Sonucta kötüde olsa afyondayız
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 2
12 Sonraki SayfaSon Sayfa

Sonucta kötüde olsa afyondayız 2007-10-08 (18:15)
Deniz Devrim (deniz36)
Deniz Devrim (deniz36)
Çok mutlu slm okuyan arkadasım
2007-10-11 (01:22)
Nazan Özer (adelim)
Nazan Özer (adelim)
Çok mutlu
2007-10-14 (13:33)
Halil Körpınar (ASİlkan)
Halil Körpınar (ASİlkan)
arkadaşlar madem bir konu açtınız yazın bişeyler ya başlıkla yazdığının ne alakası var anlamadım lütfen ya yazacaksanız bişeyler yazın yada laf olsun diye yeni konu açmaktan vazgeçin
slm lar 2007-10-28 (21:02)
Oğuz Akyüz (youngboys21)
Oğuz Akyüz (youngboys21)
millet önemli olan yer degildir ortamdır..ortam ii oldugu sürece güven oldugu sürece dag basındada olsak orası bizim için güseldirrr..
2007-10-29 (00:33)
dağ başındayız zaten Gülümsüyor
2007-10-29 (01:34)
Merve Ne (MeRvE-N)
Merve Ne (MeRvE-N)
Bende lisenin bi kısmını afyonda okudum hakikaten dağ başı ya Çok mutlu Akşam beşten sonra kurtlar iniyo diye bizi yurttan çıkarmıyolardı Gülüyor Aman Allah ım çok kötü bir yıldı ama afyonlular bir harika bir çok arkadaşım var ordan hele yemekleri birde bir adetleri var çikolata yada şeker ikram edildimi iki tane almanız gerek almazsanız ayıp sayııyor tam benlik Çok mutlu
2007-10-29 (03:18)
Akın Var Akın (aKınvaRaKın)
anlamıyorum afyonun neresini begenmiyorsunuz(!!),
"wallaği sadıç" diye yol ortasında kızlara laf atan insanlarını mı,
10 kuruş eksik diye "sonra verirsin" demeyip de malı satmayan esnafını mı,
ambaryolunda gece 12den sonra yol kesen eşkiyalarınımı,
terminalde daha bilet sormadan "yok" diyen görevlilerinimi,olsada zorla alıyorum sanki dedirten davranışlarınımı,
yoksa üniversiteli olunca birşeyler olup da kendini "odtü"de okudugunu zanneden ve "Allahım tum unilerde aynımı acaba" dememe nden olan enteresan öğrencilerinimi..
neyse,sözüm meclisten dışarı,ne de olsa söz gideceği yeri bilir..
2007-10-29 (03:51)
Merve Ne (MeRvE-N)
Merve Ne (MeRvE-N)
aKınvaRaKın demiş ki:
anlamıyorum afyonun neresini begenmiyorsunuz(!!),
"wallaği sadıç" diye yol ortasında kızlara laf atan insanlarını mı,
10 kuruş eksik diye "sonra verirsin" demeyip de malı satmayan esnafını mı,
ambaryolunda gece 12den sonra yol kesen eşkiyalarınımı,
terminalde daha bilet sormadan "yok" diyen görevlilerinimi,olsada zorla alıyorum sanki dedirten davranışlarınımı,
yoksa üniversiteli olunca birşeyler olup da kendini "odtü"de okudugunu zanneden ve "Allahım tum unilerde aynımı acaba" dememe nden olan enteresan öğrencilerinimi..
neyse,sözüm meclisten dışarı,ne de olsa söz gideceği yeri bilir..

Ya arkadaşım ilk cümlenle diğerleri birbirini tutmuyor bana göre Gülüyor Bahsettiklerin yüzünden olabilirmi ilk yazdığın sorunun cvbı Göz kırpıyor valla ben orayı en son 7yıl önce gördüm hala aynı demek Şaka yapıyor afyon yerlilerini severim dedim zaten hala görüştüm kişiler var ama şehirin bulunduğu coğrafya kötü be kardeşim ya bi kere beni bulamadılar okulda hocalar kafayı yiyiyodu ya kurtlar parçaladı sanmışlardı Gülüyor habuki ben saklanmıştım Şaka yapıyor sonra bide gezecek yeri yok habire oruçoğlu özdilek bide arada okulu şikayete valiliğe gidiodum sonrada okula gidince ertesi gün hastaneye gidiodm Şaka yapıyor okadar başka yer yok Tarafsız yani acı gerçekler hak ver sende Göz kırpıyor

