Mesaj Panosu

okuduğunuz kitaplar arasında sizi en çok etkileyen kitap?
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /8Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 45678 Sonraki SayfaSon Sayfa

slm 2008-03-01 (21:23)
kızıl0244
Bay
kızıl0244
Türkiye, Antalya
Akdeniz Üniversitesi
suç ve ceza benim favorim ruhsal çözümlemeler çok güzel diyalogları apayrı bi güzellikle yazılmış tasvırler okadar gerçekçi ki sanki cinayet anında oradaydım çok güzel bi kitap tavsiye ederim ayrıca gorki ana da çok güzel okuduktan sonra annenize sarılıp doyasıya öpeceksinizdir
2008-03-02 (23:32)
titus
Bay
titus
Türkiye, Uşak
Uşak Üniversitesi
MELEKLER VE ŞEYTANLAR--DAN BROWN

dan brown gerçekten usta bi yazar ustalığını da eserlerine yansıtıyo bu kitabı geçen yaz okumuştum ve çok etkilenmiştim herkese tavsiye ederim olay zinciri ve sonuç harika!
2008-03-08 (21:41)
yinemiokul
Bayan
yinemiokul
Türkiye, İstanbul
İstanbul Teknik Üniversitesi
oya baydar-erguvan kapısı

konusu çok farklı gelmişti, hayatları birbirinden bağımsız insanların ortak paydada buluşma öyküsü ve toplumsal sorunları incelemesiyle hala aklımda.
2008-03-10 (01:28)
jakmil
Bayan
jakmil
Türkiye, İstanbul
Marmara Üniversitesi
Okuduğum zaman beni en etkileyen kitap Emeni ŞENLİKOĞLU'nun Gündönümü kitabı oldu. Anlatımı ve olayların birbirleriyle olan bağlantısı oldukça güzeldi.

W.C. ANDREWS'in Çatı serisini okuyanlar varsa bilirler serilerin hepsi etkileyici.Okurken yazar sanki sizi hikayenin baş kahramanı yapıyor. Tavsiye de ederim...
2008-03-10 (13:20)
alem'ss
Bayan
alem'ss
Türkiye, Ankara
Gazi Üniversitesi
bi çok kitap var ilk olarak reşat nuri güntekin in çalıkuşu kitabı.ilkokul öğretmenim beni bu kitaptaki ferideye benzetirdi ve bana hediye etmişti bu kitabı 7 defa okudum hepsindede aynı duyguları ilk defa okuyomuşcasına yaşadım,victor hugo sefiller ve tabiki emine şenlikoğlunun imamın manken kızı gerçekten okunmaya değerr..
2008-03-11 (19:28)
sünger
Bayan
sünger
Türkiye, Edirne
Trakya Üniversitesi
okuduğum bir çok kitabı beğenmişimdir çünkü kitap seçme konusunda iyi olduğuma inanıyorum. rastgele alıyorum sonradan çok ünlü bilindik bir roman olduğunu öğreniyorum Çok mutlu
küçükken'' şeker portakalını'' ve ''yüreğinin götürdüğü yere git'' okumuş beğenmiştim.
en son okuıduklarımdan da perihan mağden in ''biz kimden kaçıyorduk anne'' romanından çok etkilendim. romandaki kadın gibi olmamak elde değil Gülümsüyor
2008-03-12 (13:54)
elmsglm
Bayan
elmsglm
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Gazimağusa
Doğu Akdeniz Üniversitesi
siyonism efsanesiyle ilgilenenler için roger garaudy..israil mitler ve terör isimli kitabı öneririrm.
bi arkadasım yollamıstı bana..ve mukemml bi kitaptı siyasetle ilgilenenler için tabe:)
2008-03-12 (20:30)
gulaxerdem
Bayan
gulaxerdem
Türkiye, Eskişehir
Anadolu Üniversitesi
bende herkese şiddetle Kenan kalecikli AŞkın ömrü yüreğiniz kadardır. kitabını tavsiye ediyorum..Yüreğiyle yüzleşebilenler için muhteşem bir kitap..sevgiyle iyi okumalar.
2008-03-22 (16:14)
krkist
Bay
krkist
Türkiye, Eskişehir
Anadolu Üniversitesi
kitap okumak öyle bir şey ki okurken kendimden geçip o kitabın içinde kayboluyorum adeta böyle bir konu gördüğüme de çok sevindim... düşünüyorum ama tercih yapmak o kadar zor geliyor ki.. ben bi kaç tane yazacağım Şaka yapıyor

OĞUZ ATAY - TUTUNAMAYANLAR
Okuduğum kitaplar içinde olayları bu kadar canlı anlatan okuyucuyu zorla bu kadar olayın içine sürükleyen bir kitap olmadı... Siz hiç okuduğunuz bir kitapta 3satırlık bir kelime ya da 2,5 sayfalık bir cümle ile karşılaştınız mı?? Kitap okumaya yeni başlandıysa kesinlikle tavsiye etmem zaman gerekir bu kitabı okumak için yoksa ağır gelir kaldıramazsınız... Ama Oğuz ATAY ı tanımak için... Oyunlarla Yaşamak, Bir Bilim Adamının Öyküsü gibi kitaplarını okuyabilirsiniz daha hafiftir....

SEBAHATTİN ALİ - İÇİMİZDEKİ ŞEYTAN

Sebahattin ALİ zaten hayatı itibari ile dikkatimi çekmiş bir yazar... Bir aşk ve bir hayat anca böyle anlatır.... Eski İstanbulu bu kitapta bulmanız ve hatta hayal gücünüz geniş ise eski İstanbul da yaşamanız... Eski bir aşkı tatmanız hiç de zor olmaz... Ailesi anadoluda yaşayan bir kızla, uzaktan akraba olduğu bir erkek arasındaki olayları anlatıyor....
Sebahattin ALİ nin KÜRK MANTOLU MADONNA kitabını ve hatta diğer tüm kitaplarını da şiddetle tavsiye ederim...

daha saysam mı yaaa

NİHAT GENÇ - KÖPEKLEŞMENİN TARİHİ

bu kitabı okumanızı tavsiye ederim açıklama yapmayım okuyun ya da araştırın. Tartışma Yaratmamak için açıklama yapmadım...

son olarak da..

PROF.DR.NECİP HABLEMİTOĞLU - KÖSTEBEK

Türkiyenin Kırmızı Bültenle Arayıp Özel Olarak iki koruma taktığı bir adamı anlatıyor... ----Espiri gibi gelmesin trajikomik bir olay bu hem ara hem özel koruma ver ilginç değil mi? ----
hmmm 2008-03-26 (16:08)
serserilady
Bayan
serserilady
Türkiye, Konya
Meram Anadolu Lisesi
derin devlet Göz kırpıyor
güzel bi kitap okumanizi tercih ederim

Sayfa /8Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 45678 Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol