slm ARKADASLAR PANIK ATAK TEDAVILERINI PAYLASALIM:LTF YARDIMCI OLUN:
panik atak tedavisi için sana bir kitap önereyim kendin incele. faydalı olacağı kesindir.
prof. dr. erhan bayraktar a aitHOŞÇAKAL PANİK kitabı. tedavi ve terapi yolları analtılır. psikoloğa yada terapiye gitmene gerek yok. eğer uygulayabilrsen kendin.
her hangi bir sorun olursa msj at yardımcı olurum
merhabalar, panikatak ile ilgili söyleyecek birkaç sözüm var.atak geldiğinde mümkünse hemen yatağa uzanın yada başınıza bir yere dayayıp gözlerinizi kapatın ve aklınızı elinizden geldiğince sizi mutlu eden şeylere yöneltin.mesela ben kendimi hemen deniz kıyısında kumların üstünde hayal ederim.dalga seslerini ve martı çığlıklarınıda araya katarım.fakat bunları yapmak ilkönce çok zor tabii onun için elinizden geldiğince diyorum zamanla bununla yaşamaya da alışıyorsunuz aklınızı hemen başka şeylere yönlerdirmeye de..kendi kendinize telkin etmeyi de unutmayın.benim birşeyim yokki şimdi geçecek gidecek diyeceksiniz.zamanla atak geleceğini hissediyorsunuz o zamanda hemen bulunduğunuz ortamdan ayrılın.o kadar uzağa gitmeye de gerek yok.sınıftaysanız çıkın koridorda 2 tur atın.evdeyseniz salondan çıkın mutfağa gidin .ders çalışıyorsanız hemen bırakın balkona çıkın gerçekten böyle ufak değiklikler yeterli oluyor.tabii Allah kimseye böyle bir sıkıntı vermesin. eğer vermişsede Mevlam neylerse güzel eyler vardır bununda bir hikmeti deyip başımızın üstüne koymamız gerekiyor .sevgilerimle