Mesaj Panosu

Sabit Avusturya'da ki üniversiteler ve bölümleri
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /3Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123 Sonraki SayfaSon Sayfa

2008-01-02 (17:49)
Bil-ge
Bayan
Bil-ge
Avusturya, Wien
Wirtschaftsuniversität Wien
Merhabalar...

Viyana Üniversitesinde bir Ögrenci olarak size hemen Yardimci olmak istedim...Belki biraz gec oldu ama umarim yinede size yardimci olmusumdur...

Evet Viyana Üniversitelerinde Bankacilik Bölümü yok...Fakat hem viyana Üniversitesinde hem Viyana Ekonomi Üniversitesinde (Wirtschaftsuniversität) ikisindede Bankacilik yerine ekonomi yani isletme okudugunuz zaman viyanada bankaci olma imkaniniz var...Isletme Bölümü Bankaciligi, Muhasebeciligi, Ekonomie Egitmenini, Sirket Kurma Bilgileri, halkla iliskiler ve baska bir cok bölümleri iceriyor...

Viyana Üniversitesindeki Isletme okumak Ekonmie Üniversitesine bakarak daha kolay...Fakat Isletme Bölümünü Ekonomie Üniversitesinde bitirmis iseniz Is imkanlariniz Viyana Üniversitesi mezunlarina bakarak daha yüksek...

Genel olarak Isletme Avusturyada cok zor bir bölüm...Ama Paraya önem veren arkadaslar 5-6 yil sabretsinler sonunda cok güzel para kazanama imkanlari var...
Ama TR'den Gelen bir ögrenciye sahsen isletme okumasini hic tavsiye etmem...Dersleri cok agir ve bir sinava genellikle kalin bir kitab calismak gerekiyor ve bu kitab ne yazikki almanca ve gercekden zor bir almanca...
Bu yüzden iyi düsünmenizi tavsiye ederim...

Umarim bu bilgiler size yardimci olmusdur.. Çok mutlu
2008-01-02 (20:42)
ozan1530
Bay
ozan1530
Avusturya, Wien
Wirtschaftsuniversität Wien
cvplar için tşkler arkadaşlar
Bil-ge arkadaşım zor demişsin şahsen benide matematik biraz korkutuyor işletme bölümünde mat dersleri nasıl çokmu ağır trde orta seviye olan birisi orada mat konularında ne kadar başarılı olur.
2008-01-07 (22:33)
ŞEYMA TAŞ
Bayan
ŞEYMA TAŞ
Türkiye, Samsun
Özel Feza Lisesi
ama benim bölümüm neden yok bu üniversitelerdeeeee Çok üzgün, ağlıyor OKUL ÖNCESİ EĞİTİM yada ÇOCUK GELİŞİMİ bölümü yok mu şimdi????
ne olur cevap 2008-01-14 (16:12)
ozlesunmez
Bayan
ozlesunmez
Türkiye, Eskişehir
Anadolu Üniversitesi
ya arkadaşlar viyana üniversitesinde master programlarına bakıyorum
ekonomi başlığı altında bir şey yok.
ben işletme masterı yaspmak istemiyorum ki ekonomi masterı istiyorum

buradaki gibi iktisat a.b.d gibi bir şey yok mu orda.Türkiye'de en dandik üniversitede bile vardır yani...
bölümümü bulamadım 2008-03-02 (17:30)
Umuttas
Bay
Umuttas
Türkiye, Kocaeli
Kocaeli Üniversitesi
ben jeoloji mihendisliği okuyorum ve bi dahaki sene için viyana üni. gelmek istiyorum
ama benm bölümüm yok orda böle bi durumda napılıyo, bilgisi olan varsa lütfen tardımcı olsun...
2008-03-05 (14:06)
DAU KIBRIS
Bay
DAU KIBRIS
Avusturya, Wien
Universität Wien
ozlesunmez demiş ki:
ya arkadaşlar viyana üniversitesinde master programlarına bakıyorum
ekonomi başlığı altında bir şey yok.
ben işletme masterı yaspmak istemiyorum ki ekonomi masterı istiyorum

buradaki gibi iktisat a.b.d gibi bir şey yok mu orda.Türkiye'de en dandik üniversitede bile vardır yani...

viyana ekonomi unıversıtesıne bak
2008-03-14 (20:03)
tülin35
Bayan
tülin35
Türkiye, Erzurum
Atatürk Üniversitesi
avuuryadaki universitelerde ebelik var diye duydum ama bölüm başkanlarına ulaşmakta zorluk çekiyorumm. lütfen yardımcı olurmusunuz?
2008-03-27 (19:06)
aslıbyrk
Bayan
aslıbyrk
Türkiye, Kocaeli
Gebze Sarkuysan Lisesi
mrb eczacılık bölümü okumak istiorum ben bölümü buldum var ama neler gerekli bilmiorum şartlarını yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı?

şimdiden teşekkürler.
.......... 2008-04-03 (01:47)
subetai
Bay
subetai
Türkiye, Gaziantep
Gaziantep Üniversitesi
yenı kanuna gore kıbrısta yada turkıyede eczacılık yada yakın bır bolum kazanmalısın... turkıyedeeczacılık kazandıktan sonra ne demeye gıdesın zaten orasıda ayrı bır konu...
2008-04-25 (02:23)
iiStaNbUll
Bay
iiStaNbUll
Avusturya, Wien
Technische Universität Wien
Merhaba arkadaşlar..
Bölümler Listesine baktığımda TU Wien deki bazı bölüm isimlerinde oynama yapılmış,ki bu liste tahminimce bir danışmanlık sitesinden kopyalanmış..

Endüstri Müh-Makine Müh diye bir bölüm yoktur..Doğrusu Ekonomi Müh-Makine Müh dir..Bu bölümde Türkiyede ki Endüstri Mühendisliğine yakın bir bölümdür..

Makine Müh-Elektroteknik Müh diye bir bölümde TU Wien de yoktur..Bu bölümdeki kasıt Mekatronik Mühendisliğidir ki,buda Linz TU da mevcuttur..

Sayfa /3Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123 Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol