arkadaşlar yurdum dan memnun değilim ve yurt değiştirmek istiyorum okuluma en yakın yurdun atatürk yurdu olduğunu biliyorum kampüs sıhhiyede çünkü atatürk yurdunda kalan arkadaşlar bana biraz bilgi verebilirlerse çok ama çok sevinirim...
farkli
Türkiye, Ankara
Hacettepe Üniversitesi
Odalar 4 er kişilik ve alt-üst ranza şeklinde değil.Oda içinde kendine ait buykce bir dolabın var.Her katta duş alabileceğin yerler ve tuvaletler mevcut.Yerler şap doğal olarak yani beton.2 erkek 2 kız bloğu var yanılmıyorsam.Kantini 2 katlı yemekhane dahil.Orta Asya lı bir çok öğrenci var yurtta.Ders çalışmak ortam gereği pek mümkün değil.Sporla ilgileniyorsan kaplı bir spor salonu mevcut.Kantien donecek olursa kızların erkekleri erkeklerinde kızları gormeye gittigi bır yer olarak algıladım ben kantini.Yurt çevresınde bir kac tane market mevcut alısverıs yapabılecegın bunlardan en uygun ve iyisi Carreforu Endi...ya da yenı adıyla carrefour express sanıyorum:) İşte baska sorun varsa sor soyleyeyım ..Yurtta 4 gun kaldım arkadaslarımın yanında ama bılgım var yani:))
verdiğin bilgiler için gerçekten çok teşekk ederim ama kafama bişi takıldı neden ders çalışmak ortam gereği uygun değil benim oraya geçmek istemememin en büyük nedenlerinden biri daha rahat ders çalışmak.
farkli
Türkiye, Ankara
Hacettepe Üniversitesi
Şöyle ki ders çalışmak için çok rahat durumlar oluşmuyor ama erkek yurdunda ki ÇS lerde geçerli daha çok bu ama 24 saat açık çalışma salonları var aradığın yalnızca masa sandalye ve sessiz bir ortamsa bu şekilde rahatlık olabilir ama odada ders çalışabilecek bir ortam oluşacağını zannetmiyorum ki koridorlardan gelen seslerden dahşi rahatsız olursun.Çok yankı yapacak bir mimarisi var:)
çok teşekk ederim geçekten ilgilenip bana bilgi verdiğin için ben ne olursa olsun büyük bi ihtimal geçeceğim o yurda benim yurdumdn daha ii olduğu kesin 12 kişi aynı oda da koğuş gibi kalıyoruz bu benim sinirlerimi artık altüst etmeye başladı.1 aydır falan yurtta kalmıyorum artık yurda gidip ders çalışmak istiyorum.ama çok çok çoooooooook teşekk ederim.gerçekten farklıymışsın

farkli
Türkiye, Ankara
Hacettepe Üniversitesi
Rica ederim fikir edinebildiysen ne mutlu...
ewet ewet gayet ii oldu teşekk ederim.