Mesaj Panosu

YENİ VİZE ALAN ARKADAŞLAR İŞLEM SÜRESİ KISALDI MI?
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /50Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 3637383940 … Sonraki SayfaSon Sayfa

2008-06-13 (15:17)
beko18
Bay
beko18
Avusturya
slm arkadaşlar mai 35 email çektim aşagıdaki email geldi ama benim oturm bölgem kabel werkte okulum ise linzde ne yapmam lazım ltf yardımcı olun bana.19 şubatda başvuru yaptım hala bir ses yok ya çıldıracam vallahi

Sayın Yaşar Bey,

Avusturya Konsolosluğundan aldığımız bilgilere göre, sizin Avusturyadaki oturum bölgeniz yukarı Avusturya olup, dosyanız oraya gönderilmiştir.

Beldeiye Dairesi 35 olarak biz sadece Viyana ve çevresinden sorumlu olduğumuz için ne yazık ki bu konuda size yardımcı olamayacağız.

Saygılarımla.

Mit freundlichen Grüßen,
Olcay Yarayici-Kronsteiner
KundInnenservicezentrum

1200 Wien, Dresdner Straße 93

Tel: +43 1 4000 35226
E-Mail: service@ma35.wien.gv.at
http://www.wien.gv.at/verwaltung/personenwesen
2008-06-13 (22:28)
bylent06
Bay
bylent06
Avusturya, Wien
Universität Wien
Sen oturum bölgem Viyana - Kabelwerk te diyosun, sana gelen mailde oturum bölgenin Linz de oldugu söyleniyo... Nasil is bu ? ayrica hangi konuda yardim istiyosun tam olarak aciklarsan iyi olur.
2008-06-14 (10:18)
beko18
Bay
beko18
Avusturya
şimdi ne yapacam diyorum oturum bölgem kabel verk ama diyorlar linze göndermişler, danışmanlık diyor sorgulama yaptım linzdede değil ne iş bu acaba yeni gönderdiler ulaşmadımı daha ben sorgulama yapabilmem için adresi varmı linz bölgesinin email adresi varmı ltf yazın arkadaşlar.
bylent06 demiş ki:
Sen oturum bölgem Viyana - Kabelwerk te diyosun, sana gelen mailde oturum bölgenin Linz de oldugu söyleniyo... Nasil is bu ? ayrica hangi konuda yardim istiyosun tam olarak aciklarsan iyi olur.
tamamdır bu iş 2008-06-14 (16:27)
parya34
Bay
parya34
Avusturya, Wien
Universität Wien
arkadaşlar tam 28 günde ist-yeniköyden vizemi aldım.uçak biletide aldım 1 temmuzda viyana'da olucaz inşallah.. vize beklerken arkadaslara tavsiyem "rosetta sonata "diye bir program var. çok güzel almanca öğretiyor fotoğraflarla. size tavsiyem onun kopyasını edinin.çok faydalı...beşiktaş'ta ki film satan pasajda 5 ytl ye satılıyor...herkese kolay gelsin
2008-06-14 (22:11)
bylent06
Bay
bylent06
Avusturya, Wien
Universität Wien
beko18 demiş ki:
şimdi ne yapacam diyorum oturum bölgem kabel verk ama diyorlar linze göndermişler, danışmanlık diyor sorgulama yaptım linzdede değil ne iş bu acaba yeni gönderdiler ulaşmadımı daha ben sorgulama yapabilmem için adresi varmı linz bölgesinin email adresi varmı ltf yazın arkadaşlar.
bylent06 demiş ki:

yeni gonderildiyse belgelerinin ulasmamasi gayet normal. Linzle ilgili hic bi fikrim yok maalesef
2008-06-16 (21:49)
coşkun tuncer
Bay
coşkun tuncer
Türkiye, İzmir
Karşıyaka Lisesi
selamlar

arkadaşlar avusturya salzburg üniversitesinden okul kabul belgem geldikten sonra mart ayında ankaraya giderek evrakları teslim ettim ve hala sonuçlanan birşey yok

ben kesin olarak nereden bilgi alabilirim bana ayrıntılı yazarmısınız

şimdiden teşekkürler
2008-06-18 (11:40)
denisz
Bayan
denisz
Avusturya, Wien
Wirtschaftsuniversität Wien
arkadaşlar vizeye başvuralı tam 2 ay oldu ama hala bi cevap yok. bilgi almak için nereyi aramam gerekiyo? bide vize çıktığı zaman telefonlamı haber geliyo nasıl yürüyo bu işler bi yardımcı olabilrmisizzzz??
2008-06-18 (11:58)
arjin baran
Bay
arjin baran
Avusturya, Wien
Universität Wien
denisz demiş ki:
arkadaşlar vizeye başvuralı tam 2 ay oldu ama hala bi cevap yok. bilgi almak için nereyi aramam gerekiyo? bide vize çıktığı zaman telefonlamı haber geliyo nasıl yürüyo bu işler bi yardımcı olabilrmisizzzz??

arkadaşım öncelikle avusturya viyana univde aynı bolumde okuyacağm biriyle tansmk iyi oldu sanrm acımdan... bende vizeye başvurma surecinde 4. aya girdim ama malesef daha alamadım ne zaman bilgi almak istsem biraz sabır rica ediyorlar bende sabrediyom seve seve Çok kızmış viyana belediyesinde vize bolumunde calısan bir turk bayan var SAYIN OLCAY HANIM. kendisine ulaşabileceğin mail adresi bu konu başlığı altıunda var 20. sayfadayıd sanırsam yada bak bulursun tam olarak aklımda değil adresi... aynı şekilde telefon numaraları da var ordan iletişim kurabilirsin.... vizen cıktıgı zaman eğer istanbul konsoloslktan başvurdunsa seni arıyorlar çarşamba gunu pasapoortunu içeri veriyosn ve vizeni basılmış şekilde cuma gunu veriyorlar ve o gunden sonra rahatlkla girebilirsin. Göz kırpıyor bize ilk etapta verilen vize 4 aylık sanırım avusturyaya gittiğimizde belli prosedurleri yerine getirerek onu orda uzatıyoruz...

bence hemen bir mail atarak viyana belediyesiyle iletişime geçmeye başla...
2008-06-24 (11:10)
müss
Bay
müss
Türkiye, İzmir
Ege Üniversitesi
SELAMMM ARKADAŞLAR! ne o yaa kimseden ses çıkmıoo??Benim eksik belgelerim vardıı.2 tane onları yolldım gecen persembe.Daha dogrusu seyahat sigortasını benden istememişlerdii bi onu yolladım birde sabıka kaydı.sabıka kaydının da süresi dolmuş sanırımm..neysee bakalım ne zaman sonuç çıkacakk! 4 ayı geçtii Şok olmuş umarım bir kac hafta icinde hepimiz olumlu cevap alırız..viyanada görüşmek üzere Şaka yapıyor
slm 2008-06-24 (14:34)
butterfly1
Bayan
butterfly1
Avusturya, Wien
Universität Wien
ya arkadaşlar beni konsolosluktan arayıp oturum belgesi verilceni söledikler pasaport ve fotonla birlikte gel dediler ama ne yazıkki konu başkaymış ve eksik evrağım varmış.büyük bi hayal kırıklına uradım neyse bnm sormak istediğim vizeye başvuru belgeleri arasına ailenizin mal varlını da gösteren evraklar koydunuz mu?çünkü benden ailemin mal varlını gösteren evraklar istemişler.banka hesabıma 3700euro da yatırmıtım ama yinede bu belgeleri istiolar Tarafsız

Sayfa /50Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 3637383940 … Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol