Mesaj Panosu

BULGARCA öğrenmek!!
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /4Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234 Sonraki SayfaSon Sayfa

2008-04-01 (12:04)
serdarkizildag
Bay
serdarkizildag
Bulgaristan, Sofia
Technical University of Sofia
arkadaslar genelde ingilizce bolumleri tercih edin okuyacaginiz bolumun ingilizcesi yoksa bulgarca okuyun.
2008-04-01 (13:42)
ObSesSioN
Bay
ObSesSioN
Bulgaristan
adslboy dil biliyorda ne kadar biliyor sorun da orada 5 dilde selam naber demekle dil bilinmiyor eğer öyle olsaydı ben bile bildiğim dillerin sayısını bilmiyorum o zaman Gülümsüyor ayrıca türkiyede 5 dil bilen bi adamın olacağını zannetmiyorum türkiyede bi ingilizce bilen adam bile hemen iş bulabiliyor ne 5 dilinden bahsediyorsun Gülümsüyor
hop orda dur 2008-04-02 (22:24)
patofi
Bayan
patofi
Bulgaristan, Plovdiv
Medical University - Plovdiv
turkıyede cok kalıtelı adamlar var deıl 5 dıl 10 dılde bılırler ben sıze bısey soylıyımm aslında bızım turklerın genel kulturu cok daha saglam ve bızler ınsanlara karsı daha saygılıyız genel kulturu okumus kesım ııcın soyluyorum saygıyı ıse butunu kapsıyor.dıl ogrenmek erkekler ıcın cok basıt tutuonuz bı bulgarka kızlarda ascak kıtabnı ordan ogrencek bu ıs boyle yalanmı
bu ne yaw? 2008-04-02 (22:39)
stomatologg
Bay
stomatologg
Ukrayna, Kiev
Bogomolets National Medical University Of Ukraine
arkadashlar bulgarca okuyanlari alyamiyorum. Arkadsh sen zaten bulgaristanda okuyosun bulgarcayi ogreneceksin oku ingilizce bablar gibi bi kach dilin olsun ordan ayrildigin da (bulgarca da daha sonra ne ishine yariyacaksa) ruscha ogrenin mesela yada malayca.Dunya piuasasinda ishinize yaracak dilleri ogrenin Şaka yapıyor Soğukkanlı

benden size abi tavsiyesi
2008-04-04 (21:18)
ObSesSioN
Bay
ObSesSioN
Bulgaristan
türklerin genel kültürü sağlam mı ? ve insanlara karşı çok daha saygılıyız ha ? buna sadece bu cevap verilir: zuhahahahahahahahahaha
2008-04-05 (12:28)
ayliin
Bayan
ayliin
Türkiye, İstanbul
arkadaslar ben su kadar söyliiim bn bulgarca bilememe rağmen 1.sınıfta derslerden bişey enlamıyrm.bulgarcaya az bucuk öğrenseniz bile gercekten onda sonrada ck zorluk çeliceksiniz o yuzden ing daha iyise ingilizce okuyun bnce
2008-04-05 (19:43)
Tatar Alper
Bay
Tatar Alper
Bulgaristan
arkadaslar bulgar dili ile alakalı ruscaya yakın ogernmesi kolay,
bulgar dili ni bilen ruscayıda diğer dilleride rahat konusur gibi bir yanlıgım olmusdu. Çok mutlu

evet rusça ile benzer yonleri var
makedoncayla ise neredeyse birebir.saece lehce farklılıgı var lehce farklılıgı var. ama sunuda soyliyim dunya da bulgarca konusan kac kisi var? ya da bulgarcaya hakim kac kişi var? bulgar dili için harcıycağınız vakide yazık. Rusça ya sozum yok orta asya ve kuzey batı asyanın dili. bence ingilizce bolum secmeye bakın.

Birde o kadar türk arasında bulgarcayı bir yılda nasıl ogrenilir onuda anlamıs değilim zaten bulgarca okuyan kişilerle ayptığım yüzyüze gorusmede de dediğimi onayladılar
2008-04-09 (03:43)
erginjones
Bay
erginjones
Bulgaristan, Sofia
Technical University of Sofia
arkadaslar size tavsiyem bulgarca bolum okumain.ingilizce okuyun derim ama illa istediginiz bolumun ingilizcesi yoktur bulgarca okucam derseniz. bulgarcada baya zor bir dil.bende sofyada okuorm ve ingilizce bolum sectim.1sene bitio ama pek bi bulgarcam yok sadece benim deil cogu ark boyle ama bulgarca okuyan arkadaslarimda var 1sene biriyle cat pat konuscak kadar ogrenen var size kalmis bisey bu. sokaktaki insanla sohbet edebilirsin belki ama dersleri anlayacak kadar bulgarcayi bi senede ogrenmenin imkani yok arkadaslar.tabiki ilk sene hazir okuorsunuz ingilizce veya bulgarca. Merak ettiginiz dil egitim yasam okul sofya insanlar vs.. gibi konularda sorularinizi cvplamaya calisacagim arkadaslar.
Herkes icin en iisi olsun Göz kırpıyor
grozdova 2008-04-15 (11:44)
Svetlo
Bay
Svetlo
Bulgaristan, Plovdiv
University of Food Technology - Plovdiv
walla ister grozdova icsin ister domashna bi pok olcani sanmiyorum sadece ustune bi rahatlik coker ve cekinmeden konusur olcagi bu turkler bile ictikten sonra konusmasi kayiyo bu adamin nasil caliscakmis anlamis deilim.ayrica bu isler alkole baksa alkolikler dil uzmani olurdu walla. Göz kırpıyor
2008-04-15 (17:35)
bahtsizbedevi
Bay
bahtsizbedevi
Türkiye, Aydın
Aydın Dalama Lisesi
izbavlenie demiş ki:
sacmalamayin ya yanlis dusunuyosunuz
ben gordum turk ogrencilerden daha kaygisizi yok ben 2gunde cumle kurmayi ogrendim..harfleri hic dusunmeyin iterseniz olur
hersey istek ve inada bakar..ben geldigimde 67deydiler..zorlanmadim desem yalan olur ama gevsek davranmayin yeter
...

hangi kelimeleri biliyosun merak ettim ..kak ci? zdracti? obi4am te????iskam da te 4ukam

Niyeti kötü ???

bunlarla 1.sinifta tip eczacilik discilik okuyamazsin sana solim??

bulgarca dunyanin en zor 10 diline girer onceden hic gormemis bir insanin dersin %50 sini

anlamasi icin 3 sene gecmesi gerekir polyanacilik oynamayin...kendinizi kandirmayin..ama

calisin hic olmazsa boslukta hissetmezsiniz ki bire gelince o boslugu anlicaksiniz...

Sayfa /4Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234 Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol