Mesaj Panosu

HAYATDA HERKESİN BİR KERE OKUMASI GEREKEN KİTAP( YOKSA SİZ HALEN OKUMADINIZMI :)
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /8Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 … Sonraki SayfaSon Sayfa

2007-12-16 (19:28)
geneben
Bayan
geneben
Türkiye, Ankara
Hacettepe Üniversitesi
emre kongar ya da ilber ortaylı nın bi kitabı mı acaba Gözlerini yuvarlıyor
2007-12-18 (23:51)
pakize
Bayan
pakize
Türkiye, İstanbul
Yeditepe Üniversitesi
eylül -mehmet rauf

namık kemal-intibah

bence böle (:
2007-12-19 (05:05)
tütiye
Bayan
tütiye
Türkiye, İstanbul
İstanbul Üniversitesi
Eraynstein demiş ki:
Kur'an-ı Kerim

+risaleler derim ben bir arastırmaya göre yurt dısında en fazla satın alınan ve ordaki ünv okunan kitap Göz kırpıyor
xssd 2007-12-20 (00:17)
mervemin
Bayan
mervemin
Türkiye, Trabzon
Karadeniz Teknik Üniversitesi
ferrasini satan bilge mi yoksa?
2007-12-21 (12:12)
vona
Bayan
vona
Türkiye, Isparta
Süleyman Demirel Üniversitesi
hayatında herkesin birkere okuması gereken bir kitap..böyle birkitap olmaz.. olsada doğru olmaz:) zira bu tanım tanım genellenemez.. çünkü edebiyat zevki diğer tüm zevklerimiz gbi özneldir..bu topici açan arkadaşın kişisel beğenisini belli eden o kitabıda bulmamız epey zor..insanlığın yazı tarihinin 400 yıllık bir geçmişi olduğu düşünülürse:))
2007-12-22 (00:45)
mapavrili085
Bay
mapavrili085
Türkiye
duruma farklı bir pencereden ama ters pencereden bakmısınz ...öncelikle dedikleriniz bir nebze dogru şoyleki eger kitap roman yada şiir olsaydı haklıydınız ...çünkü herkesin farklı şiirleri yada farkli romanları sever kimisi nurullah genc okur kımısı orhan veli...kimisi tolstoy kimisi reşat nuri güntekin...ama benim bahsettigim kitap bunların dışında hem bılgılendırıcı hemde egitici bir kitab ve ınsanların kullandıgı yada soyledıgmız 'bak bu kıtabı bı kerede okuman cok faydalı olur' tarzında sohbetlerın odak noktası...birde şoyle düşüne bilirsiniz okullarda olsun egitimin belli kısımlarında egitimimizle ilgili kitablar okuruz ve onları okumadan o alanla ilgili cok şey kacırmış oluruz aynı şekildede bazı kitaplar vardır ve hayatımızda onları okumazsak inanın cok şey kaçırmış oluruz...bir kısmında bir boşluk olur ...yada her döneme özgü bilinmesi gereken yeni bilgilerin olur mesala 'sıfır' ilk bulundugu zaman acaba bunu duymasaydınız yada bı yerden ogrenmeyenler ne kadar geri düşün bunun gibi bir sürü örnek verile bilir yani insanların belli dönemlerinde belli başlı kitabları bir kerede olsa okunması lazım...bakın arasında cok degerli yazarlarımız vardır...ve bence her türk gencinin okuması lazım cok degerli kitaplarımız var..

ve benim bahsettigim kitaba gelince belli başarıları olan bir yerde kendini ispatlamış yani benim öz zevkimden ve kişiselligimden cıkmıştır...
yinede yorumlarınzı için teşekkürler...
2007-12-23 (01:12)
fiyonkmakarna
Bay
fiyonkmakarna
Türkiye, Konya
Selçuk Üniversitesi
valla merak ettim şimdi bu kitabı. söyle de öğrenelim bilader. 20 mesaj olacak ta nolacak istersen ben tamamlarım şimdi 20 mesajı. ilgilenenler öğrensin yeter. kimse alakalı değilse zorlama bence. ben kitapkurdu bi insan değilim ama ilgimi çeken bi kitap olursa alır okurum, şimdi meraklandırdın beni. hele söyle bakalım neymiş bu kitap?
2007-12-25 (22:14)
vona
Bayan
vona
Türkiye, Isparta
Süleyman Demirel Üniversitesi
seçtiğinizkitap didaktikte olsayada yorumdan azade resmi birkayıt bile olabilir..veyahut birfelsefe kitabı..sizinde söylediğiniz gbi bireyseldir.subjektiftir.dünya üzerinde bahsettiğiniz öğretici öğelerde estetik anlayışı gbi tek değildir.zira doğru tek değildir:) çoğunluğu etkileyenkitleleri sürüklüyen edebi dramatik müzikal eserler ,din adamları devlet yöneticileri dönem dönem olmuştur.örneğin bizim aydınlık kaynağımız olan kuranı papa barbar kılıç kullanan bedevilerin yasası sayar.biz milyonlarcahristiyanın kutsal metni olan incili tahrifedilmiş kabulederiz.magna chartadas kapital zerdüşt diyorki mesnevi denemeler yada faust..hepsi insanlıktarihi üzerinde derin izler bırakmıştır.okunasıdır güzeldir:) ama entellektüel kaygı entellektüelleri bağlar.bilmeyen bilginin eksikliğini hissetmez.güzel ve sizdeyereden özel kitaplar okumanız temennisiyle..
2007-12-27 (05:06)
KROSCHKA
Bay
KROSCHKA
Türkiye, Ankara
Ankara Üniversitesi
benim 2008'de piyasaya çıkacak olan kitabım Mr. Green Niyeti kötü
2007-12-31 (10:41)
hakankılıç
Bay
hakankılıç
Türkiye, Aydın
Adnan Menderes Üniversitesi
dünya klasiklerinden biri mi? bu kadar değerli dediğin hangi kitap olabilir ki?

Sayfa /8Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 … Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol