Mesaj Panosu

ASKERLİK TECİL EDEMİYORUM YARDIM ....
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
ASKERLİK TECİL EDEMİYORUM YARDIM .... 2007-12-04 (16:56)
hassan12
Bay
hassan12
Avusturya, Wien
Wirtschaftsuniversität Wien
arkadaslar yurtdısında uniye kayıt yaptırdım kabul belgesi henuz gelmedi ama.askerlik tecili içinde öğrenci belgesi istiyolar.öğrenci belgesini alabilmem içinde kayıt işlemlerini tamamlamak için okula bizzat gidip halletmem gerekiyor.

yılbasında askere alıcaklar beni ama nasi tecil ettiririm bilmiyorum.1-2 ay erteleme gibi birsey olmuyormu.

subeyi aradım olmaz dedi illede öğrenci belgesi lazımmıs.acıköğretime basvurdum onlarda öss yerlestirmedikce kayıt alamayız diyorlar.

bu sene öss ye girdim ve 4 yıllık uni kazandım ama kayıt yaptırmadan gidebildiğim için kayıt falanda yaptirmadım.

durum böyle yardımcı olursanız sevinirim...
saygılar
2007-12-06 (19:04)
babyface
Bay
babyface
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
sorunun tam karşılığı olmıycak belki ama şöle bi kaç kelime ile yardımcı olmak isterim.evet askeriye malesef 1-2 ay gibi erteleme işlemi yapmamaktadır.nasıl yaparsın bilmiyorum ama TSK'ya öğrenci olduğunu bi şekilde kanıtlaman lazım.bu yolda allah yardımcın olsun arkadaşım...
2007-12-10 (10:35)
erdemcorum19
Bay
erdemcorum19
Türkiye, İstanbul
Boğaziçi Üniversitesi
senin suanda ögrenci dosyan olmasi lazim yoksa askeriye hicbir belgeyi kabul etmez. konsolosluk yolladiysa dosyani bekle sonucu aksi taktirde kabul almazsin... üniversiteye kayitinda önemli degil maalesef böyle bir devlette yasiyoruz... illaki kayitbelgenin milli egitim bakanligina gönderilmesi lazim ama askerlik tecilin olmadan da kabul görmesi mucize gibi
isin zor kardesin Allah yardimcin olsun sonucunu bana söylersen sevinirim

erdemm__19@hotmail.com
Ücretsiz Kayıt Ol