Aşk var mıdır?Aşkı nasıl tanımlarsınız ..Hic asık oldunuz mu ve askınzıdan geriye kalanlar?
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 8
12345 … Sonraki SayfaSon Sayfa

Aşk var mıdır?Aşkı nasıl tanımlarsınız ..Hic asık oldunuz mu ve askınzıdan geriye kalanlar? 2007-11-23 (14:10)
Sau Ron (llSaUroNll)
Sau Ron (llSaUroNll)
Yani insan aŞkı için her şeyi yapabilir mi Şaşkın: onun ugruna olebilir mi Şaşkın: aşkı icin her seyden vazgecebilir mi Şaşkın: ...Bu kaadar abartılı olmasada bence ask onu yasayaanlar icin ve yasadıgı surec icinde vardır hic bir askın sonsuza kadar surecegine inanmıyorum fakat aşk zamanla sevgiye veya nefrete donusebilir....Ben hic asık olmadım tabi ki hoslanma durumu her zaman vardır..
2007-11-23 (22:04)
Meryem Mutlu (mryem)
Meryem Mutlu (mryem)
aşk yok.aşkım olursa herşeyi yaparmıyım bilimiyorum kişisine bağlı.hiç aşık olmadım.aşka çok fazla inanmam sevgiye inanırım. Yüzü kızarıyor
DÜNYAA 2007-11-23 (22:46)
Fatma Fatma (kacakkiz16)
Fatma Fatma (kacakkiz16)
BÜTÜN DÜNYA SİZSİNİZ, YİNEDE BAŞKA BİR ŞEY VAR SANMAYA DEVAM EDİYORSUNUZ... (HSIJEB-FENG)
2007-11-23 (23:16)
Cetin Ulger (berkbora)
Cetin Ulger (berkbora)
Aşk bi kangrendir unutmak istesende unutamadığın.bi resimde bi mekanda bi dostunun arkadaşının yüzüne baktığında o hastalıklı yıllartı hatırlamak değilmi.Aşk kurtulamamaktır sizce..?
nedensiz 2007-11-24 (18:51)
Fatma Fatma (kacakkiz16)
Fatma Fatma (kacakkiz16)
AŞK; bazen kavuşamamak, adını karalamaktır kağıtlara. Uzun bir suskunluktur ya da durmadan ondan konuşmaktır... Bazen nedenini bilmediğimiz bir duraksamadır... Vazgeçmektir gözlerinden, geceleri ansızın nedensiz uyanmaktır uykularından, usul usul ağlamaktırr... Buralardan öylece çekip gitmek ve sonunda kendine bir gül vermektir... Acını içine alıp, göz yaşlarını tutup, güçlü olmaya çalışmaktır... Göz kırpıyor
aşk? 2007-11-24 (19:27)
Selin Akder (aaSELİN)
Selin Akder (aaSELİN)
aşk diye bişi vardır.ama herkes bunu yakalayabilecek kadar şanslı mıdır?orası muallak.ama aşk için ölünmez.aşık olmadın hiç ama umarım bu duyguyu yaşayabilecek kadar şanslıyımdır.
2007-11-24 (20:27)
AŞK delicesine sevmektir....AŞK uğruna herşeyi göze almaktır...AŞK kalbinin atışını farketmendir...AŞK herşeydir !
2007-11-24 (20:33)
Eiai İeaeia (kardan adem)
Eiai İeaeia (kardan adem)
Yaşam aşktan ibaret değildir lakin biz toplumsal olarak buna ihtiyaç hisseder gereksiz saçma diyaloglar yaşarız... Amaç öncelikle yaşamak ve yaşama değer katmak olmalıdır. Aşık oldum yada aşık olacağım yerine kaç kişiye bir değer kattım yardım ettim bilgilendirdim diyebilirdik bence...

Merak ediyorum bu süreçte kaç kişi konusunda uzman olmak istiyor=))) hadi ben aşkı buldum gördün az önce yanımdaydı=))) aşk var inandınız mı=))) Gözlerini yuvarlıyor Niyeti kötü
2007-11-24 (20:46)
kardan adem demiş ki:
Yaşam aşktan ibaret değildir lakin biz toplumsal olarak buna ihtiyaç hisseder gereksiz saçma diyaloglar yaşarız... Amaç öncelikle yaşamak ve yaşama değer katmak olmalıdır. Aşık oldum yada aşık olacağım yerine kaç kişiye bir değer kattım yardım ettim bilgilendirdim diyebilirdik bence...

