Mesaj Panosu

Aşk var mıdır?Aşkı nasıl tanımlarsınız ..Hic asık oldunuz mu ve askınzıdan geriye kalanlar?
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /8Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 45678 Sonraki SayfaSon Sayfa

vaaarrrrr 2008-05-19 (02:01)
raizon62
Bay
raizon62
Türkiye, İstanbul
İstanbul Üniversitesi
Aşk vardır var olmasına da lakin sevgi bence de daha mantklı bir duygudur... Aşık olunca insanın gözü hiçbir şeyi görmüyor ve mantıklı düşünemiyor. Sanki dünyada başka bir kız yokmuş gibi geliyor insana. Aşk yoktur diyenler bu duyguyu tatmayanlardır. Ayrıca da aşk insana olgunluk da katar.
2008-05-19 (02:20)
bsbdlmvt
Bay
bsbdlmvt
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Lefkoşa
Yakın Doğu Üniversitesi
Varlıkla yokluk arasında bir şey
2008-05-19 (04:07)
llSaUroNll
Bay
llSaUroNll
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
tütiye demiş ki:
pentagraman demiş ki:
llSaUroNll demiş ki:
tütiye demiş ki:
lütfen bıldırcan dşifre etme beni Mr. Green

Kıss fişledin beni her yere zaten "bıldırcıncıgım" hehe Gülüyor .
kusura bakma bi laf söyledim üstüne yapıştı , böyle olacağını bilseydim yine derdim Mr. Green Mr. Green

yeni fark yaptım benim uludağ ünv ne işim var kim getirdi beni buraya Tarafsız

Hehe kim getirdi acaba Mr. Green .
Ya şetan bunun neresinde degil mi penta Gülümsüyor .
2008-05-19 (10:06)
misskinkomik
Bayan
misskinkomik
Türkiye, Adana
Çukurova Üniversitesi
Aşk dediğin nedir ki sen seversin o sevmiş gibi yapar ve birden seni bırakıp gözünü kırpmadan başkasına gider...
2008-05-19 (16:20)
tütiye
Bayan
tütiye
Türkiye, İstanbul
İstanbul Üniversitesi
llSaUroNll demiş ki:
tütiye demiş ki:
pentagraman demiş ki:
llSaUroNll demiş ki:
tütiye demiş ki:

kusura bakma bi laf söyledim üstüne yapıştı , böyle olacağını bilseydim yine derdim Mr. Green Mr. Green

şeytana söle tüyünü sende unutmuş Soğukkanlı
2008-05-20 (00:47)
llSaUroNll
Bay
llSaUroNll
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
tütiye demiş ki:
llSaUroNll demiş ki:
tütiye demiş ki:
pentagraman demiş ki:
llSaUroNll demiş ki:
tütiye demiş ki:

