kopyaa anıLarımız :D xD
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 2
12 Sonraki SayfaSon Sayfa

kopyaa anıLarımız :D xD 2007-11-03 (23:45)
Gamze Kedy (upsKEDY)
Gamze Kedy (upsKEDY)
kopya çekerkn çarpıLdım Çok mutlu puahhaha
din sınavı için süper bir kopya hazırLamıtım.kankimlee gel sonkez kontrol edeLim dedm tuvalete gittik [buarada kopya kağıdını eteğin altına yapıştırmışdık ]puahahha:D Niyeti kötü tuvalete girdk. ama kapı kolu yok. çıkartmışlar. aa herşeyi hazılrdık. tam çıkarken kapı kolunun olması gereken yeree elim çok köötü girdi:Dparmağım kesiLdii. tabi o sınava giremedm parmaqımdan dolaıı Gülümsüyor xD
kankim saolsun ama a100 aldm sınavdan:D sorular aynı çıkdıÇok mutlu puahaha:D ama cnm çok yanmışdıı hıııhnk Yüzü kızarıyor Çok üzgün, ağlıyor Çok kızmış Gözlerini yuvarlıyor Göz kırpıyor Kızmış
2007-11-04 (00:09)
Esra Sır (AsRa)
Esra Sır (AsRa)
hocalardan inciler forumunda böyle bir başlık vardı sanırım,,
2007-11-06 (20:16)
Finrod Anarion (Glorfindel)
Finrod Anarion (Glorfindel)
kapı kolu yokmu Çok mutluÇok mutlu hehehe Çok mutlu güzel taktik denemek lazım Şaka yapıyorŞaka yapıyor
ha ha ha ha 2007-11-10 (16:41)
Emrah Arslan (emre019)
Emrah Arslan (emre019)
yaw anlamadığım bir konu var din dersinden nasıl kopya çekiyorlar. yaw hadi diğerleri tamam da din dersi deyince onlar bize daima yarıyacak şeylerr yazıkk doğrusu bak bu sana bir ders olsun bir daha yapma diğerlerinde çek ama din dersinden çekersen ayıp olur değil ama sonuçta senin dinin hakkında soruyor yani senin bilmen gereken şeylerden
2007-11-17 (14:57)
Cihan Tüccar (PanDorAcq)
Cihan Tüccar (PanDorAcq)
ben musluman deilim ama tc yuzunden kibrisda da din kulturu ve ahlak bilgisi dersi adi altinda islamiyet dinini isliyoruz ve zorla dua ezberletirler

hoca sinavda cikacak sorulari cevaplari ile birlikte bize werir bende ses kaydi olarak telte kaydderim kulakligi bi kulagima takarim gomlegin altindan geciirp sinav baslayinca play e basarim o okur ben yazarim dier derslerden de cok kopya cektim ztn kopya taktikleri bitmes
hicbir zmn da yakalanmis deilim we bu huyumu sewerim gerci unv sinavlarinda bu sene pek yararli olmadi ama napalim temel derslere calisacaik basa gelen cekilir isder sewe sewe iders si.e s.ke
2008-01-25 (15:51)
Nihal Yetmiş (niiyal)
Nihal Yetmiş (niiyal)
valla ben sana söyleyeyim mi din dersinde niye kopya çekilir eğer adam sana tarihte ilk müsliman bilim adamı dünyanın çevresini kaç km olarak bulmuştur die soruyorsa sende gönül rahatlığıyla kopya çekersin Çok mutlu
bende bu bahsettiğim sınavda soruları görünce bi kitaba başvurayım belki o benden daha iyi biliyodur die sıranın altındaki kitabı çıkardım. ben haşır huşur kitabı çevirirken bide baktım hoca bana doğru geliyo. bizim hocanın gözleri kaydığı için aha kesin arkadakini yakaladı deyip kitabı usulca yerine koyarken bide baktım hoca bana ver kızım kağıdı diyo Gülüyor
sonra sonuçlar açıklandı 20 almışım ve bazı arkadaşlar sınav kağıdına dalga geçer gibi maç yorumu, gittikleri sinema filmini falan yazdıkları için disipline gidicekler. hoca benim adımıda okudu sonra bana dönüp otur otur kızım sen. senin durumun belli dedi.sanki ben dinsizmişim gibi Gülüyor
bu arada arkadaşların niye öyle yaptığınıda belirteyim: okulda bu hocanın kağıdı dolu gördüğünde 100 verdiği gibi bi dedikodu vardı. hocanın okuyacağı tutmuş Üzgün
slm 2008-01-25 (17:25)
Onur Candas (onurcantas)
Onur Candas (onurcantas)
slm upskedşi ben de yunusemre lısesı mezunuyum yapma gozunu sevıım dın dersınde kopya mı cekılır gunah hadı dıger dersler olsa neyse kemalettın duz osman kubas adı aklıma gelmeyen herkese selamlar
Kopya Anıları... 2008-01-29 (19:43)
Eren Erdem (alorassss)
Eren Erdem (alorassss)
Sene 2005 Gülümsüyor

Lise 2. sınıfta okuyordum... Tarih dersinden yazılımız varmış ve ben bir sonraki hafta olacağımızı zannediyordum... Dolayısıyla hazırlıksız gelmiştim... Öğretmenimiz ikinci derste yazılıya başlayacağını söyledi...

