Mesaj Panosu

Sabit YÇS ile ilgili konular buraya...
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /128Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 … Sonraki SayfaSon Sayfa

yçs 2005-10-26 (19:42)
Kerim koçum bana bu yçs hakkında daha fazla bılgı verırmısın ne tür sorular sorulacak bi kaç ornek ver bana bide nasıl hazırlanııyım bu sınava dersaneye gıtmek gerek lı mı yoksa kendım mı calısıyım kıtab falan varmı herangı tanıomusun bı tane

Cevapını beklıyorum

sAGOL
yçs 2005-10-26 (22:27)
gevezekedi
Bay
gevezekedi
Türkiye, İstanbul
Marmara Üniversitesi
selam polo kardes.sen sımdı hangı ulkedesın,turk okulunda mı okuyosun?walla sana soyleyebılecegım tek sey su kı sınav cok kolay.turkıyede normal bı unıversıteye yada bolume,hıc soru yapmasan yıne gırersın.cunku tercıh eden olmuyo.herkes odtu,bogaziçi,marmara unıversıtelerınde yogunlastıgı ıcın dıger unıversıte ve bolumlere ragbet olmuyo.he sende naparsın,eger kendıne guvenıyosan bırazda calısıyosan butun tercıhlerını yuksek yaparsın.amma garantı olsun dıyosan son ıkı tercıhınde bıraz doguya dogru kayarsın.hıc korkma.rahat ol.burda mesele sınav degıl,akıllı tercıh yapmak.esprısı bu yanı anladın mı?ben ılk tercıhımı kazandım mesela.10 tane kontenjanı vardı marmara edebıyat ogretmenlıgının,4 kısı tercıh etmıs.dusun yanı hıc soru yapmasam,adımı soyadımı yazıp cıksam yıne kazanacam,o yuzden gayet rahat ol,varsa marmarada ıstedıgın bı bolum gel gorusuruz ınsallah.haydı kolay gelsın...
slm nergiz 2005-10-27 (15:47)
tezgah
tezgah
Almanya, Hamburg
slm nergiz ben ebru bende bu sene ycs sinavina girmeyi dusunuyorum insallah olursa biliyomusun bilmyorum ama ycsin bi internet adresi var onu sana vereyim orda hem ornek sorularda var yani nasi sorularin cikacagina dair bende hamburgtan girecem insallah sinava .((http://www.globalacademia.com/tuerkce/index.html))bu adres bakarsin sanirim yeterli bilgilari alabilirsin bol sanslar insallah kazanirsin allaha emanet Çok mutlu
yçs 2005-10-29 (17:33)
Cevapını ıcın sagol kardeşım ben kanada da okudum ve ıstanbul da oturuyorum ve ıstanbul universıte sını kazanmak ıstıyorum fransizca edebıyatını
Bu genel başarı testı zormu dur acaba matematik soruları falan tarıh coğrafya zor mu oluyo acaba

Cevapını beklıyorum sagol
2005-11-04 (08:45)
MERHABALAR ARKADASLAR bnde busene ycs sınavına gırıcem Çok mutlu ama kafama takılan bı soru var bunun cevabını bılen varsa umarım bana yardımcı our!sorun şu!sımdı dıyelımkı ben hem ıngilizce bı bolum hemde sozel bi bolum istiyorum yanı sole bı odtu ıng ogretmenlıgı bıde gazı rehberlık ve psikolojik danısmanlık istıyorum ama sanırım bunları ardarda yazıp tercıh edemiyormusuz Üzgün yani ya ıng olcak 6 tercıhte yada sırf sozel bolumler bu dogrumudur!herhangı bı bılginiz varmı simdiden cok tesekkur edıyorummm Gülümsüyor
2005-11-04 (08:57)
ebru slm!bu verdıgın adreste ycs hazırlık soruları acılmıyo ama acaba herhangı bı sorun mu var?baska bı adres falan bılıosan ulastırabılırmısın bızlere!yada sende acılıosa bı kac soruyu sana zahmet lmıycaksa yazabılırmısın bana!sımdıden sagol! Göz kırpıyor
2005-11-04 (11:59)
Betüşş!!
Bayan
Betüşş!!
Türkiye, Burdur
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi
yaşasın buldum birilerini Gülümsüyor)) ben de bu sene gircem yçsye ama hangi üniler ne kdr kontenjan ayırıo vs vs hiç bi fikrim yok üstelik lise sondayım almanyada 'abi' yapcem yane ama 9 eylül almanca öğretmenliyi istiom sizce bu ne kadar akıllıca birşey???? pek parlak bi öğrenci de sayılmam en iyi ihtimalle 2.8 felan olur 'abi' ortalamam bu ortalama yçs sınavını ve üniye girişi ne derece etkilio? hey Allahım ya ne zor işmiş bu okumak ... cevaplarnzı sabırsızlıkla bekliom
2005-11-05 (21:32)
MERHABALAR BETUS!ya sımdı kontejanlar hakkında blgi edinmek istiosan googleye gir ycs yaz zaten kılavuz falan yzıo tıkla birisine mutlaka bulursun zaten mayıs ayındada verıolar kılavuz merak etme yani!buarada acayıp basıt bı sınav benım baya bı arkadaslarım girdi yani ve hepsininde ortak fıkrı bu!9 eylul cok ii!yalnız bıse var 3.30dak zaman verıolar hem sozel agırlıklı bolumu hemde dıl bolumunu yapcaksın!hı bide sınav sonucunun yuzde 85ıni diploma notununda yuzde 15ini alıolar!ama DONT worry hersey stedigin gbi olcak!buarada ankaradamı gırıceksn sınava yoksa almanyadamı?umarım acıklayabılmısımdır azda olsa!kendine i bak bye Göz kırpıyor
2005-11-11 (13:08)
... yaw bisi annamyom... sadece bir sitemi war ycs hazırlıgı icin...

.. cok duyarsız oluyorlar.. zaten geçen senenin ycs sorularnı wermyorlar yasakmış.....

.... YCS'YE giren arkdşm war..... az cok soruları bilyorum..

..SUUDİ ARABİSTAN'da türkce sorunu yook.. biz burda egitimi turkce göryoruz.. ortam guzeel yanii....

.. SU AN YCS'DEN EN BASARILI OGRENCİLER ''MEDİNE ULUSLAR ARASI TURK'' okulundan çıkcak.. HEMDE İLK ÖRENCİLER olcak .. yani MEDİNE'DEN lise 3'un ilk mezunları olarak....

..... Gülüyor Gülüyor
2005-11-11 (13:14)
.. bu arada bende ycs'ye bu sene katılcam... Gülüyor Gülüyor

.. arkdşlar ycs'ye bu sene gircek olan arkadşlar maillerini yazblirmi zahmet olmassa ??

... hdemirata@hotmail.com mailim...

.... görşmk üzere Gülüyor Gülüyor Soğukkanlı Soğukkanlı

Sayfa /128Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 … Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol