erenacula
Türkiye, Zonguldak
Zonguldak Atatürk Anadolu Lisesi
merhaba arkadaslar bende vize bekliyorum yanliz bir sey soracagim ben Ankara'dan basvurdum. Saglik sigortasini simdi vermene gerek yok vizeni alirken senden isteyecegiz dediler bende koymadim. Bir terslik çikar mi ?
tesekkür ederim....
unikskwien
Avusturya, Wien
Wirtschaftsuniversität Wien
erenacula demiş ki:
merhaba arkadaslar bende vize bekliyorum yanliz bir sey soracagim ben Ankara'dan basvurdum. Saglik sigortasini simdi vermene gerek yok vizeni alirken senden isteyecegiz dediler bende koymadim. Bir terslik çikar mi ?
tesekkür ederim....
Merhabalar dostum. Konsoloslugun sana verdisi hazırlaman gereken evraklar llistesinde saglık sigortasi var. Benden istediler. 2 fotokopisini aldilar. Hatta vizeyi almaya gittigimde bi fotokopisini daha aldilar. Umarim bi terslik çıkmaz. Vizenin 3. haftasinda ma35 i almanca bilen bi yakinina , arkadasina arat bence. Eksik falan varsa sölerler. Kolay gelsin...
Hayalgerçek arkadaşım. ma35 in telefonunu veriyorum aşağıda. Bende 4. haftama girerken arattirdim. Vizen çıktı dediler. Ararsan iyi olur. En azından eksik evrağın falan varsa onu öğrenirsin...
Magistratsabteilung 35
Servicenummer: 0043 1 4000 8020[/quote]
cok teşekkür ederim arkadasım..yarın arıycam ..

tekrar saol...
olcay881
Avusturya, Wien
bu konsolosluk bi garip gecen hafta bana randevu vermişler heberim yok bugun aradılar randevuya gelmediniz die.nese vizem cıktı
cenarius
Avusturya, Wien
Universität Wien
Slm arkadaslar.Gecen gun bı tanıdıgım Viyanada Ma 35 i aradı. Basvuralı 5 hafta oldu fakat daha belgelerim ellerine ulasmamıs,oradkı kadın demıskı bu cok normal belgeler genelde 6-ila 8 hafta arasında gelıyo demısler, bu nasıl bı sacmalık.38 -40 gunde alanlar nasıl alıyo bu belgeleri ????cok sınırlerım bozuk....Danısman sırketi arıyorum tam bi cevap yok....
OrhaNOlmeZ
Avusturya, Wien
arkadaslar bende gecen hafta basvurdum basvurdugunuz belgelerin ekstra fotokopisi ayirin evde dursun bana sali gunu eksik evrak mektubu geldi gelir belgesi eksikmis halbuki bende tercuman sirkette %1000 eminiz icinde olduguna ama genede eksik mis itiraz etme hakkimiz yokmus burdaki bankada dekontumu vermedi ta viyanadan 20euro ya faksladilar bana ona gore belgelerinizin ekstra fotokopileri bulunsun.. dun teslim ettim allah tan cabuk haber verdiler ...bilginize
linz42
Avusturya, Wien
ma 35 ı aradım belgelerınız avusturyaya gelmemıs dedıler
konsoloslugu aradım bız belgelerını 30.10.2007de gonderdık dedıler bende bı daha aramadım bakalım ne olacak.8haftaya gırecez hayırlısı
bylent06
Avusturya, Wien
Universität Wien
Gercektende sacmaliyorlar

MurQ
Avusturya, Wien
Arkadaşlar Mesajlarınızı Okuduktan Sonra Dahada Karamsar Oldum...33 Gündür Önce Başvurdum .1 Aydan Fazla Oluyor..Hala Ses Seda yok . .Profesyonel Yardım Aldım bu konuda..Evraklarda bir sorun olduğunu sanmıyorum..Yardımlarınızı ve en azından rahatlatıcı açıklamalarınızı bekliyorum

bylent06
Avusturya, Wien
Universität Wien
33 gün erken bi süre, daha beklemeni tavsiye ederim, icin rahat olsun...