Mesaj Panosu

Hollanda'da Üniversiteme devam etmek ya da orda tekrardan başlamak istiyorum. Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum...
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Hollanda'da Üniversiteme devam etmek ya da orda tekrardan başlamak istiyorum. Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum... 2007-11-14 (01:45)
okansigirci
Bay
okansigirci
Türkiye, Hatay
Mustafa Kemal Üniversitesi
Merhaba...
İlk olarak ben Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliginde okuyorum. 2. senem olmasına karşın hala 1. sınıfrayım Yüzü kızarıyor Gerek şehir, gerekse üniversitedeki eğitim beni okuldan bir hayli uzaklaştırdı ve sonucunda sınıf tekrarı. Şimdi ise yurt dısında egitimime devam etmek istiyorum ve ülke olarak da Hollanda'yı düşünüyorum. Oradaki bazı tanıdıklar sayesinde Rotterdam'daki bir üniversite ile bağlantıya geçtim fakat olumsuz yanıt aldım. Sizin bildiğiniz ve benim durumuma uygun üniversiteler varsa (gerekli koşullar, maddi gereklilik vs.) bilgi verebilir mi acaba? Şimdiden teşekkürler...
slm 2007-11-29 (13:44)
fazli61
Bay
fazli61
Türkiye, Sakarya
Sakarya Üniversitesi
valla kardes bolumune gore bırde eındhoven technıcunıversıtesı vat ıstersen oraya bır sor bır devlet oldugu ıcın daha uygun okulun adresini yollayayım bır bak ıstersen www.tue.nl
2008-01-21 (16:36)
dilek-kucuk
Bayan
dilek-kucuk
Türkiye, Kırıkkale
Kırıkkale Üniversitesi
selamlar bende şu an 3. sınıf sosyoloji öğrencisiyim özel bir sebepten dolayı hollandada eğitime devam etmek istiyorum başvuru yaptığınız ı ama kabul edilmemiş. Nasıl başvuru yapılacağı konusunnda bana bilgi gönderirseniz sevinirim...
Ücretsiz Kayıt Ol