insan gibi davranın olamıyosanız da miş gibi yapın
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 2
12 Sonraki SayfaSon Sayfa

insan gibi davranın olamıyosanız da miş gibi yapın 2007-10-29 (22:14)
Banu Varesil (bnvrsl)
Banu Varesil (bnvrsl)
ne yazık ki bende başkentliyim Çok kızmış ya insanlar paranın etkisine bu kadar mı kapılır kendini bu kadar mı yüksekte görür insanlar birbirlerine günaydın demekten hoşçakal demekten aciz Üzgün Üzgün Üzgün sorsan onlardan daha iyi yok en modern onlar en insan onlar.mevlana nın sözü aklıma geliyor.NİCE İNSANLAR GÖRDÜM SIRTLARINDA ELBİSE YOK NİCE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.BAŞKENTTEKİ BİÇOK ŞEY İÇİNDE İNSAN OLMAYAN ELBİSE

canlarım cigerlerim markalı giyinmekle iyi adam olmuyosunuz sadece reklam yapıosunuz üstelik üstüne para vererek reklam yapıosunuz.yazıkkkkkk ne giydiğiniz beni ilgilendirmez ama insan gibi davranın lütfennnn

servise ilk bindiğimde yanıma oturan kişiye günaydın dedim ve bana cvbı seni tanıyor muyum oldu pessss pessssssssss bu kadar da olmazzzzz.insan tanımadıklarına da günaydın diyebilirrrr

haksız mıyım arkadaşlar insanlar birbirine slm vermezse bu dünyaya dünya denir mi.hele bizim ki gibi dağ başı olan bi üni de herkse birbirine slm vermeli yardımcı olmalı orda bizden başka kim var

azcık burnunuzu indirin lütfen
2008-01-11 (20:26)
Çağıl Tezcan (cagilt)
Çağıl Tezcan (cagilt)
Benim Başkent'te ilk yılım şimdiden okuldan soğumaya başladım.Çılgınca her tarafında sigara içenler,Sağlık Bilimleri die geçen yerde sigara içmek yasaktır yazmasına rağmen kimsenin sağlığı düşünmeyip sigara içilmesi bana garip geliyor. !

Bahsettiğin gibi üniversite havasından daha çok zorunda olunduğu için gelinen bir yer havası var insanların iletişimde çok büyük sorunları var sanırım. Üzgün Bugün bi arkadaşımla bunun muhabbettini yaptım ve öğrencilerin ruhunı kaybettiğine karar verdim.Keşke biraz daha elindekilerin kıymetini bilseler.Onların yerinde olmak isteyen bir çok insan var.İnsanlar okuyabilmek için bir çok zorluğa katlanıyor.Umarım Başkent'e de bir gün sihirli bi değnek dokundurulur ve o istenilen ruha kavuşur. Yüzü kızarıyor

Aklımdayken soliyim hazırılık binasının kantini aynı bir kıraathane havasında.İçeri girilince direk bir sigara dumanı geliyor suratına.Bir kaç kez gittim ama bi daha gitmem herhalde oraya.Sadece içki eksik. Gözlerini yuvarlıyor
2008-01-25 (16:00)
Duygu Burçak (flashdisk)
Duygu Burçak (flashdisk)
siz çok ama çok iyi anlıyorum.
başkent işte. yine bildiği gibi devam ediyor benim yaklaışık 3,5 sene oldu hala aynı işte

bunun değişçeğini ben hiç sanmıyorum. Gözlerini yuvarlıyor
2008-01-26 (02:45)
Çağıl Tezcan (cagilt)
Çağıl Tezcan (cagilt)
Ege üniversitesi...
2008-01-26 (02:51)
Erdem Çelik (teleografi)
Erdem Çelik (teleografi)
Üzgün kolay gelsin size Üzgün
2008-01-26 (05:02)
Ertu Ertu (piert34)
Ertu Ertu (piert34)
ya herkese günaydın diyeceksin de nolacak. bence en gereksizi ve yapmacığı o. evde ev arkadaşıma ya da babama ya da başka birine söylemesinden en nefret ettiğim şey zorunlu bir günaydın. insan içinden geldiği gibi davranmalı.

