muratakinci demiş ki:
takıldığım heryerin kaiteli olduğunu söylemedim ki.uludağada attım tuttum dikkat ettiysen.ekşiyede attım tuttum.kahveyede giderim mesela.çok çılgın king oynarım.en sevdiğim şey gitarla ağrı dağın eteği çalmaktır.kafam bozuk olunca namık dinler güler güler kendime gelirim.ismail yk da dinlerim.onlarda baya komik.bu mu entellik bu mu kalite.buranın seviyesiz olması benim takılmama engel değil.hatta bende iddia etmiyorum ki çok seviyeli ve kültürlüyüm diye.gayet ev arkadaşımın kulağına parmağını sokup onu kıl etmekden zevk alan bir insanım.hiyerarşi, çekomastik, rezonans falan gibi kelimeleride emin ol hava atma amaçlı kullanmıyorum.aslında kullanmayıda sevmiyorum ama yerleşmiş çıkaramıyorum dilimden.sende sağlıcakla kal.ayrıca bu tarz tavırlar çok hoşuma gider.insanların birbirini sorgulaması lazım yerin dibine sokmadan.
elbette..insan eleştiriye acık olmadan kendine cekidüzen veremez,at-gözlüğüyle dünyaya bakmak gibi birşey olur bu..neyse,fazla abartmaya gerek yok..insan karakteri değişmez,değiştirilemez..neşeli bi insansın aslında..hep böyle kalman dileğiyle..