İçimdem şeytan dedi ki (herzaman diyordu genelde:-) Nasıl olsa soruları yazdırmıştı, kopar defterden kopya çek... Ama öğretmen bana o kadar çok güveniyor ve o kadar çok seviyordu kii... Başka çarem yoktu... Gülümsüyor Birinci derste hazırlıkları yaptım... Arka köşelerde oturuyordum... Yazılı başladı ve ben hemen harita methot defterimden yırttığım kağıtları dizime koydum... Tam çekmeye başlıyordum ki... Aksilik değil mi... Meğersem önümdeki sıranın yaslanma yeri, benim oturduğum masanın da alttaki kitaplığın ön tarafındaki tahta yokmuş... Yani kağıtlar direkt, kürsüde oturan öğretmenimizin gözünün önünde... Daha sınavın başlarındaydık ki... Kürsüden bir ses... "Oğlum, çabuk buraya gel... Kağıtlarla birlikte..." diye bir ses... Yanına gittim başım öne doğru eğik bir şekilde... Öğretmen "Senden bunu beklemezdim" dedi... Sesimi çıkarmadan sınıftan dışarıya çıktım... Başımdan aşağıya kaynar su mu diyim, ne diyim bilemiyorum... Mahfolmuştum, sınavdan kötü almayı düşünmüyordum bile... Öğretmen, o kadar güveniyordu ki bana... Oğlu kadar seviyordu... Rezil, rüsva oldum...

Okul dağıldı, eve doğru düşüne düşüne yol almaya başladım... Akşam iyice bir düşündüm ve plan yaptım... Kendi kendime planlar yapıyordum... Sanki bir rüya bile gördüm diye hatırlıyorum, o olayla ilgili...

Ertesi gün, okula gittim... Teneffüs zili çaldığı zaman bir baktım ki herkes sınıflarına doğru koşturuyordu... Bense yine düşünüyordum ve aheste aheste yürüyordum... Merdivenlerin korkuluklarından tutarak çıkarken bir baktım ki, yukardan aşağıya doğru da aynı benim gibi birisi aşağıya doğru iniyor... Evet, rüyam çıkmıştı, düşündüğüm olmuştu... Öğretmeni, yalnız başına yakalayabilmiştim... Başımı kaldırıp, öğretmenim özür dilerim dedim... Öğretmen, hayırdır oğlum niye... diye sordu. Öğretmenim, inanın dünkü olaydan beri düşünüp duruyorum, sınavda düşük not almam, kalmam önemli değil, sizin gibi bir insanın güvenini sarstığım için üzülüyorum diyerekten bir konuşmaya başladım... Konuşmamın bittiği sıralarda öğretmen elini sırtıma getirmiş... Oğlum üzüldüğün şeye bak, ben unuttum bile... Bizlerde yaptık, bizlerde çektik sen üzülme... diye bana teselli vermeye başlamıştı... Karne notum 5 üzerinden 4 gelmişti... Gülümsüyor
Kopya Anıları... 2008-01-29 (19:53)
Eren Erdem (alorassss)
Eren Erdem (alorassss)
Ortaokul 3. sınıftayım, müzik dersim uygulamada hep 5 süper, seviyorum ve başarıyordum... O zaman müzik derslerinde hep blok flüt kullanıyorduk... Arkadaşlarım müzik kitabından derslerini sürdürürken, ben hep bir hafta önden gidiyor ve günün popüler şarkılarını flütle çıkarıp sınıfta çalıyordum... Sınıfta en iyiydim... Öğretmen bir gün "Sizi yazılı yapacağım" demez mi... Müzik tarihi ile ilgili bir kaç ezberlenmesi gereken şeyler vardı... Bana zor geldi... Bir de dedim ki... Ya hep beş geliyor, şimdi bir de zayıf alıp düşürmüyelim... Neyse, küçük bir kağıt parçasına belli başlı şeyleri yazdım... Bildiklerimi hızlı bir şekilde yaptım, bilmediklerimi kağıdı çıkardım ve yapmaya başladım... Tam cevapların hepsini tamamlayacaktım ki...

Öğretmen, bana bakarak "Oğlum, kalk gel buraya" demez mi... Kalktım ve öğretmene doğru gidiyordum... "Kağıdını da getir!..." diye seslendi...

Eyvah!... Eyvah!... Ben nerelere gideyim Gülümsüyor Kalktım ve başımı öne eğerek öğretmenin yanına gittim... Öyle bir rezil olmuştum ki kendi içimde.... Kopya o sırada dizimdeydi ve kalktığım zaman yere düşmüştü... Öğretmenin yanına vardığımda, yüzüne bakmaya utanıyordum...

Öğretmen "Oğlum, şu baştan başlayarak kağıtları toplarmısın... Sınavınız bitti çocuklar..." demez mi Gülümsüyor
2008-01-30 (14:39)
İsmail Karademir (s01stiss)
İsmail Karademir (s01stiss)
sizinde kopya çektiğiniz derse baksanıza din dersi ters gelirsiniz walla allah korusun Çok mutlu
Sayfa / 2
12 Sonraki SayfaSon Sayfa