Mesaj Panosu

afyon
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /3Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123 Sonraki SayfaSon Sayfa

... 2007-11-14 (18:26)
aksel111
Bay
aksel111
Türkiye, Afyonkarahisar
Afyon Kocatepe Üniversitesi
şşşşşş afyona laf yokmuş Gülümsüyor
nerelere laf söyleyebiliriz ?? Şaka yapıyor
2007-11-15 (02:21)
aKınvaRaKın
Bay
aKınvaRaKın
Türkiye, Afyonkarahisar
"ya sev ya terket"vari konuşmalardan sıkılmıyomusunuz ya,hepiniz mi başbakanlıga soyundunuz da birini herhangi biyerden kovma hakkını kendinizde buluyosunuz..
afyonu sevmeyen olabilir,insanın universite okudugu sehri sevme zorunlulugu da yoktur zaten..kısaca onu yargılamak kimseye düşmez..
buarada "kesho" haklısın,mantıken bana gore,canlı muzikte alkol alınır,burda turku "cafe"lerde "çay"la idare ediyoruz..
2007-11-15 (02:56)
keSho
Bay
keSho
Türkiye, Afyonkarahisar
birde şu varki sürekli afyonu iyilemeye afyonu güzel göstermeye yönelik konular açılmakta.nedendir anlamadım.bu konuları açan yada bu konularda afyonun iyi biyer oldugunu savunan arkadaşlar ya kendilerini "afyon iyi biyer afyon cok güzel deyerek kandırmaya calısıyorlar" yada afyon halka acıldı sanırım bizim haberimiz olmadan ve bu arkadaşlar afyonun hisse senetlerinden yüklü miktarda aldılar Gülümsüyor yok "biz sadece afyonu seviyoruz ve bunu savunuyoruz" derseniz yalan olur.sen afyonu seviyorsan bundan bize ne bunu neden bize empoze etmeye çalışıyorsun?kendi içinde yaşa sevgini arkadaşım.bende elmayı cok seviyorum diye sen elmayı kötülüyosun diye elma iyidir elma söyledir elma böyledir diye konu açıyormuyum? Gülümsüyor afyon güzelse afyonu seviyorsan içinde yaşa aşkını.ben sevmiyorum nefret ediyorum ve bu foruma başka durumları paylaşmak için geliyorum.sizlerin afyon hakkındaki metihlerinizi okumak için değil.

dersenki bizde senin afyonu kötülediğin yazıları görmek için gelmiyoruz peşinen cevap :

ben afyonu kötülemek için herhangi bir başlık açmadım veya hiçbişekilde durduk yere afyonu sevmediğimi belirtmedim sadece afyon hakkında -afyonu övmeye yönelik- konularda fikirlerimin bu yönde olmadığını belirttim Gülümsüyor

bu arada "aKınvaRaKın" o konuda katılamiyorum sana çünkü bahsettiğin olayın ne canlı nede müzik denebilecek özelliği yok Gülümsüyor hatta ve hatta bırak içkiyi içtiğin çayın bile çay denebilecek özelliği yok Gülümsüyor otogarın orada bir birane vardı gitmeye cesaret edemedim önünden geçerken gördüğüm konsimatristler yüzünden ama artık oda kapalı 1 haftadan beri çıkan bazı olaylardan dolayı.bu arada içki içeçeğimden dolayı değil sadece alkol satan mekanlara istihdam sağlamak için böyle biyer ariyorum yanlış anlaşılma olmasın :p
2007-11-15 (18:21)
cemo19
Bay
cemo19
Türkiye, Manisa
Celal Bayar Üniversitesi
1 yerde sende haklısın kesho ... ama afyonu tek sen değiştiremeyeceğine göre kendini kasma bu kadar ...ayrıca afyonu kötülemek için takılmıorum diorsun ama maşallah afyon la ilgili bi konuyuda kaçırmıosun Gülüyor
2007-11-15 (18:26)
keSho
Bay
keSho
Türkiye, Afyonkarahisar
benim afyonu değiştirmek gibi bi niyetim yokki Gülümsüyor öyle bişeyde söylemedim.sadece afyonla ilgili değil tüm konularda fikirlerimi belirtiyorum ben ayrıca
2007-11-16 (20:55)
aKınvaRaKın
Bay
aKınvaRaKın
Türkiye, Afyonkarahisar
"kesho" arkadasım,bir an önce mezun olmanı diliyorum,can-ı gonulden,goruyorumki sen baya bi sıkılmıssın,kolaylıklar..
2007-11-16 (23:51)
keSho
Bay
keSho
Türkiye, Afyonkarahisar
valla son sınıfım ama uzar gibi sanki 1 dönem felan Gülümsüyor ilk günden beri bu durumdayım ama buda iyi bişey bagısıklık kazanırım umarım böyle durumlara bana katkısı bu olacak diyorum.babam ya okula ya askere demişti askere gitmemek icin afyonu bile seçtim ama sanırım askerligi seçseydim daha kolay geçerdi zaman..
2007-12-18 (15:07)
hakanyurtsever
Bay
hakanyurtsever
Türkiye, Afyonkarahisar
Bugün gördüm ki büyük şehirde hakikaten yaşanmaz.İki gündür heykele çıkıyorum adım atacak yer yok.Afyon'u özledim vallaha Gülümsüyor Şaka yapıyor
2007-12-19 (22:41)
ASİlkan
Bay
ASİlkan
Türkiye, Afyonkarahisar
Kesho sözüm sana demogoji yapıyorsun başka bişey yapmıyorsun!

afyon güzelse afyonu seviyorsan içinde yaşa aşkını.ben sevmiyorum nefret ediyorum ve bu foruma başka durumları paylaşmak için geliyorum.sizlerin afyon hakkındaki metihlerinizi okumak için değil.

eğer senin kötülükleri yazma gibi bir hakkın varsa bizimde afyonun kötü olmadığını senin iddialarını çürütme hakkımız var buna da saygı duyacaksın...

Abartıyorsun olayları hemde fazlasıyla... Gerçekten söylüyorum çok abartıyorsun...
Kız arkadaşınla gezemediğinden bahsediyorsun... Sen sanırım Afyonda 10 sene evvel okudun kız arkadaşınla gez dolaş kimse bişey demez... Haksızlık ediyorsun bu şehrin insanlarına...

Saygılarımla
ne olmuş buraya 2008-01-02 (02:46)
seko198585
Bay
seko198585
Türkiye, Afyonkarahisar
ya arkadaşlar kısacası ben buraya geldiğimde nefrt etmiştim ama inanırmısınız ben şimdi konyaya gittiğimde burayı özlüyorum 4 senedirburdayım ve varmı diceniz sewiyorum burayı sıkılıyorum konyada burası benim bir parçam oldu ve dilimde bile afyonca kelimelere yer var artık bu kadar...

Sayfa /3Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123 Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol