Mesaj Panosu

belgelerimi ulaştıramıyorum
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
belgelerimi ulaştıramıyorum 2007-10-11 (18:43)
poff
Bayan
poff
Türkiye, İstanbul
merhaba
ben bu sene viyana üniversitesine başvurdum.kabul bekliodum ama ösym yerleştirme belgesinin orjinalini istediler bende bu belgeyi ankaradan alıp gerekli işlemleri yaptırdıktan sora 9 ekimde kargoya verdim belgenin 12 ekime kadar ulaşması gerekiodu.ama kargo bi türlü viyana üniversitesine ulaşamamış.dier belgeleride daha önce bu kargoyla ve aynı adresle göndermiştik.ama bu sefer adresin yanlış oldunu sölediler.eğer yarın belgeler ulaşmazsa ne yapmam gerekio?
2007-10-11 (23:47)
hassan12
Bay
hassan12
Avusturya, Wien
Wirtschaftsuniversität Wien
walla sacma olurmu bilmiyorum ama belgelerini kargodan geri alma durumun varmı bilmiyorum.yoksada tekrardan belgeyi cıkart apostil tercüme noter derken cok zaman gecicek ama yeniden yaptir.sorada havaalanına git avusturya yolucularına yalvar (dalga falan gecmiyorum) belgeleirni havaalanından birine aldırt.uzun iş biliyorum ama maksat yorum getirmek:)

forumda cok arkdas var orda olan su anda yardimci olurlarmi bilmiyorum ama sor insanlara yinede
2007-10-12 (00:23)
DAU KIBRIS
Bay
DAU KIBRIS
Avusturya, Wien
Universität Wien
hassan12 demiş ki:
walla sacma olurmu bilmiyorum ama belgelerini kargodan geri alma durumun varmı bilmiyorum.yoksada tekrardan belgeyi cıkart apostil tercüme noter derken cok zaman gecicek ama yeniden yaptir.sorada havaalanına git avusturya yolucularına yalvar (dalga falan gecmiyorum) belgeleirni havaalanından birine aldırt.uzun iş biliyorum ama maksat yorum getirmek:)

forumda cok arkdas var orda olan su anda yardimci olurlarmi bilmiyorum ama sor insanlara yinede

yok artık lebron james:D
2007-10-12 (00:27)
hassan12
Bay
hassan12
Avusturya, Wien
Wirtschaftsuniversität Wien
abi walla amacım yardimci olmak Çok mutlu

ama basıma gelseydi gider havaalanına yalvarirdim:)
2007-10-12 (09:45)
YaseminBedel
Bayan
YaseminBedel
Avusturya, Wien
Fachhochschule des bfi Wien
Gülümsüyor
2007-10-12 (11:19)
son_perde
Bay
son_perde
Avusturya, Niederösterreich
hassan12 demiş ki:

biraz kasmissin gibi geliyor bana Çok mutlu Çok mutlu ..olmadi güvercinle yollar arkadas Göz kırpıyor
simdi arkadasin sorusuna gelelim belgeleri göndermen icin sana bir tarih verdiler mi yani su tarihe kadar göndermen gerekiyor diye..
o tarihe kadar o belgeleri bir sekidle yetistirmen gerekiyor yoksa bir dahaki döneme kalirsin, ama mazaret gösterme durumunda bir güzellik yaparlar mi o konuda kesin birsey söyleyemem..
Ücretsiz Kayıt Ol