Mesaj Panosu

Sabit Avusturya'da ki üniversiteler ve bölümleri
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /3Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123

2008-04-25 (02:32)
iiStaNbUll
Bay
iiStaNbUll
Avusturya, Wien
Technische Universität Wien
solomon demiş ki:
arkadaşlar ben marmarada makıne öğretmenliği okuyorum ve 1 yıl ek dersle vıyanada mühendislik tamamlama oluyormuş bu konuda bilgisi olan varmı lütfen bu konuda bildiklerinizi aktarırsanız cok mutlu olacağım teşekkürler

Tutan derslerini saydırdıktan sonra,ki bazı dersler tutsa dahi saymıyorlar;kalan derslere göre ne kadar zamanda bitireceğin belli olur...Bu sürede 1 sene olamayacağını ben sana garanti edebilirim..
2008-04-25 (02:36)
iiStaNbUll
Bay
iiStaNbUll
Avusturya, Wien
ozan1530 demiş ki:
cvplar için tşkler arkadaşlar
Bil-ge arkadaşım zor demişsin şahsen benide matematik biraz korkutuyor işletme bölümünde mat dersleri nasıl çokmu ağır trde orta seviye olan birisi orada mat konularında ne kadar başarılı olur.

İyi bir ekonomi uni de okuyacaksın,matematik çok mu ağır diye soruyosun..Ben cevaplılayım;kendine ne kadar olabilir ki diye sor?

işte o kadar

kolay gelsin
2008-04-25 (02:41)
iiStaNbUll
Bay
iiStaNbUll
Avusturya, Wien
Umuttas demiş ki:
ben jeoloji mihendisliği okuyorum ve bi dahaki sene için viyana üni. gelmek istiyorum
ama benm bölümüm yok orda böle bi durumda napılıyo, bilgisi olan varsa lütfen tardımcı olsun...

Eğer jeoloji okumak için geleceksen;jeoloji müh bulunan başka bir uni ye başvur..
Başka bir bölüm okumak için geleceksen,öss ye gir..
2008-05-06 (14:36)
Gencay Ertunk
Bay
Gencay Ertunk
Türkiye, İstanbul
Maltepe Halit Armay Lisesi
Avusturya da Gemi İnşa Bölümü hangi üniversitede var yardımcı olabilecek olan var mı ? Yazan bölümler içinde göremedim ... Eğitim Masrafı ne kadar olur ? Konaklama ile beraber Ayda ne kadar harcama yapılmakta ?

Sayfa /3Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123

Ücretsiz Kayıt Ol