Mesaj Panosu

yemek yapmayı oğrenmek ıstıyorum!!!!!
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /2Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

s 2008-04-23 (18:50)
ümit baran
Bay
ümit baran
Türkiye, İstanbul
Galatasaray Üniversitesi
scalanova89 demiş ki:
ya bı yemek yapayım dedım oda patates kızartmasıydı yanı ama yaktımmmm!!!!arkadaslar bu yememk ısı nasıl olacak ya bıktım ac kalmaktan yardım edın nasıl oğrencem!!!!???? Yüzü kızarıyor

EN BÜYÜK HOBY OLARAK GOLF OYNAMAYI SEVİYORUM... DAHA SONRADA MUTFAĞA GİRİP HİÇ ÇIKMAMAYI VE BİR SÜRÜ YEMEK TATLI YAPMAYI...

YAKLAŞIK 10 ÇEŞİT TATLI VE

DOĞU VE GÜNEYDOĞU YEMEK ÇEŞİTLERİ BAŞTA OLMAK ÜZERE 50 NİN ÜSTÜNDE YEMEK TARİFİ BİLİYORUM VE SEVEREK YAPIYORUM
2008-04-24 (00:36)
açheliaa
Bayan
açheliaa
Türkiye, İzmir
Buca Gürçeşme Lisesi
deepfantasy demiş ki:
bence de öğren yoksa evde kalıcan valla.. Mr. Green Mr. Green çevrende bılen varsa onlardan yardım al burdakı yazılan tarıflerle cok zor olur....ben erkek halımle bıle bu iş kaptım sayılır...20 ye yakın yemek yapıoz cok sukur..aç kalmak yoooookkk. Mr. Green
evlenmek ıstedıgımızı kım söyledı ya da yemek yapmak ıstersek bunu kendımız ıcın degılde elın adamı ıcın yapacagımızı kım söyledı ve ayrıca yemegı neden ben yapayım kı ben sevmıyorum ew ıslerını ve yapmıyacagım da ama bana yemek yapmayı cok ıyı bılen ew ıslerındede herseyı beraber yaparız deyıp zaten bunu gercekten yapıo olan bay lar var
2008-04-24 (00:40)
açheliaa
Bayan
açheliaa
Türkiye, İzmir
Buca Gürçeşme Lisesi
ümit baran demiş ki:
scalanova89 demiş ki:
ya bı yemek yapayım dedım oda patates kızartmasıydı yanı ama yaktımmmm!!!!arkadaslar bu yememk ısı nasıl olacak ya bıktım ac kalmaktan yardım edın nasıl oğrencem!!!!???? Yüzü kızarıyor

EN BÜYÜK HOBY OLARAK GOLF OYNAMAYI SEVİYORUM... DAHA SONRADA MUTFAĞA GİRİP HİÇ ÇIKMAMAYI VE BİR SÜRÜ YEMEK TATLI YAPMAYI...

DOĞU VE GÜNEYDOĞU YEMEK ÇEŞİTLERİ BAŞTA OLMAK ÜZERE 50 NİN ÜSTÜNDE YEMEK TARİFİ BİLİYORUM VE SEVEREK YAPIYORUM
BUNU ÖGRENMEM IYI OLDU. Niyeti kötü Şaka yapıyor Gülüyor Soğukkanlı
2008-04-24 (01:17)
deepfantasy
Bay
deepfantasy
Türkiye, Mersin
Mersin Üniversitesi
relax millet.....kafanızı yasayın banane ya ıster evlen ıster tursunu kur...alla alla dert mı bana... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
y 2008-04-24 (10:25)
ümit baran
Bay
ümit baran
Türkiye, İstanbul
Galatasaray Üniversitesi
açheliaa demiş ki:
ümit baran demiş ki:
scalanova89 demiş ki:

öğrenmen iyi olduda ben hayatın her alanında paylaşımcıyım:d anladın sen onu Göz kırpıyor
2008-04-24 (15:35)
açheliaa
Bayan
açheliaa
Türkiye, İzmir
Buca Gürçeşme Lisesi
ümit baran demiş ki:
açheliaa demiş ki:
ümit baran demiş ki:
scalanova89 demiş ki:

öğrenmen iyi olduda ben hayatın her alanında paylaşımcıyım:d anladın sen onu Göz kırpıyor
ben de paylasımcıyımdır Mr. Green
2008-04-27 (13:54)
serdarkizildag
Bay
serdarkizildag
Bulgaristan, Sofia
Technical University of Sofia
yemek yapmayı ac kala kala mecburıyetten ogrendık tabı paranda yoksa bu surec daha cabuk gecıyor.
2008-04-28 (18:45)
cicek89
Bayan
cicek89
Almanya, Wiesbaden
Fachhochschule Wiesbaden
Mr. Green güle güle kendimi yerde buldum desem yeridir yani Çok mutlu
bi insan bu kadar mi bilgisiz olur ya Çok mutlu
ya bi kiz olarak hic utanmazmi insan mutfaga hic tanimiyormus gibi yazmissiniz arkadaslar...
yani 18 yasindayim ama bütün yemekleri bilirim ... o kadar zor bisey de degil aslinda
abartilacak bi tarafi yok göz karariyla yapmayi ögrenin bire bir yapmayin daha b isin basinda olan arkadaslara tavsiyem:D alistiniz gibi gidersiniz....kolay gelsin! Mr. Green
2008-04-29 (22:03)
serdarkizildag
Bay
serdarkizildag
Bulgaristan, Sofia
Technical University of Sofia
Mr. Green

Sayfa /2Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

Ücretsiz Kayıt Ol