elalembialem
Türkiye, Zonguldak
Zonguldak Karaelmas Üniversitesi
İnanmayın arkadaslar böle seylere bende iki yıllık mezunuyum 15 ay yaptım geldim 5 seneden beri iki yıllık mezunları 5 ay yapacak diyolar zaten keske yapsada dier arkadaslar bari yararlansa ama fazla heveslenmeyin bence...
old model
Türkiye, Afyonkarahisar
Afyon Kocatepe Üniversitesi
böyle bişey yok ama şu anda 2 yıllıklar için askerligin 9 aya düşürülecegi söz konusu
eşkeya
Türkiye, Bursa
Gemlik Celal Bayar Anadolu Lisesi
erengüvenç demiş ki:
doğrumu bılmıyorum ama 2 yıllık mezunlarda kısa donem askerlıkten yararlanıyormus.
VE resmı gazetede yayımlandıgını soyluyorlar dogrumu bılen var mı ?
bilidigim kadarıyla öyle bi uyGULMa yok AM egeR VArsA BEnCE olmAMAMsı lAZIM hAKSIzlıK HErkeıN o vATanİ gereVİ aynI şekİLd yAPMası lAZIM
wice
Türkiye, Sakarya
Sakarya Üniversitesi
ewt olcak gibi meclise tasarı hazırlıyolarmıs.hatta iki yıllık okuyanlardan askere gitmiş olanlar 6 ayı gecince tasarı meclisten gecerse terhis edilecekmiş..
wice
Türkiye, Sakarya
Sakarya Üniversitesi
bence2yıllıkların 4 yıllıklar gibi olması adaletsiz olur ama 15 ayla 6 ay arasında bi süre daha mantıklı olur9-10 ay mesela.lise mezunları 12 ay okumayanlar da 15 ay olursa egitim tesvik de edilmiş olur... meclis vekilleri bu öneriyi duysun bence...
siz ce böğle birşey olurmu 2 yıllıklar 9 ay olacakmış diyenler var herşey birşey söğlüyorum ama biraz zor gibi görünüyor ben gittim sizleride bekleriz 5 ayı yapan 15 ayıda yapar herkes askere
bekirozcelik
Türkiye, Kahramanmaraş
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi
dogrulugu kesin degil fakat imkansız
arnavut
Türkiye, İstanbul
Küçükçekmece Sefaköy Lisesi
ewet arkadaşlar 2 yıllıklar için yök başkanı bi girişimde bulunmuştur.yök başkanı 2 yıllıklar için önce genelkurmay başkanlığına bi öneri sunacak eğer genel kurmay başkanı bu öneriği kabul ederse bu sefer mezlise başvurcaklar.bunları nerden biliyom diye düşünen olabilir ben bunarı haberlerde izledim.2 yıllılar için askerlik 9 ay olcak diye duydum.bu arada şahsen ben 15 ay yaptım hemde hiç izin kullanmadn nasıl geçti zaman hiç anlamadım.