o insan sana günaydın demedi diye onu suçlaman da senin ayıbın. düşünceni ona küfredeceğine git ona düzgünce söyle. bak sana ne cevap veriyor. karamsar olma. dünyaya inat yapma. belki günaydın denmeyen bir ülkeden gelmiştir. ona anlat. ama sakince. güzelce. horca değil. bak o zaman hayat ne kadar güzel oluyor. insanlar zorunda olduğu için değil sevdiği için selam veriyor. günaydın demek istediği için günaydın diyor. ki bunların hiçbir gereği yok. yolda hiç tanımadığın bir adama günaydın desen nolacak demesen nolacak devamını getirmedikten sonra...

herkesin herkese selam verdiği bir dünya. aman allahım ne sıkıcı. yolda gidiyorsun herkes sana selam veriyor. başını indiremiyorsun bile korkundan. öylesi daha mı iyi. biri canı sıkıldı diye bana selam verecek onu anlarım ben de onu selamlarım. ama herkesten bunu bekleme canım...
2008-04-01 (10:56)
Başak Açmaz (bashak)
Başak Açmaz (bashak)
cagilt demiş ki:
Benim Başkent'te ilk yılım şimdiden okuldan soğumaya başladım.Çılgınca her tarafında sigara içenler,Sağlık Bilimleri die geçen yerde sigara içmek yasaktır yazmasına rağmen kimsenin sağlığı düşünmeyip sigara içilmesi bana garip geliyor. !

Bahsettiğin gibi üniversite havasından daha çok zorunda olunduğu için gelinen bir yer havası var insanların iletişimde çok büyük sorunları var sanırım. Üzgün Bugün bi arkadaşımla bunun muhabbettini yaptım ve öğrencilerin ruhunı kaybettiğine karar verdim.Keşke biraz daha elindekilerin kıymetini bilseler.Onların yerinde olmak isteyen bir çok insan var.İnsanlar okuyabilmek için bir çok zorluğa katlanıyor.Umarım Başkent'e de bir gün sihirli bi değnek dokundurulur ve o istenilen ruha kavuşur. Yüzü kızarıyor

Aklımdayken soliyim hazırılık binasının kantini aynı bir kıraathane havasında.İçeri girilince direk bir sigara dumanı geliyor suratına.Bir kaç kez gittim ama bi daha gitmem herhalde oraya.Sadece içki eksik. Gözlerini yuvarlıyor
allah sabır versin size o zman Üzgün canım gazim bahçede ve wc de sigara içilir.kroidorda izmarit bile göremezsin!!! sebebi : yorumsuzz Gülüyor sigara karştı biri olarak rahatım. başkente bi arkadşımı ziyarete gittiğimde boulcaktım öfffff Çok kızmış
2008-04-04 (00:23)
Duygu Burçak (flashdisk)
Duygu Burçak (flashdisk)
bir sigara karşıtı olarak buradan okulumuzun tuvaletinde kıytı köşelerinde sigara içen arkadaşlarmı kınıyorum Mr. Green
o değil bu kadar tutarsız bir okul görmedim ben hem ilan ediyorlar sigara içke yasak diye.
anlamış değilim bizim okulda icraat yok işte.
sigara içilmeyen mekanlarda bile sigara için gerizekalı arkadaşlara sonsuz sevgileerimi yolluyorum.
2008-04-05 (14:03)
Banu Varesil (bnvrsl)
Banu Varesil (bnvrsl)
geçen gün eğitimde arkadaşımın sigarasını taşıyodum paketle
bi hoca beni gördü ve burda içmeyeceksiniz değil mi dedi
hayır dedim
arkamdan da sigaranın sahibi içerek geliyordu
hiçbişi demedi
bu işte bi yanlış var Gözlerini yuvarlıyor Şok olmuş
2008-04-05 (14:39)
Betül Akbelen (BBBetuŞŞŞ)
Betül Akbelen (BBBetuŞŞŞ)
çok haklısın arkadasım insanın insan olması en önemli sey bence... ya bi iyi günler demek bir tebessüm etmek bu kadar mı zor ya insanlara yukardan bakmak hiç iyi degil,çünkü kim kime yukarıdan bakarsa elbet bir gün o kalkan burnu yere iner çünkü kimsenin kimseden üstün bi tarafı yok hepimiz insanız uzaydan gelmedik o yüzden birbirimize insan olmanın gerektirdigi davranısları sergileyelim parayla yada baska dünyalık fani şeylerle böbürlenmeyelim
Sayfa / 2
12 Sonraki SayfaSon Sayfa