayfa / 6
Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 23456 Sonraki SayfaSon Sayfa