Mesaj Panosu

adım hrant olsaydı....
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /2Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

HAİNLEREEE 2007-11-03 (11:40)
gazeteci56
Bay
gazeteci56
Türkiye, Batman
PAPA ÖLDÜ HRİSTİYAN OLDUNUZ HRANT ÖLDÜ ERMENİ OLDUNUZ BİR HAFTADA 15 ŞEHİT VERDİK HANGİNİZ TÜRK OLDUNUZ ???
2007-11-05 (20:53)
hndcyrn
Bayan
hndcyrn
Türkiye, Adıyaman
Adıyaman Üniversitesi
şimdi burak arkadaşım... evet cok güzel demişsin anzak askerine bir Türk askerinin yaptığı büyük yardımı örnek göstermişsin.. ama durum burda farklı.. 301.madde ile hırant dink in ilgisinden de haberdarsındır..bak sana bi yazardan alıntı yapayım da daha acık olsun demek istediklerim...

301. Madde
''Geçmişte yaşanan olaylardan ders alınmadığı için bugün Türkiye'de Kürt sorunu vardır. Kim söylemiş bunu?
301. Madde’den muzdarip olan Ermeni Asıllı gazeteci Hırant Dink.
Bugün Kürt sorunu tıpkı Ermeni sorununun yürüdüğü minval üzerinden yürümektedir. Ders alınmış olsaydı bugün Türkiye'de Kürt sorunu olmazdı. Kim söylemiş bunu?
301. Madde’den muzdarip olan Ermeni asıllı gazeteci Hırant Dink.
Ermenilerin bir zamanlar düştüğü tehlikeler, o zaman beraber yaşadığımız insanların düştüğü tehlikeler bugün aynen mevcuttur. Yanılgılar ve yanlış hareketler bugün aynen mevcuttur. Ben bu konuda Kürt kardeşlerimi de uyarıyorum. Kim söylemiş bunu?
Lütfen geçmişteki hataların tekrarlamasına artık izin vermeyelim. Tehlike nereden gelirse gelsin aynı şeyleri bir daha yaşamayalım. Bunu açıklıkla söylüyorum. Türkiyeli olduğum için söylüyorum. Kim söylemiş bunu?
Şimdi bizimde söyleyecek birkaç sözümüz olmalı değil mi? Hırant Dink, 301. maddenin kalkmasını istiyor ki, Türklüğü ayaklar altına alabileceği yazılarını yazsın. Kürtleri kışkırtıyor. Demek istiyor ki, bize yapılan soykırım şimdi size yapılmak isteniyor. Türkiyeli olduğu için bunları söylediğini belirtiyor. Hırant Dink; biz Türkiyeli değil ‘Türk’üz’ sen bunun ne anlama geldiğini bilmezsin ama biz Kurtuluş Savaşı’nda ‘Türk’ ün ne anlama geldiğini bütün cihana öğrettik sana da öğretebiliriz... ''
2007-11-29 (10:30)
haxux
Bay
haxux
Türkiye, İstanbul
Bahçelievler Anadolu Lisesi
yaşasın ogun samast
2007-12-15 (11:04)
emperor84
Bay
emperor84
Türkiye, İzmir
Karşıyaka Anadolu Lisesi
arkadaşlar gayrimüslimlerde askerlik yapıyor biraz sağduyulu olalım ben şahsen asteğmen olarak yaptım , rum ve ermeni iki asteğmene şahit oldum, ayrım var diyenlere tokat gibi cevap adamları asteğmen bile yapıyor devletimiz.
hrantttt ? oda kim kiiii 2007-12-20 (11:32)
trakyali_22
Bay
trakyali_22
Türkiye, Kocaeli
Kocaeli Üniversitesi
yaa konu ermeni hristiyan müslüman konusu değil hrant dink te kim ya ne ki bukadar abartılıyor bizim askerlerimiz mehmetciklerimiz ve daha ismini bilmediğimiz ama bizim icin canını feda edip ülkemizi bölmeye calisanlarla catisan arkadaslarımız..ülke konusu bu yaa hrant dinki okadar büyüttüki bende cok önenmli birisi öldü sandim.tanımıyorduk bile düne kadar kim tanıyordu acıkca söylesin bilmemne gazetesinin sahibi vs yazarı sadece ermeni bunlar gibi ülkmezmizde bir sürü sömürgeci insanlar war..kendi ülkelerine gitmezler orada 5 para etmeyenlere biz burada onlara kendilerini birsey sanmalarını saglıyoruz..herkezi TÜRKİYE icin birlik olmaya cagirmiyorum zaten cagiranlar cadırdı birlik olmak istemeyenler gitsin artık bu ülkeden...
2008-01-04 (11:36)
Levent20
Bay
Levent20
Mozambik
Burada tartışılan nedir anlamış değilim. Türkiye'de çok hızlı değişen gündeme ayak uyduramayan insanların beyinleri, herhalde şu anda çökmüş durumda. Şehit olan askerler ile Hrant Dink, Ermeni, Rum meseleleri arasında bağlantı kurmaya çalışan beyinlerin sağlıklı düşüneceğine inanmıyorum.

Bir arkadaş demiş, "askerlik yaptığım yerde Ermeni ve Rumlar vardı."

Önyargısız düşünen insanların bu cümleden çıkaracağı anlam farklıdır elbette:"Ne güzel işte Ermeni ve Rum vatandaşlarımız devletine bağlılar. Vatandaşlık görevlerini yerine getiriyorlar." şeklidendir.

Vatandaşlık görevini yerine getiren Ermeni ve Rumlara bile "ulan adamlara askerlik imkanı bile tanıyoruz daha ne istiyorsunuz" gibi yaklaşımların ironik olduğu kadar tehlikeli olduğunu söylememde fayda var.

Sayfa /2Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

Ücretsiz Kayıt Ol