Mesaj Panosu

kopyaa anıLarımız :D xD
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /2Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

2008-02-02 (01:40)
orkanakkan
Bay
orkanakkan
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Lefkoşa
Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi
din dersleri kurtulus derleriydi be okul boyunca en makara en zevkli dersti. dersin adından olsa gerek ders yaklastıkca icimde manevi bir haz oluyordu. yatıp uyumak muhabbet etmek bulmaca cozmek sos oynamak sırada darbuka calmak milletle kagıtlarla yazısmak arada bir hoca ne diyor diye bakmak. en kaynak dersti nerdeeee keske bidaha gelse.. millet dinde kopya cekmek icin baya ugrasmıs ben bu derste herzmn hocayı gunaha gırmeyın moduna sokup kıtabı actırırdım hıc bıse ogrenmesek hoca sınavda anlatırdı ne yapacagımızı butun bılgılerımıde sınav anı ogrenmısımdır.. zevkliydi valla özledim
2008-02-02 (01:44)
orkanakkan
Bay
orkanakkan
din dersleri kurtulus derleriydi be okul boyunca en makara en zevkli dersti. dersin adından olsa gerek ders yaklastıkca icimde manevi bir haz oluyordu. yatıp uyumak muhabbet etmek bulmaca cozmek sos oynamak sırada darbuka calmak milletle kagıtlarla yazısmak arada bir hoca ne diyor diye bakmak. en kaynak dersti nerdeeee keske bidaha gelse.. millet dinde kopya cekmek icin baya ugrasmıs ben bu derste herzmn hocayı gunaha gırmeyın moduna sokup kıtabı actırırdım hıc bıse ogrenmesek hoca sınavda anlatırdı ne yapacagımızı butun bılgılerımıde sınav anı ogrenmısımdır.. zevkliydi valla özledim
2008-02-09 (00:40)
sulem
Bayan
sulem
Türkiye, Ankara
Ankara Üniversitesi
Peki arkadaşlar din dersleri nasıl olmalı peki. Bir dinkültürü öğretmeni adayı olarak merak ettim düşüncelerinizi.
Her insanın inanmaya bu tür konularda bilgi edinmeye ihtiyacı var. Peki bizler bunu nasıl yapmalıyız? Her ders neyse de nasıl söyleyim din dersinden kopye çekilmesi bana biraz garip geldi
din dersleri 2008-02-10 (23:23)
orkanakkan
Bay
orkanakkan
dinde zorlama yoktur hoca hanım adayı. cok ugrasmak lazım din derslerini sevidirilen bir ders olması icin bsarılı bırseyler bulabılecegınıze emınım
olum o elindeki ne 2008-02-12 (01:34)
welllllboy
Bay
welllllboy
Türkiye, Bayburt
Bayburt Lisesi
ders notları hocam
neden küçücük kağıtlara yazdın
ezberlerken kolay oluyo
yapppmaa yaaa
yaaaa
Gülüyor Gülüyor Gülüyor Gülüyor

(hıaaaa)
2008-02-18 (21:36)
bashak
Bayan
bashak
Türkiye, Ankara
Gazi Üniversitesi
klasik yöntem : kitap açarak kopya çekme....bi arkadaşım kitabı sıranın altına döşedi, ortaokuldayken tarih sınavında açtı kitabı, kopyayı çekerken yakalandı! hoca bişi dmedi arkadaş uslanmadı,yanındaki arkadaşın kitabını aldı,onla kopya çekti! hoca yine yakaladı,kızadı. arkadaş üzülmüş numarası yaptı,ama uslanmaya niyetide yoktu Gülüyor önüdndeki,arkasındaki kişilerin kitaplarınıda aldı,kopya çekerken hepsinde yakalandı! Gülüyor sınawın sonuna doğru,alcak kitap kalmadı! hocanın masasa yakalanan kitaplarla dolmuştuu Gülüyor Gülüyor çok eğlenceli bi sınawdıı Gülüyor
Kopya 2008-02-29 (23:33)
Oneydila
Bay
Oneydila
Türkiye, Diyarbakır
Dicle Üniversitesi
Oldum olası kopya çekme işini beceremedim yav.
Her defasında kıpkırmızı oluyorum. Kulaklarıma kadar... Haliyle yeltenmek bile imkansız oluyor. Yakalanmamak tam mucize olurdu...
2008-03-01 (15:15)
EbRuuSh
Bayan
EbRuuSh
Türkiye, Kayseri
Kayseri Lisesi
Din deRsi diip qecmemek Lazım : )

Derste DinLemeyip sürekLi qeyik yapınca Yazılı soruları da zor qelio haliyle:) derste qenelde $arkı sözü ceViriRiz: D ya da ßuLmaa çözerz Gülümsüyor ama ALLah icin dinlediimiz vakitler de oLuR: D
ßiz de ßu zoRlkları atlatmak icin ce$itli yöntemler uyquluyoruz. en son sınawda stajerler qirdi din sınawına 3 stajer ßirden ßizi sınw ypmak cin qelm$ Gülümsüyor
suReyi ßiLe yazamamı$tm ya Çok mutlu
kitaßa ßakm$tm ama nasl ßaktıımı hatrlamıyorum yakaLanmadım da hlh : ) Niyeti kötü

Sayfa /2Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

Ücretsiz Kayıt Ol