Yalnız varya aklımdan hiç çıkmayan çok güzel bir tablosu vardı afyon düzlüklerinde süper ya Soğukkanlı hani yağmur yağar şimşek çakar ya o manzara varya bütün sıkıntımı geçiriyodu valla herkes uyurken ben şimşek çamasını izlerdim yerle gök birleşmiş şimek sanki yere çakıo yüzüne aydınık vuruo çok güzeldi be ama oda ayda yılda bi geri kalan zamanlarda sıkıntıdan kavga edioduk Çok mutlu
2007-10-29 (04:03)
MeRvE-N demiş ki:

Ya arkadaşım ilk cümlenle diğerleri birbirini tutmuyor bana göre Gülüyor Bahsettiklerin yüzünden olabilirmi ilk yazdığın sorunun cvbı Göz kırpıyor valla ben orayı en son 7yıl önce gördüm hala aynı demek Şaka yapıyor afyon yerlilerini severim dedim zaten hala görüştüm kişiler var ama şehirin bulunduğu coğrafya kötü be kardeşim ya bi kere beni bulamadılar okulda hocalar kafayı yiyiyodu ya kurtlar parçaladı sanmışlardı Gülüyor habuki ben saklanmıştım Şaka yapıyor sonra bide gezecek yeri yok habire oruçoğlu özdilek bide arada okulu şikayete valiliğe gidiodum sonrada okula gidince ertesi gün hastaneye gidiodm Şaka yapıyor okadar başka yer yok Tarafsız yani acı gerçekler hak ver sende Göz kırpıyor

Yalnız varya aklımdan hiç çıkmayan çok güzel bir tablosu vardı afyon düzlüklerinde süper ya Soğukkanlı hani yağmur yağar şimşek çakar ya o manzara varya bütün sıkıntımı geçiriyodu valla herkes uyurken ben şimşek çamasını izlerdim yerle gök birleşmiş şimek sanki yere çakıo yüzüne aydınık vuruo çok güzeldi be ama oda ayda yılda bi geri kalan zamanlarda sıkıntıdan kavga edioduk Çok mutlu

ünlemlerle bir ironi yaratamaz olduk.. Çok mutlu
cografya derslerini hiç sevmedim,hala da sevmem..o yuzden haklısındır belki..yorum yok..
gezecek yerlere gelince,neden oyle diyosun ve hani "gelecek arkadasları korkutuyosunuz" diyen arkadasları gucendiriyosun;insan bulur her zaman afyonda kendine gezecek yer,basla avmden,yol boyu yuru,cumhuriyet meydanı,gir mecidiyeye cık dolas yuru o yollardan arkadan gir yimpaşa,hoop devam et,o guzelim duz yol boyunca dolas,dunya yuvarlak soyle bi tur at:terminal-muze-imaret..bak bakalım nereye gelmişsin..(bu buyuklukte olan) koskoca afyon buyuksehir belediyesinde boyle sozler kırıcı.. Çok kızmış
2007-10-29 (04:17)
Merve Ne (MeRvE-N)
Merve Ne (MeRvE-N)
:
Alıntı:
ünlemlerle bir ironi yaratamaz olduk.. Çok mutlu
cografya derslerini hiç sevmedim,hala da sevmem..o yuzden haklısındır belki..yorum yok..
gezecek yerlere gelince,neden oyle diyosun ve hani "gelecek arkadasları korkutuyosunuz" diyen arkadasları gucendiriyosun;insan bulur her zaman afyonda kendine gezecek yer,basla avmden,yol boyu yuru,cumhuriyet meydanı,gir mecidiyeye cık dolas yuru o yollardan arkadan gir yimpaşa,hoop devam et,o guzelim duz yol boyunca dolas,dunya yuvarlak soyle bi tur at:terminal-muze-imaret..bak bakalım nereye gelmişsin..(bu buyuklukte olan) koskoca afyon buyuksehir belediyesinde boyle sozler kırıcı.. Çok kızmış

Valla hiçte kırıcı değil daha güzel çalışmalar yapabilirler gelişmek isteyen eleştirilere sinirlenmez oturup düzelmeye çalışıır Göz kırpıyor biz bi kere baktık gezecek yer tükendi gidip seramik fabrikasını gezmiştik Şaka yapıyor okadar yani Soğukkanlı
Sayfa / 2
12 Sonraki SayfaSon Sayfa