Sabit YÇS ile ilgili konular buraya...
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 277
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 … Sonraki SayfaSon Sayfa

2005-11-11 (18:51)
Yarenelif (yarenelif)
Yarenelif (yarenelif)
MERHABA ENGLISMAN ya bnde bu sene gırcem ycseye!ama ornek soru hıc yok sende olanlardan bıraz bızıde bılgılendırirmisin yani edebiyat yada tarıhten falan hangı konular cıkıomus!buarada sen hangı bolumu ıstıosun?
2005-11-11 (19:01)
Englishman (English_Man89)
... slm yarenelif ::: ben ingilizce öğretmenliğini düşünyorum.... ;; ingilizceyi sewrim nick'den belli olyormu bilmem Gülüyor Gülüyor

.... ycs'de mantık soruları war.. sen hangi bölümü düşnyosun..

... matematikde havuz , yaş , hız problmleri war....

...... ben inglzce öretmnliğini düşndğüm içn sadece yabncı dil sorularnı ve genel kültür sorularını cevaplıyacağım... Şaka yapıyor Şaka yapıyor
mrb yarencım... 2005-11-13 (09:36)
Hasan Can (gevezekedi)
Hasan Can (gevezekedi)
dedıgın gıbı ycs de ıngılızce bı bolum veya sozel bolum falan dıye bı ayırım yok.ard arda her ıkısnı tercıh edebılırsın.ama sadece sınavda mıllet yalnız genel yatanek sorularına cevap verırken + olarak sende ıngılızce sorulara cevap verıyosun.yanı sınıvda bı yarım saat daha fazla oturuyosun.dedıgın bolumler cok guzel ama bu sınavda asıl onemlı olan tercıh meselesı.tercıhlerını mantıklı yap.ılk 2-3 tercıhı ıstedıgın yuksek yerlerı yaz ama sonlara dogru asagı ın bıraz.kesın olsun yanı ısın.ok?bu arada sen azerbaycanın neresındensın?bende lıseyı bakude okudum ve ycs ıle geldım.suan marmarada okuyorum.hangı lısede okuyosun bakude?maıl de yazabılırsın.mailim: kerim_berber@yahoo.com cevabını beklıyorum.gorusmek uzere...
2005-11-13 (10:50)
Yarenelif (yarenelif)
Yarenelif (yarenelif)
YA AMA BİZE OLE DEDILER HATTA BİARKADASIMIZ SIRF BUNDAN DOLAYI INGILIZCEDEN VAZGECTI BELKI KAZANAMAM DIE OYUZDEN SIFR SOZEL YAZDI!SEN BU BILGIDEN EMINMISIN?YANI ONA GORE CALISMALIYIM VE ONA GORE TERCIH ETMELIYIM KLAVUZDADA BUNA AIT BISE YAZMIO NEYAPACAGIMI BILMIORUM VE BENIM GIBI 2 3 ARKIM DAHA VAR!BUARADA BEN BAKU TURK ANADOLU LISESINDE OKUORUM!SEN NEZAMAN MEZUN OLDUN?
merhaba englısh man 2005-11-13 (10:59)
Yarenelif (yarenelif)
Yarenelif (yarenelif)
ya bıse sorabılırmıyım sen sımdı ıngılızce tercıh etcenya 6 etrcıhının hepsınıde ınglızce ogretmenlıgımı yazcan yoksa baska bı sozel bolum tercıhıde yapcakmısın?ben rehberlık ve psıkolojık danısmanlık yada senın gıbı ıngılızce ogretmenlıgı ıstıorum ama sanırım ıkısı bırden secılemıyomus kesın bılmıorum oyusden psıkolojı ıstıorum!!!konular ıcın saol bunlara agırlık verıyım bende Gözlerini yuvarlıyor sen hangı sehrı ıstıosun bakalımmm Çok mutlu
bıse daha kerım 2005-11-13 (11:02)
Yarenelif (yarenelif)
Yarenelif (yarenelif)
buarada edebıyat ogretmenlıgı nası zomu eglencelımı yanı sen nası degerlendırıosun!bide turkce ogretmenlıgı ile turk dili ve edebiyatı ogretmenlıgı arasında fark varmıdır?
2005-11-13 (19:54)
... yaren kardeş ben 6 tercihimide inglzce öretmenliğine wercem..

.. elbette fark war türkçe ve türk dili ve edbyatı öretmenliği arsnda.... trkçe örtmnliği orta okullar için ... türk dli ednyatı ise liseler içndir.. ok mi ??

..... sana başarılar..... Gözlerini yuvarlıyor Göz kırpıyor Göz kırpıyor
2005-11-15 (17:06)
Betüşş!!
(Betüşş!!)
"yarenelif" demiş ki:
MERHABALAR BETUS!ya sımdı kontejanlar hakkında blgi edinmek istiosan googleye gir ycs yaz zaten kılavuz falan yzıo tıkla birisine mutlaka bulursun zaten mayıs ayındada verıolar kılavuz merak etme yani!buarada acayıp basıt bı sınav benım baya bı arkadaslarım girdi yani ve hepsininde ortak fıkrı bu!9 eylul cok ii!yalnız bıse var 3.30dak zaman verıolar hem sozel agırlıklı bolumu hemde dıl bolumunu yapcaksın!hı bide sınav sonucunun yuzde 85ıni diploma notununda yuzde 15ini alıolar!ama DONT worry hersey stedigin gbi olcak!buarada ankaradamı gırıceksn sınava yoksa almanyadamı?umarım acıklayabılmısımdır azda olsa!kendine i bak bye Göz kırpıyor

saol canım her bilgiye ihtiyacım var haftaya eğitim ateşeliğine gidiom daha fazla bilgi için ordan merak edenlere daha detaylı bilgi verebilirim belki...
ben kölnden gircem sınava bakalım bi yerden soru yada hazırlıkkitapçığı fln bulabilsem iyi olcak ama bakalım bilgisi olan varsa beklerim...
2005-11-16 (11:58)
Selin (selin0005)
Selin (selin0005)
[

Türkiye’deki bazı yüksek ögretim programlarında, anne veya babası, işi veya görevi nedeniyle yurt dışında bulunduğu sırada,orta öğretimlerini bu ülkelerin lise veya dengi meslek okullarında yapan öğrenciler için kontejan ayrılmıştır.Bu yurtiçinde kontenjanlardan yararlanmak isteyen adaylar Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yurt dışında Köln Başkonsolosluğu,Türk Kültür Merkezi’nde ve Ankara’da Temmuz ayının ikinci haftası Pazar günü aynı saat de yapılan sınava katılmaları gerekmektedir.

arkadas iyi demissinde bu sinav icin türkiye de ankarada mi olmak gerekli simdi yani!!!!
2005-11-16 (18:09)
Betüşş!!
(Betüşş!!)
hayır kölnde de girebiliyorsun
Sayfa / 277
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 … Sonraki SayfaSon Sayfa