oelmaz
Avusturya, Wien
Wirtschaftsuniversität Wien
saolun kardeslerim hepimiz icin hayirlisi olsun
ama benim elimde daha vizem yook bee

)) bugunde ankarayi aradim onlar vizenin dis isler bakanliginda oldugunu söylediler bu günlerde seni ararlar dedi
tabii bunlari diyen bayanin bir küfür etmedigi kaldi

nlgn
Türkiye, Gaziantep
Özel Gaziantep Kolej Vakfı Özel L.(Yda)
ben vize için yeni başvuru yaptım..evrakları verdiğiniz günden 1 ay sonra vize veriyolrarmş..ancak içerden tanıdığınız varsa süre 11 güne yada 1 haftaya inebiliyormuş..
oelmaz
Avusturya, Wien
ama hemsoo bu vizeler tr deki konsoloslukla bi alakasi yok avusturyadaki konsolosluk belirliyor ordada böyle bir torpilin olcani sannetmem ama tr deki konsoloslukda söyle bise olabilir normalde vize basvurusu yaptiginda 15 gün süreyle tr deki konsoloslukda kaliyor evraklar belki icerde adamin varsa bu süreye erkene indirebilirsin
merhaba arkadaslar bende wize baswurusu için randewu aldım... haftaya carsamba kısmetse ist konsolosluuna gidip ewraklarımı teslim edicem..sizlerin yorumlarını okudum .. bana tawsiyede bulunurmusunuz? sonucta siz wizeyi bekliyosunuz..bende haftaya sizin gibi bekliyo olucam

nasıl işliyo orada işler? bana anlatırsanız yardımcı olursanız sewinirim...
şimdiden herkese teşekkürler..
chechen86
Avusturya, Wien
Bir haftada adamında olsa zor. Çünkü evraklar avusta gidip ordan okey verilince vize çıkıyor. İçeride adamın olursa yapabileceği en büyük iyilik evrakları erken avusta yollamak olur bence...
Ben burada 3-4 ay vize bekleyenleri görünce bayağı korkmustum "ya nasıl sabrediyorlar" demiştim. Ama benim vize 8. ayına girdi eksik evrak varmıs onları daha gecen hafta teslim ettim. Herhalde en uzun bekleyenlerden birisiyim ben.
Yeni başvuru yapacak arkadaşlara tavsiyem "mutlaka adliyelerden sabıka-sicil kaydı alıp bu belgeyi adliyedeki adalet komisyonunda apostil ettirmeleri ve tercümesi ile birlikde diğer evraklarla birlikte içeri vermeleri". ben dahil 3-4 arkadaşdan bunları başvuruda istemedikleri halde sonradan istediler bu da işlem süresini uzattı.
Son bir not salzburg belediyesi eksik evrakları elden de alıyor. Ben gecen carsamba görevli bayana bir arkadaşım aracılığı eksik evraklarımı elden teslim ettim.
1 defa değiştirildi
En Son: 2007-11-08 21:48:02
Arkadaşlar 40.günüm bitiyor vizeye başvuralı hiç bir haber yok,acaba ankaradaki konsolosluğu arasam bi bilgi verirler mi?avusturyayı ma35i biz sizi arıyacagız dediler ondan da ses çıkmadı...
merhaba arkadaslar.. artık bende sizler gibi wize bekleyenler arasına girdim bugün..İstanbuldaki konsolosluğa ewraklarımı teslim ettim..bunu sizlerle paylaşmak istedim.umarım herkes için en kısa zamanda cewap gelir..
Ercmnt
Avusturya, Wien
Technische Universität Wien
Merhaba Arkadaşlar,
Bugun Avusturya Büyükelçiliğinden Vizenin onaylandığına dair yazı geldi.Önümüzdeki Salı Avust. Büyükelçiliğine müracaat ederek vizeyi teslim alabileceğimi belirtmişler.Başvurudan itibaren 38. günde sonuçlandı.
Vize bekleyen herkesin olumlu sonuç alması dileğiyle.Hepinize Kolay Gelsin....
Ercmnt demiş ki:
Merhaba Arkadaşlar,
Bugun Avusturya Büyükelçiliğinden Vizenin onaylandığına dair yazı geldi.Önümüzdeki Salı Avust. Büyükelçiliğine müracaat ederek vizeyi teslim alabileceğimi belirtmişler.Başvurudan itibaren 38. günde sonuçlandı.
Vize bekleyen herkesin olumlu sonuç alması dileğiyle.Hepinize Kolay Gelsin....
hayırlı olsun arkadasım cok sewindim

umarım bizimde böyle erkenden wizemiz gelir..
oelmaz
Avusturya, Wien
ben vizemi aldim cuma günü yani yarin saban ucuyorum......
insallah sizinkilerde bir an önce oluverir allah kalbinize göre versin
iyi aksamlar......