Mesaj Panosu

RUSÇA ÖĞRENMEK NEDEN BU KADAR ÖNEMLİ??
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /3Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123

2008-05-05 (01:30)
Selooo
Bay
Selooo
Rusya Federasyonu, Saratov
Saratov State University
Arkadaşlar rusça önemli çünkü bir arkadaşın dediği gibi az bulunan bir şeye talep herzaman fazladır, Ve son yıllarda hem Rusya Türkler için hemde Türkiye Ruslar için çok büyük bir pazar, kafasını kullanan insanların bu pazardan büyük paylar alacağını düşünüyorum ama bu tabiiki hemen olmaz zamanla...Sabretmesini bilmek gerekir, ama biryerden başlamak da şart, bunun için de ilk adım kuşkusuz dil...Dili öğrendikten sonra gerisini getirmekte insanın kendi becerisine kalmş Göz kırpıyor
Bu arada 9 aydır Rusyada yaşayan biri olarak rusça öğrenmek isteyen arkadaşlara şunu söyleyebilirim, Rusça çok kolay bir dil değil hatta zor bir dil ve çok detaylı, bu yüzden 3 aylık yaz kurslarının çok yeterli olacağını düşünmüyorum ama tabiiki hiç olmamasından da iyidir, durumu iyi olan ve yazın rusça öğrenmek isteyenler öncelikle önereceğim şey Rusça yı gelip Rusya da öğrenmeleridir, nede olsa dil yerinde öğrenilince daha kalıcı olur ve daha çabuk öğrenilir...Diğerleri içinde Tömer i tavsiye edebilirim,Türkiyede en iyi Rusça eğitimi veren şirketlerden biri olduğunu duydum...
herkese kolay gelsin...
haha 2008-05-05 (01:42)
stomatologg
Bay
stomatologg
Ukrayna, Kiev
Bogomolets National Medical University Of Ukraine
kizalar baslibasina bi sebep Soğukkanlı

Sayfa /3Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123

Ücretsiz Kayıt Ol