bnvrsl demiş ki:
lisedeki süper felsefe hocamız okula yeni gelmişti.ilk sınavda kimse huyunu suyunu bilmediği için çok çalıştı ama baktı ki sorular kolay diğer sınava 3-5 kişi anca çalıştı.liseyi herkes bilir anlaşılmayan şeyler sınavda bile olsa hocaya sorulur.bi arkadaş hiç çalışmadığı için önce 1 soru sordu hocadan aynen cvbı aldı 2 3 derken bütün soruları hoca çözdü.bunu gören biz dier fırsatçılar yapamadığımız soruarı hocaya sorduk ardından da hocam duyamıoruz biraz yüksek sesle konuşur musunuz diyince bütün sınıf bütün sınavlardan 100 almaya başladı.ama hoca hala farkında diil aynı şeyi yeni sınıflar da yapıomuş ve hoca hala herkesin nasıl 100 aldığına şaşırıomuşş.canım hocam ya ayıltan yok kadını
ehuhu hocanız çok şekermiş canım benim

Ya sizin lise hocanız veriyo bizim ünide seçmeli dersin hocası verio hemde sınava girmeden sınav sorularyla birlikte

öğrencileri çok sevio okadar dersiniz var bari bunla uğraşmayın dio

hem soruları verio hem cevapları tek istediği kopya çekerek 100 almamamız bide soruları verdiğini kimseye söylemememiz bizde layık oluoz tabi tabi şimdi olurda bu yazdımı bi görürse yandım ben

ama valla hcam kötü bi niyetim yok bilionuz siz beni
He bide ortaokulda bi hoca emekli olcak diye herkese 5 vermişti

Ne güzel dimi