şeytana söle tüyünü sende unutmuş Soğukkanlı

Tamam solerim sonra hırsızlık gibi olmasın Mr. Green .
2008-05-26 (15:07)
yeter calayir
Bayan
yeter calayir
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
Şimdi ki aşklar park aşkları.onunla gezmek eğlenmek biraz vakit geçirmek.........kimseye saygısızlık etmek istemem.fakat benim gördüğüm kadarıyla şimdiki aşklar(yalancı aşıklar) ihtiyaç üzerine kurulmuş.yani kızlar para erkekler ise biraz zaman geçirmek istiyor.oysaki gerçek aşk ondan hiç bir beklenti olmadan, seni sevip sevmemesini düşünmeden,hiç karşılık beklemeden sadece onunla aynı havayı solumak istemektir.başka biriyle gözgöze geldiğinde aklına onun gelmesi,senden habersiz olsada onu aldatmak korkusuyla gözlerini kaçırmaktır.yüreğinin en güzel yerine onu sakladığın gibi bütün değerlerini sadece ona saklamaktır.fakirliğini ,zenginliğini,konumunu düşünmeden onu sevmektir.hayatın her anında başına ne gelirse gelsin onu sevmek ve sonuna kadar sahip çıkmaktır.onu hayat arkadaşı olarak düşünmektir.unutmaki sen nasıl bir insan istiyorsan aynı değerlere sende sahip olmalı ve korumalısın.................................bu yüzden aşkınıda bir kişi için saklamlısın.birine gerçekten aşıksındır.diğerleri ise sadece geçici bir hoşlantıdır.bunu anlayacak kişide sensin........
....... 2008-05-27 (00:49)
darknessworld
Bay
darknessworld
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
yeter calayir demiş ki:
Şimdi ki aşklar park aşkları.onunla gezmek eğlenmek biraz vakit geçirmek.........kimseye saygısızlık etmek istemem.fakat benim gördüğüm kadarıyla şimdiki aşklar(yalancı aşıklar) ihtiyaç üzerine kurulmuş.yani kızlar para erkekler ise biraz zaman geçirmek istiyor.oysaki gerçek aşk ondan hiç bir beklenti olmadan, seni sevip sevmemesini düşünmeden,hiç karşılık beklemeden sadece onunla aynı havayı solumak istemektir.başka biriyle gözgöze geldiğinde aklına onun gelmesi,senden habersiz olsada onu aldatmak korkusuyla gözlerini kaçırmaktır.yüreğinin en güzel yerine onu sakladığın gibi bütün değerlerini sadece ona saklamaktır.fakirliğini ,zenginliğini,konumunu düşünmeden onu sevmektir.hayatın her anında başına ne gelirse gelsin onu sevmek ve sonuna kadar sahip çıkmaktır.onu hayat arkadaşı olarak düşünmektir.unutmaki sen nasıl bir insan istiyorsan aynı değerlere sende sahip olmalı ve korumalısın.................................bu yüzden aşkınıda bir kişi için saklamlısın.birine gerçekten aşıksındır.diğerleri ise sadece geçici bir hoşlantıdır.bunu anlayacak kişide sensin........

valla bence hiçte saygısızlık etmiyosun tam da sölediğin gibi yürüyo işler artık aşk a harfini bulabilen kendini şanslı hissetmeli hayatın içinde o kadar çok git gel var ki artık kimse ne yaptığını ne istediğini bilmiyo canı sıkılanda bir birine sarıyo aşk falan çok takan yok yani tabi aşkı ben gerçekten yakaladım dienlere pek bi söz yok kıymetini bilip korumaya baksınlar çünkü bu kadar yalan arasından tek doğrularını bulmuşlar.......
s.a 2008-06-03 (15:40)
yeter calayir
Bayan
yeter calayir
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
Gülümsüyor benimle aynı fikri paylaşan arkadaşların olması çok güzel bişey.umarım diğer bazı kardeşlerimiz avrupalı olalım derken sadece onların o ahlaksız,geleneklerimize ve dinimize uymayan kıyafetleri taklit etmakten vazgeçip,zamanında batının bizden çaldığı buluşları,yenilikleri alıp dahada geliştirmeyi akıl ederler. Üzgün çünkü karga güllere kendini beğendirmek için bülbülün yürüyüşünü taklit etmiş.güller ona gülmüş. bakmış ki olmuyor.kendi yürüyüşüne dönmek istemiş.bu sefer de eskisi gibi yürüyememiş.yani yakında bizimde kargadan farkımız kalmaz Gülümsüyor
? 2008-06-10 (00:08)
1987serkan
Bay
1987serkan
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
aşk öyle istekle yada kendimizin belirlediği bi zamanda değil beklenmedik bi zamanda hayatımızın vazgecilmezi olur gelirken güzelde neden giderken hüzünlüdür bilmem ama bildiğim bişi varsa aşk hiç bitmez ve aşk yaşamaya değerdir.

Sayfa /8Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 45678 Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol