nihalemel
Türkiye, Erzurum
Atatürk Üniversitesi
jack london yaşama hırsı çok etkileyici bi kitap herkese tavsiye ederim
basta söylemek gerekırse etkılendıgım kıtaplardan biri TOLSTOY'un DİRİLİŞ kıtabıydı .okumayanlara mutlaka tawsiye ederm.nedeni ise bır adamın onceden işlemş oldugu bi günahı temızlemek için verdigi cabayı anlatıyo .ama TOLSTOY bunu muhtesem yakalamş.
bir digeri ise TRAVENIAN'ın ŞİBUMİsiydi....
sıradışı bir roman kahramanı ben bu kahramana okurken asık olmuştum desem abartmam yanı.......
daha sonra EMILY BRONTE'nın UGULTULU TEPELERi,,,,muthiş bi aşk anlatılmış...
ABDÜLHAMİTİN KURTLARLA DANSI/ MUSTAFA ARMAĞAN
bü kitap mükemmel mutlaka okuyun arkadaşlar .Çünkü o kızıl değil mükemmmel sultan.
.kitap bunu çok güzel bir şekilde açıklamışş...
zeki599
Türkiye, İstanbul
Marmara Üniversitesi
yakın tarihimizde 1900 lü yılları anlatan kitaplar benim ilgimi çekiyor bunların arasında en çok ilgimi çeken TARİH AÇISINDAN TÜRK DEVRİMLERİNİN TEMELLERİ VE TARİHİ GELİŞİMİ oldu. Ahmet Mumcu çok güzel anlatmış olayları bir de Şevket Süreyya nın kitapları da güzel
karteks
Türkiye, Eskişehir
Anadolu Üniversitesi
Dan brown - Melekler ve Şeytanlar
Diğer kitapları gibi yazarın bu kitabınıda bir solukta okuyacağınızdan emin olabilirsiniz.Bu adamın kitaplarında hiç beklenmeyen sonlara alışyrsunuz.Müthiş bi bitiş
nihalemel
Türkiye, Erzurum
Atatürk Üniversitesi
arkadaşlar özellikle eğitim fak okuyan lara 'küçük ağacın eğitimi' Forest Carter ' ı okumalarını şiddetle tavsiye ediyorum. eğitimin nasıl olması gerektiğini bu kitapta çok güzel ele alınmış bence mutlaka okuyun.
hıfzı topuz gazi ve fikriye bence herkes okusun ne demek istediğimi o zamn anlarsınız

EbRuuSh
Türkiye, Kayseri
Kayseri Lisesi
pastoRaL senfoni..
cok etkiLenmi$tm o romandan
okumanızı tavsiye edrim her sayfasında hüzün yatan bu kitapta gözyaşlarınıza hakim olamayacaksınız....Enver Paşanın hırsı yüzünden donarak ölen binlerce vatan evladımızın hazin öyküsüdür bu...şimdiden kolay gelsin arkadaşlar....
cansukipirti
Türkiye, Gaziantep
Özel Gaziantep Kolej Vakfı Özel Lisesi

: aşka şeytan karışır....belkide beni anlatıodur

: