Mesaj Panosu

YENİ VİZE ALAN ARKADAŞLAR İŞLEM SÜRESİ KISALDI MI?
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /35Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 … Sonraki SayfaSon Sayfa

yardımcı olmak isterdm:( 2007-11-05 (21:20)
meneqshe
Bayan
meneqshe
Türkiye, İstanbul
İstanbul Üniversitesi
arkadasm kusura bakma hiç bir fikrm yok umarım istediğinz gibi olur hersey... ben türkiye'de okuyorm yine edindiğim bilgileri paylaşırım...
2007-11-06 (12:08)
aslanery
Bay
aslanery
Avusturya, Wien
Wirtschaftsuniversität Wien
mertkan64 demiş ki:
ya arkadaşlar, bana dedilerki kasım sonuna kadar burda olman lazım. ben başvuralı 2,5 hafta oldu. yani kasım sonuna kadar 6 hafta oluyo. ya vize 6 haftada çıkmazsa napıcaz. Ayrıca vizesi çıkan yada gelişmelerden haberdar olan arkadaşlar yazarlarsa çok sevinirim.

aga senin neden kasım sonuna kadar orda olman gerekiyor anladım yani eğitimlemi ilgili bişey yoksa başka bi sebepmi özel ???
yani biz şuan tr.deki ler için söylüyorum zaten kışdönemi geçti bitti, kaldık yazdönemine ?? bu konuyu bi açarsan sevinirim ??
2007-11-06 (12:34)
mertkan64
Bay
mertkan64
Avusturya, Wien
ben daha önce danışmana sormuştum Nezaman orda olmam lazım diye. Bana kasım sonuna kadar demişti. Yani biz şimdi vizemiz çıksa bile oraya gittiğimizde yaz sömerstirine kadar beklicekmiyiz kurs için.
2007-11-06 (21:03)
metinmete
Bay
metinmete
Avusturya, Wien
aslanery demiş ki:
mertkan64 demiş ki:
ya arkadaşlar, bana dedilerki kasım sonuna kadar burda olman lazım. ben başvuralı 2,5 hafta oldu. yani kasım sonuna kadar 6 hafta oluyo. ya vize 6 haftada çıkmazsa napıcaz. Ayrıca vizesi çıkan yada gelişmelerden haberdar olan arkadaşlar yazarlarsa çok sevinirim.

aga senin neden kasım sonuna kadar orda olman gerekiyor anladım yani eğitimlemi ilgili bişey yoksa başka bi sebepmi özel ???
yani biz şuan tr.deki ler için söylüyorum zaten kışdönemi geçti bitti, kaldık yazdönemine ?? bu konuyu bi açarsan sevinirim ??

BENDE SALZBURG ÜNİ İÇİN VİZE BAŞVURUSUNU YAPTIM BU GHÜN İTİBARIYLA 5 HAFTA OLUYOR.. KONSOLOSTAN 6-7 HAFTA SONRA ARARIZ DEMİŞLERDİ.
KASIM SONUNA KADAR KAYITLAR DEVAM EDİYOR KASIM SONUNA KADAR GİDİLİRSE KAYIT YAPTIRILIR VE YETERLİ ALMANCA BİLMEYENLER DE KURSA GİDER BURADA BİR SONRAKİ DÖNEMİ BEKLEMEKDENSE ORAYA GİDİP ALMANCA KURSUNDA DİL ÖĞRENİLMESİ DAHA MANTIKILI..
KASIM SONUNA YETİŞİRSE ÜNİYE KAYIT YAPTIRIP DİL KURSUNA GİDİLİR.. KASIMDAN SONRA YAPTIRMADAN GİDİLİRMİ BİLMİYORUM ONU..
2007-11-07 (02:49)
olcay881
Bay
olcay881
Avusturya, Wien
arkadaslar bu 6550 euro olayında ben deniz banktan bi hesap actırdım euro hesabı sonra 6550 euro o hesaptan viyandaki deniz banka havale mi etcem kendi adıma ve swift ini alcam olay bu mudur yoksa hata var mı dır?
2007-11-07 (17:06)
DAU KIBRIS
Bay
DAU KIBRIS
Avusturya, Wien
Universität Wien
olcay881 demiş ki:
arkadaslar bu 6550 euro olayında ben deniz banktan bi hesap actırdım euro hesabı sonra 6550 euro o hesaptan viyandaki deniz banka havale mi etcem kendi adıma ve swift ini alcam olay bu mudur yoksa hata var mı dır?

