Das Kapital kitaibi 3 ciltten olusuyor ve yaklasik olarak 1.5 senede bitirdim...ancak okudugum okuyacagim en güzel kitapti...beni her yönden gelistirdi...sol literatüre ilgi duyan arkadaslar varsa eger tavsiye ederim ancak o kitapla baslayim demeyin..bu eser karl marx a ait..ve eger o kitabi okumak isterseniz marxin daha ince kitaplari var onlardan baslayin..mesela ücretli emek ve sermaye kitabi marxi biraz anlamaniza yardim eder...tavsiyeydi

rayel
Türkiye, Ankara
Ankara Üniversitesi
MELEKLERİN ÖFKESİ ( RAGE OF ANGELS ) - SIDNEY SHELDON
2006 yılının ağustos ayında arkadaşlarımla gittiğim bodrum tatilinden dönerken otobüs denizli yakınlarında mola verdi. aşağı inip çay içmek için kendime uygun bi yer bulup oturdum, ve karşıma bi kadın gelip oturdu. o kadar farklı bi havası vardı ki ne bakışlarını çözebildim ne de onca boş masa varken gelip tam karşıma oturmasını.. çayımı içmiş tam kalkmak üzereyken selam bile vermeyen kadın gözlerimin içine bakarak -meleklerin öfkesini okudun mu dedi? bende kitap okumayı çok sevdiğim için para isteyeceğini sandığım kadından bi kitap adı duyunca çok şaşırdım ve şaşkınlığımı bastırmaya çalışarak -hayır dedim. gitmek için tekrar doğrulduğumda yine gözlerime bakarak -o kitap seni anlatıyor hemen oku dedi ve çekti gitti,, o kadar etkilenmiştim ki o bakışlardan, denizliden ankaraya gelene kadar zor sabrettim hemen o kitabı almak için, ve gerçekten alıp okuduğumda kitapta gerçekten kendimden çok şey buldum. o gün bugündür ne o bakışları unutabildim ne de bu kitaptan vazgeçebildim. . .
mcpdjpn
Türkiye, Adana
Çukurova Üniversitesi
ALAMUT FEDAİLER KALESİ ....... insanın tüm deger yargılarını yeniden gözden geçirmsnine nden oluyr
niisa
Türkiye, Kütahya
Dumlupınar Üniversitesi
okuduğum birçok kitaptan etkilenmişimdir

. ama bunların ilki sanırım HALİT ERTURULun

DÜZCELİ MEHMET adlı kitabıdır
rayel
Türkiye, Ankara
Ankara Üniversitesi
niisa demiş ki:
okuduğum birçok kitaptan etkilenmişimdir

. ama bunların ilki sanırım HALİT ERTURULun

DÜZCELİ MEHMET adlı kitabıdır
kesinlikle katılıyorum sana, yıllar önce okuduğum bu kitap sayesinde fikirlerim tam olarak yerine oturdu diyebilirim,, mutlaka herkes okumalı...
boncuk48
Türkiye, Muğla
Muğla Üniversitesi
AHMED GÜNBAY YILDIZ YANIK BUĞDAYLAR

boncuk48
Türkiye, Muğla
Muğla Üniversitesi
AHMED GÜNAY YILDIZ YANIK BUĞDAYLAR
pelince
Türkiye, Kayseri
Erciyes Üniversitesi
yanık bugdaylar ahmet günbay yıldız macera, aşk ne isterseniz var kendinizi orda hissediyosunuz bambaşka bi yaşama katışıyosunuz....
derya53
Türkiye, Erzurum
Atatürk Üniversitesi
cengiz aytmatov'un cemile sultanmurat adlı romanı çok güzel bi aşk hikayesini anlatıyor tavsiye ederim
şehrazat
Türkiye, Konya
Selçuk Üniversitesi
turgut özakman şu çılgın TÜRKLER VE Dovstoyovski'den suç ve ceza benim vazgeçilmezlerimdi