Merak ediyorum bu süreçte kaç kişi konusunda uzman olmak istiyor=))) hadi ben aşkı buldum gördün az önce yanımdaydı=))) aşk var inandınız mı=))) Gözlerini yuvarlıyor Niyeti kötü

böle düsündügüne göre senin kalbini çarptıracak biri hiç karşına çıkmamıs senın ıcın uzuldum ins ilerde yasarsın da anlarsın Göz kırpıyor
işte budur. 2007-11-24 (21:00)
Recep Tayyip Erdoğan (pentagraman)
Recep Tayyip Erdoğan (pentagraman)
B.ktan bi şeydir. Hayatta bi kere olur. Bu ilk aşkta her şey güzel olursa belki hayatınız daha keyifli olabilir. Ama olmamışsa boşuna aşk yaşamaya çalışmayın, aramayın, aranmayın. Size yoktur artık. Gözlerinizi açmışsınızdır, kör taklidi yapmanızın da bir anlamı yoktur...

Hep olduğunu sandığın
aslında bir türlü olamadığın
ama bir gün.
o'nu görünce ellerinin soğuyup
dilinin dolanıp konuşurken saçmalayıp
eline koluna hakim olamayıp
ortada tabak çanak bırakmayıp
hepsini yere düşürüp
bu seferkinin gerçek olduğunu anlayıp
uzun beklemelerden sonra
onun da aynı duyguları sana hissettirmesiyle
hayvanlar gibi mutlu
ama sonra..
aramadığında,seninle ilgilenmediğinde
çıkma ay dönümüzü unuttuğunda
hayvanlar gibi mutsuz olduğun
akabinde kendisi için ölebileceğin kişiden
yediğin tokatla dünyanın bittiğini sandığın
uykusuz geceler geçirip
zar zor uyusan da rüyanda bile o'nu gördüğün
uyanınca direkt ağlamaya başladığın
"ben nasıl normale dönücem,nasıl onsuz yaşıyacam yaa?!"dediğin
hiç bir zaman adam gibi konsantre olamamaktan
derslerinden kaldığın
hayatının en cok gözyaşını döktüğün
fakat
bir süre sonra ..
ayaklarına kapanıp geri dönmek istediğinde kendine verdiğin o kadar yemine rağmen
affetme eylemine girdiğin
gene mutlu olduğun ,havalara uçtuğun
bir anda tüm acılarını ve o tokatı unuttuğun
fakat .
kısa süre sonra
hiçbir şeyin en baştaki heyecanı vermediğini
ve kozların yer değiştirdiği
o insanı aslında kendi gözünde o " muhteşem "haline
getirenin kendin olduğunu
cok sıradan bir insan olup
hiç benzemediğinizi,
aslında burnunun ne çirkin olduğunu,
çok kötü öpüştüğünü
sana layık olmadığını
oysaki etrafta ne kadar hoş tiplerin de gezindiğini
farkettiğin
artık tokat atma sırasının sana geldiğini düşündüğün
ve hemen karar verip
onu öyle yüzüstü bıraktığın
ona "hepsini sen başlattın..en güzel hislerimi öldürmüştün "demenin tadını çıkardığını utanarak hissettiğin
bunları söylerken hayvanlar gibi ağladığın
etkisinden uzun süre kurtulamadığın
ama..
zamanla unuttuğun
yıllar sonra "vaaay bea,ne salakmışım..ama benim de çok hatam oldu..ama en suçlu o" derken kendini yakaladığında samca sapan bir gülümsemenin
yüz kaslarını çalıştırdığını
hissedip
anlam veremediğin 2 damlanın yanaklarından süzülmesini saklayamadığın
gene..
uzun bir süre sonra...
başka birilerine kapılıp
"beklediğim bu mu açaba??"dediğiin
ve sınırsız denemeden sonra
gene yanıldığını ve
bir daha hiç olamayacağını anladığın
kendi içinde kısırdöngüsüne sahip olan
yaşanılası