senin gibi idiotlarla uğraşmam kardeşim git 0-7 yaş grubu yaşıtlarınla muhattab ol sen
her geçen gün daha çok bağlanıyorum sana artık benimkisi aşk değil bambaşka bişey oldu. hep içimde olucaksın.başka olurun yok bende
SOR BENİ ,SOR.geceye sor,denize sor.SOR BENİ SOR YADA,BIRAK GEÇSİN ZAMAN SEN HAYRA YOR.uçamasamda bir çift kanat.BANA UÇMAYI ANLAT.üşüyorum kapat kapıları kapat.ÖNÜMÜZ KIŞ BANA GÖÇMEYİ ANLAT.
IŞIKLARLA OYNUYORUM KARANLIKLARA KALARAK.gözlerimi açtığımda bana bakıyorsun ağlayarak.GECELERE BİLMECE ÇÖZÜMSÜZ BU KÖRDÜĞÜM.bir yanım sensizlikse bir yanım ölüm.BENİM GÖZLERİMLE BANA BAKAN YABANCI GİBİ.yıllara,yollara adını sevdalara yazsam.UÇAN KUŞLARA ÖLÜ DÜŞLERİME SORSAM.silinmiyor hüzünlerim.SENİ SEVİYOOORUM.ağlasam gizli gizli gözyaşlarım sana değilmiş gibi.BEKLESEM ZAMANSIZ DÜNSÜZ YARINSIZ GELMEYİŞİNİ.silinmiyor hüzünlerim.SENİ SEVİYORUM
herşey çok güzel olabilirdi.seni tanıdığıma,sanaaşık olduğuma sla pişman olmayacağım.hep içimde olucaksın.HOŞÇAKAL AŞK
yok olmuyo,olamaz sensiz.insan bu kadar çaresiz kalabilir,bu kadar bitebilir.kaderim senin eline geçmiş sanırım ya doğarım seninle yada ölürüm sensiz. kazanamadan kaybettim seni.ölmeyi nasıl istiyorum bir bilsen, kader belki o da olur bigün
abi ne diyeyim mecnundan sonra böyle aşik olan insan gördüm kardeşim allah gönlüne göre versin (tabiii selmini) helal bu devirde böyle seven insan varmişşşşşşş

SONSUZ YOLCULUĞUMA SENİ SON DURAK SANDIM.şarkılardan mirastı aşk,inandım.ARARSAM BULURUM SANDIM,BULURSAM DURULURUM.durulmuyor denizim.GELİRSEN DİNER SANDIĞIM BU YALNIZLIK DURULMUYOR DURULMUYOR.kaoslarım,girdaplarım,labirentlerim nice nice dertlerim var.İÇİMDEN ŞEHİRLER GEÇİYOR HER DURAKTA DURUYOR İNMİYORSUN.seni en sıcak bn öperdim ama sen bilmiyorsun.
NE KAYBETMELER BULDUM BEN.bir elim bile kayıp gitti ötekinden.HER ŞEHRE BİR ÇAKIL TAŞI FIRLATTIM.aslında iç olmayan denizimden.BİR FİLM ŞERİDİ GİBİ GEÇİYORUM ŞİMDİ OLMAYANLARIMIN İÇİNDEN.çok isteyince oluyordu hani söyle nerdesin hiç gelmeyen.
yok olmuyor,sensiz olmuyor.SENİ SEVİYORUM SELMİN