ya bence denizbankı kullanma benımde denızbankta hesabım var ama vkıfı onerırım ..neyse...ne yapacagını anlatayım ıstersen kullanırsın.

denızbanklarda yurtdısı hesaplarla alakadar olan birileri oluyor mutlaka yanı ayrı masaları falan oluyo hah o kadın/erkek kımse onu bul. sonra bulunca deki abla/abi (samımıyet kur hemen Gülüyor ) benım DENİZBANK AG de hesap açmam lazım hesap açma setini viyanadan bi zahmet istetin eger varsa hali hazırda bı fotokposını verın de ..onlar sana yardımcı olurlar. ama soylemedı deme. o hesap setı gelecek sen onları dolduracaksın sonra parayı ıstanbuldakı bı hesaba yolluyacaklar sen o doldurgun kagıt tomarını wien1040 denizbank ag ye yolluyacaksın tabı bunu DHL ile yapacaksın buda sana en az 100 tl ye patılyacak. hesap açma ucretı 40 euro Gülüyor yanı toplamda bı suru zaman ve 168 lirana patlıyacak .. vakıfbanta ıse sorun yok oradakıyşe burdakı aynı banka olduguı ıcın hesabındakı paranın mıktarını belırten bı kagıtı elcılıge gotıurmen yeterlı olacaktır.

ha bu arad denızbank hesap acma setınde bı kagıt var orda sey dıyor lutfen hesabımdakı mıktarı belgeleyen bır dekontu avusturya nın ankara elçiliğine yollayın. yanı o konuyu onlar halledıyor.
selam 2007-11-07 (20:29)
oelmaz
Bay
oelmaz
Avusturya, Wien
meraba arkadaslar
bende sizler gibi vizemi bekliyorum 4 ekimde basvurdum 1ayi gecti cevap yok yani 1 aydir benim telefonum calmiyor Gülümsüyor) en sonunda dayanamadim almanyada yasayan abime arattirdim ve abime demislerki biz vizesini türkiye gönderdik 1 hafta icinde eline gececegini söylemisler ve üstünden 3 gün gecti insallah bu hafta hayirlisiyla gelir diye düsünüyorum
hadi hepimiz icin hayirlisi olsun canim kardeslerim......
iyi aksamlar...
2007-11-07 (21:27)
mertkan64
Bay
mertkan64
Avusturya, Wien
oelmaz arkadaşım hayırlı olsun. Hadi gözünaydın. Senin adına çok sevindim. Darısı bekleyenlerin başına...
2007-11-08 (10:10)
Spiritchaser
Bay
Spiritchaser
Avusturya, Wien
oelmaz demiş ki:
meraba arkadaslar
bende sizler gibi vizemi bekliyorum 4 ekimde basvurdum 1ayi gecti cevap yok yani 1 aydir benim telefonum calmiyor Gülümsüyor) en sonunda dayanamadim almanyada yasayan abime arattirdim ve abime demislerki biz vizesini türkiye gönderdik 1 hafta icinde eline gececegini söylemisler ve üstünden 3 gün gecti insallah bu hafta hayirlisiyla gelir diye düsünüyorum
hadi hepimiz icin hayirlisi olsun canim kardeslerim......
iyi aksamlar...

Hayırlı olsun kardeş , Gülümsüyor Sevindim valla
2007-11-08 (12:28)
raskolnikov06
Bay
raskolnikov06
Türkiye, Ankara
Çubuk Lisesi
Arkadşım tebrik ediyorum hayırlı olsun darışı bekleyenlerin başına bende 2 ekimde başvurdum haber yok hala umarım herkes en olumlu cevapları alır...

Sayfa /35Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 … Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol