SkaYLeNs
Türkiye, İstanbul
Mehmet Akif Ersoy Lisesi
Merhaba Arkadaslar
Oncelik bu gun maltada tam 6 ayim oldu.Maltada gercek guzel biryer.Bir cok irkin gelip gittigi bir yer olmasi tum dunyadaki insanlari tanimanizi sagliyor.Bir cok guzel arkadasliklar kurdum gittiklerinde asiri sekilde uzundumde cunku birseyler paylastik bana yararlari cok oldu ingilizcem acisindan ogrentiklerini saymakta bitmez.Su anda Maltadan gitmek istemiyorum. 6 Ay kaldim asiri derece buraya bir baglantim oldu .Malta english language course veren yaklasik 8 tane okul var .Gitmenizi istemiyecegim tek okul EC si cunku Turkiyedeki tum yurtdisi firmalari EC ye ogrenci yolluyor nedeni ceplerine iyi para kalmis olmasi sizi dusunduklerini fazla soyleyemem.Burda bir cok Turk arkadasta edindim onlarin geldigi firmalar sadece EC onermis.Katileli okul olmasina ragmen bu kdar fazla turk olunca kotu oluyor.En iyi okul Ef sistemi falan diger okulla gore daha iyi fakat fiyatida ona gore
Turk ogrenci sayisi az olan okullar LaL,INLINGUA,EF tir. Sormak istediginiz herangi birsey olursa yazdiginizda mail gelecektir. size gereken bilgiyi elimden geldigince vererim
>
>
>.............................Saygilarimla
>..........................................SkaYLeNs
2 defa değiştirildi
En Son: 2007-11-17 13:10:11
Rollin
Türkiye, İzmir
Ege Üniversitesi
selam arkadasım benim bi çok konuda sorum var
çncelikle bu kurslar ne kadara mal oluyo orda calısıp para kazanma sansımız varmı
msn e eklersen uygun oldugun zzaamanlarda detaylı gorusuruz senın tecrubelerın hakkındada ben gecen yaz abd deydım okul bitiyo bu sene de yurt dısı ıstıyorum ekonomşik olsun diye malta dusunuyorumm
teşekkürler