YAZIKLAR OLSUN HEPİMİZE..!!!1
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 4
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234

2007-10-12 (13:06)
Levent20
(Levent20)
MB69 demiş ki:
Hepimiz Hrant Dink iz denmesini anladım.Buna saygı duyuyorum.Ama Hepimiz Ermeniyiz denmesi biraz tuhaf bir durum.Neden sadece Hrant Dink iz demiyorlarda beraberinde hepimiz Ermeniyiz diyorlar,Yani burda birşeyin sanki hakkı verilmiyormuşta hakkını almak amacıyla yazıyorlar diye düşünüyorum.Sanki Bu ülkede gerçekten Ermenilere karşı yapılan bir soykırım varmışta bunu kabullenmeyip buna karşı bir tavır takınılıyormuş hissi veriyor bana..

benim fikrime göre, ilk önce dink cinayeti ile ermeni soykırımı arasında bir bağlantının olmadığını anlamalıyız..dink cinayeti ile soykırım meselesinin uzaktan yakından alakası olmamakla birlikte, o cenaze töreninde 'hepimiz ermeniyiz' diye slogan atanların da soykırımı meselesine atıf yaptıklarını düşünmüyorum...

eğer bu konuyu dink cinayetinden ve cenazede atılan 'ermeniyiz' sloganlarından ayrı düşünecek olursak, evet birilerinin türkiye'ye ermeni soykırımı varmış gibi göstermeye çalıştığı bir gerçek...bunun için de gençler olarak yapmamız gerekenleri zaten yukarıda söyledim..

benim fikirlerim bunlar, tabi ki herkesin fikirlerine saygı duymak gerekir..
2007-10-12 (13:11)
Sekoo Peko (sekooo)
Sekoo Peko (sekooo)
belki orda soykırımlaa atıf yapmamışş olabilirlerr sevgilii levent kardeş amaa sonuçta HEPİMİZZ ERMENİYİZ DİYORR bu ne demek türklüğü bi anda satı adamlarrr olur muu öle şeyy ben katılmıorumm kusura bakmaaa kardeşimm abimm Gözlerini yuvarlıyor
2007-10-12 (13:21)
Sekoo Peko (sekooo)
Sekoo Peko (sekooo)
ül...cü olalımm devrimcii olalımm kem...st olalımm hiç farketmezz onların hepsii benımm kardeşimm belkii eynı hastenede aynıı anda doğdukk.. vatancıı olalımdaa şuu ülkemizii koruyalımm atalarımızaa mahçup olmayalımdaa o yeterr.. bizbirimizii sallamaylaa doğrayacağımızaa kol kola veriipp vatanımızıı haksızlıklardan iftiralardan koruyalımmm.... ben bunu düşünüyorumm arkadaşlarr saygılarımlaaa...
2007-10-12 (13:22)
Best Of Mb (MB69)
Best Of Mb (MB69)
Levent benim bahsettiğim cenazedeki değil.Bu hepimiz Ermeniyiz sloganı yanan bir binada anarşistler tarafından gece fotoğraf çekilerek bana mail yoluyla geldi.Yanlış anlamayın benim anarşistlerle bir alakam yok.Benim mailimi heklemişlerdi her seferinde mail gönderiyorlardı bana saçma sapan anarşist yazılarıyla.Onlarda kendileri yazmışlardı hepimiz ermeniyiz diye bir pankarta geceleyin fotoğraf çekmişlerdi.Bu olay haberlerde yansıdı sanırım.Benim bahsettiğim bu.
2007-10-12 (13:25)
chechenia
(chechenia)
KORKMAYIN ARKADAŞLAR BU MEMLEKETE HİÇBİŞEY OLMAZ..
EĞER BU DÜNYA ŞU AN HELAK OLMUYOSA VELİLERİN , HAK DOSTLARININ HÜRMETİNE HELAK OLMUYOR.VE BU İNSANLARIN ÇOĞU BİZİM MEMLEKETİMİZDE..
2007-10-12 (13:28)
Levent20
(Levent20)
yaa tabi katılmayabilirsin..sonuçta senin fikrindir..

"türklüğü sattılar" ifadesi direk verilmiş bir hüküm..bu kesin ifadenin üzerine zaten birşey diyemem, hükmü verdin sen.. Gülümsüyor

yine söylüyorum burada o sloganları atan kitlenin dünya görüşlerine ve bazı değerlerine bakarak olayları anlamaya çalışmalıyız..

yani olaylara etnosentrik tutumlarla yaklaşmak bana göre doğru değil..burada kullandığım 'etnosentrik' ifadesinden sizi ırkçılıkla falan suçladığımı düşünmeyin..demek istediğim farklı bir topluluğun sergilediği normlarını ve değerlerini kendi toplumsal değerlerimize göre yargılayıp bir karar varmamak gerekir..her insanın dünyaya bakışı farklıdır, adam bir şeye kızar ermeniyim der, o insan için basit bir durumdur bu..ama senin için de kabul edilemez bir durum olabilir..

şu da var, ermeniyim demekle gerçekten ermeni mi olunuyor o ayrı bir konu..
2007-10-12 (13:30)
Levent20
(Levent20)
MB69 demiş ki:
Levent benim bahsettiğim cenazedeki değil.Bu hepimiz Ermeniyiz sloganı yanan bir binada anarşistler tarafından gece fotoğraf çekilerek bana mail yoluyla geldi.Yanlış anlamayın benim anarşistlerle bir alakam yok.Benim mailimi heklemişlerdi her seferinde mail gönderiyorlardı bana saçma sapan anarşist yazılarıyla.Onlarda kendileri yazmışlardı hepimiz ermeniyiz diye bir pankarta geceleyin fotoğraf çekmişlerdi.Bu olay haberlerde yansıdı sanırım.Benim bahsettiğim bu.

yaa tabi ki bu olayı provoke etmeye çalışanlar çıkacaktır..bahsetmek istediğini anladım.
2007-10-12 (13:39)
Best Of Mb (MB69)
Best Of Mb (MB69)
Levent20 haklısın.Bide işin senin dediğinin tarafıda var.En iyisi senin dediğin gibi durumu araştırmak...
2007-10-14 (02:36)
Bora Tu (vANe)
Bora Tu (vANe)
bu işler öle masada filan cözülecek işler degil cözülse şimdiye kadar coktan çözülürdü................... türkün tekrar şahlanması lazım.... yakındır cok yakın olmasada............
Sayfa / 4
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234