mondfee demiş ki:
tüm TÜRK MILETININ bası sagolsun SEHITLERIMIZE allahtan rahmet yakınlarına bassaglıgı diliyorum.
Hersey VATAN icin ,SEHITLER ölmez VATAN bölünmez,birede medya gördümü bilmiyorum sehit anaları,yakınları hep basörtülüydü HAYRET niye onlarin cocuklarini ASKERE aldilarki ?
vatan hainleri MECLISIMIZE bile girdi onlar bir metre bez icin tartisiyor bu gidisle daha cok ocaklar söner , ATES DÜSTÜGÜ YERI YAKAR.
bari şehitler üzerinden siyaset yapmayın, yazık. hem diyorsun canlar gidiyor biz başötrü tartışıyoruz diye, hem de bu konuyu açıyorsun uygunsuz başlıkta. kendinle çelişiyorsun. görmek istediğini değilde, gerçekleri gör. tamam güzel şehit aileleri başörtülüydü, ama genelkurmay başkanlığının şehit aileler için verdiği yemektede başörtülüydüler. ya da benim ananem gider orduevine kimsede bişey demez,o da başörtülü. yine benim arkadaşım askeri okula verdiği resimde annesinin başıörtülüydü bişey olmadı.ya da sen askeri lise mezuniyetini gördün mü, dönem birincisi, ordu komutanı ve öğrenci annesinin mezuniyet fotoğrafını. Hayret niye onların çocuklarını askere almışlarmış. sen yakıştıramıyorsan o başka tabi.