'Merhaba, seviyeli bir sohbete ne dersin? ' cümlesine siz ne diyorsunuz?
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 2
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

2007-10-13 (11:26)
Haydar Baş (MHMT1905)
Haydar Baş (MHMT1905)
şahsen burda bir bayan arkadaşımız ilgilenmem için bana üyeliğini ve şifresini verdi, bir kaç ay onla ilgilendim

öyle adamlardan öyle mesajlar geliyorki, tanıdıklar bile mesajlar atıyor, (hepsi kayıtlıdır,şantaj yerine kullanabilirim kafamı attırmayın)

bizbize de yazanlardan çok kişi düştü bu tuzaklara (DUYRULUR)

IP kontrolu gidince sazanlar arttı Çok mutlu
2007-10-13 (11:34)
Best Of Mb (MB69)
Best Of Mb (MB69)
MHMT1905 demiş ki:
şahsen burda bir bayan arkadaşımız ilgilenmem için bana üyeliğini ve şifresini verdi, bir kaç ay onla ilgilendim

öyle adamlardan öyle mesajlar geliyorki, tanıdıklar bile mesajlar atıyor, (hepsi kayıtlıdır,şantaj yerine kullanabilirim kafamı attırmayın)

Gülüyor Gülüyor Padişahım en iyisini yapmışın
Yorum yok
2007-10-13 (15:25)
Tekin Gül (segopeko)
Tekin Gül (segopeko)
Değerli hemşirem, neşriyatının başlığını kıraat eylediğimde kendimi tutamayıp tebessüm eylediydim hah hah hay deyu. Nitekim böyle ricaların malum bir gayesi bilinen bir vak'a. Bu rica kü, kendi şahsını net bağlamında gizleyüp türlü sapklukları, türlü hatuna aşılamaktan gelür. Bazı bu nefs öyle gider kü, ben kendim er vaziyette dahü böylesine küstah ricalara türlü fesat hanum takımundan bâde isteklera maruz kalmuş, hatta ilkin iştirak eder gibi bile olmuş, netice de de pek hoşlanmuş idim... Hiç ömrü terbiye-yi islamla geçmüş bir istanbul beyefendüsü böyle düşüklere iştirak eder mü? Böyle bir vaka darül islamda duyulmuş bir şey midür? Allah afeylesin...

Yok yahu, gene latife eyledüm, hiç öyle şey olur mu?

Neyse, mesele malum, bu mesele ve bu ric'a muhayyilesinde ilmi olmiyan da kulağını açsun dinlesün; böyle ricalar en sevüyesüz muhabbet içun yapilagelen en ucuz nomaralardır, biline.

Lakin ecem hemşurem, neşruyatının bir bölümünde atlamış, türlü siyasi oynlara, fikr hurriyetüne, ve zabtta enaniyete dek varmışsun. Yahu ne alakası var? İş bu ric'a da bulunan azgının ne işü var benim siyasü tercühlerimle, fikrlerümle bilmem nemle!! Tövbeestafurllah mübarek bayram günü cinlerimü tepeme çıkarıyonuz yine. Az biraz neşrinizde tevhid olsun gızım, birlik bütünlük olsun, yekparelikten yeknesaklığa tevellüd edeyor, adamın akl melekelerini darbediyor böyle. Ehemmiyet eyle, frenkle bu işe "la composition" derler. Aa, bu denlü avarelük olmaz ki.
2007-10-13 (15:29)
Memo Şaho (mehmet462)
Memo Şaho (mehmet462)
MHMT1905 demiş ki:

nıhahaha mı denir şimdi
yoksa puhahahaha

helal memom
Sayfa / 2
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12