gentlyweep
Türkiye, Çanakkale
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Her ne kadar Mor ve Ötesi nin bu tarz bir yarışmaya katılıp kendilerini tehlikeye atmalarına bir anlam veremesemde , eğer katılmayı kabul ettiklerine göre bir bildikleri vardır diyorum. Aslında Mor ve Ötesi gibi bir grubun böyle kalitesiz ve komşuya yaranma çabaları güden bir yarışmada işi yok. Ama yine de Mor ve Ötesinin oralara gidip adam gibi TÜRKÇE sözlerle bizi temsil etmesi, yeni yetme afedersiniz donu düşük popçuların sahnede sallanmasından iyidir diye düşünüyorum. Ayrıca biz Türkiye ye 1. lik getirecez, türkiyenin adını dünyaya duyuracağız gibi ıvır zıvır laflar etmiyorlar, gidip müziğimizi yapıcaz , vermek istediğimiz mesajları da daha çok kitleye duyurmaya çalışacağız havasındalar.Sonuna kadar destekliyorum Mor ve Ötesini.
mor ve otesı kesınlıkle turkıyede ıı rock musıc yapanlardan sozlerı herkese gore degısen anlamlı sarkılar yapıolar ama eurovsıona gore bı grup deııler bu duruma usuluorrm ama eee sarkıda turkce aslında olması guzel ama soncta dunya aa dılı ıng maleseff yınede basarılarrr onları turkıyede sonuna kadar desteklıenlerdenmmm

merve58
Türkiye, İstanbul
Esenler Atışalanı Lisesi
çok doğru karar bence.. bizi en iyi şekilede temsil edeceklerine inanıyorum yaptıkları müzik harika ....
bikbikbikbikbibkbik
bence mor ve ötesi gayet kaliteli bi grup,belli bi duruşları bi görüşleri var ve bence bu onları farklı kılıyo.
oraya çıktıklarında muhakkak bi orijinallik yapıcaklar,içimden öyle geçiyo..(bkz:mvö konserleri)
parça aslında söz ve müzik olarak çok kaliteli,ama o güzel sözler keşke herkesin anlayabileceği bi dilde olsaydı..öyle bişey olabilseydi ben ilk 3e garanti gözüyle bakardım.
dereceye bi ihtimal gireriz diye düşünüyorum..
bu arada tarihi açıklandı mı,bilen var mı?
firuz
Türkiye, Hatay
İskenderun Demir Çelik Anadolu Lisesi
bnce şarkı gayet güsel olmuş. sözleri de çok güzel( anlayan anladı)

sözlerinin türkçe olması da ii olmuş.ama sahne performanslarını çok sağlam yapmaları gerekir die düşünüorum
eurovisionun siyasi olduğu bu dönemde dereceye girmemiz pek olası diilse de ellerine sağlık harika bi şarkı olmuş

bence...

şizofren
Türkiye, Çanakkale
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
mor u bilmemde ötesine geçerlerse ii olur
şarkı güzel ama gavur anlamaz eşşek hoşaf hesabı
çapkın kız
Türkiye, Bursa
Yıldırım Emirsultan Lisesi
güveniyorum onlara
nisa42
Türkiye, Konya
Selçuk Üniversitesi
ben güvenmiyorum açıkçası ...
türk müziğini yansıtmıyor....bence iyi bir derece alamayacaklar..
emancipee
Türkiye, Tokat
Gaziosmanpaşa Üniversitesi
mor ve ötesi favori gruplarımdan ama 1. olmaları imkansız gibi bişey bu işte siyaset dönüyo sertab erener birinci old.u zaman dünya gündemini türkiyeyle değiştirdiler insanların dikkatini başka yöne çekmeye çalıştılar