ddostum kitap alırken ilk fiyat tabi sonra

akısı san bir kitap ismi vereyim dunya edebiyatı o kuda göreyim o zaman dizayna bakmak zorunda kalmassın
unrefuted
Türkiye, İzmir
Dokuz Eylül Üniversitesi
Çok klasik bir cümle kurmak istiyorum.
Kitap ne olursa olsun insana birşey kazandırır. O yüzden özel bi seçim tekniğim yoktur.

bütün kitapşarın içinde yetim gibi duruyorsa hemen alırım
kibrisli23
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Lefke
Lefke Avrupa Üniversitesi
kapak dizaynına ve ilgi alanım dahilinde ise boyutuna içindekiler sayfasına bakarım herşeyi ince ince anlatıyorsa alırım detaya girmemişse almam

merveiev
Türkiye, Diyarbakır
Dicle Üniversitesi
herhangi bi şekilde elime geçip (tavsiye veya kitap evinden o anki duruma göre alıdığım) okuduğum bi kitabı beğenirsem o yazarın diğer kitaplarını da alıp okurum.çünkü yazarın üslubu bence önemli.okuduğun kitap akıcı,sürükleyici olduğu sürece okumaktan zevk alırsın...
NAZTUĞ
Türkiye, İzmir
Dokuz Eylül Üniversitesi
bnm için öncelikle ismi önemli öle dikkat çekici olmalıki bi kitapçıya girdiğimde o kadar kitaptan ayırılabilsin isim olarak baktıktan sonra içeriğiyle ilgilenirim konusu nasıl üslubu nasıl bi göz gezdiririm sonrada alırım bi süre sonra da okuduğum kitaplar arttıkçada öncelikle bellli yazarların kitaplarına yönelirim yani bnm dikkat ettiğim şyler bnlar
angeldevıl
Türkiye, Balıkesir
Balıkesir Üniversitesi
yazarıda tabikide önemli ama hemen arka tarafındaki özetini okurum konu başlıklarına bakarım
esrar-i
Türkiye, İzmir
Ege Üniversitesi
tür,kitabın ismi ve kapagı beni al demesi lazımmm(hehe

)
pelince
Türkiye, Kayseri
Erciyes Üniversitesi
öncelikle kitapçıya gittigim zaman kitpları incelerim.kitabın adı yazarı ve en önemlisi konusuna bakarım zaten kaliteli bişiyse yazılan eser kendini belli ediyo...bazende arkadaşlarımdan hocalarımdan duydugum kitaplara gider bakarım begenirsem alıp okurum...