kitap okumak öyle bir şey ki okurken kendimden geçip o kitabın içinde kayboluyorum adeta böyle bir konu gördüğüme de çok sevindim... düşünüyorum ama tercih yapmak o kadar zor geliyor ki.. ben bi kaç tane yazacağım
OĞUZ ATAY - TUTUNAMAYANLAR
Okuduğum kitaplar içinde olayları bu kadar canlı anlatan okuyucuyu zorla bu kadar olayın içine sürükleyen bir kitap olmadı... Siz hiç okuduğunuz bir kitapta 3satırlık bir kelime ya da 2,5 sayfalık bir cümle ile karşılaştınız mı?? Kitap okumaya yeni başlandıysa kesinlikle tavsiye etmem zaman gerekir bu kitabı okumak için yoksa ağır gelir kaldıramazsınız... Ama Oğuz ATAY ı tanımak için... Oyunlarla Yaşamak, Bir Bilim Adamının Öyküsü gibi kitaplarını okuyabilirsiniz daha hafiftir....
SEBAHATTİN ALİ - İÇİMİZDEKİ ŞEYTAN
Sebahattin ALİ zaten hayatı itibari ile dikkatimi çekmiş bir yazar... Bir aşk ve bir hayat anca böyle anlatır.... Eski İstanbulu bu kitapta bulmanız ve hatta hayal gücünüz geniş ise eski İstanbul da yaşamanız... Eski bir aşkı tatmanız hiç de zor olmaz... Ailesi anadoluda yaşayan bir kızla, uzaktan akraba olduğu bir erkek arasındaki olayları anlatıyor....
Sebahattin ALİ nin KÜRK MANTOLU MADONNA kitabını ve hatta diğer tüm kitaplarını da şiddetle tavsiye ederim...
daha saysam mı yaaa
NİHAT GENÇ - KÖPEKLEŞMENİN TARİHİ
bu kitabı okumanızı tavsiye ederim açıklama yapmayım okuyun ya da araştırın. Tartışma Yaratmamak için açıklama yapmadım...
son olarak da..
PROF.DR.NECİP HABLEMİTOĞLU - KÖSTEBEK
Türkiyenin Kırmızı Bültenle Arayıp Özel Olarak iki koruma taktığı bir adamı anlatıyor... ----Espiri gibi gelmesin trajikomik bir olay bu hem ara hem özel koruma ver ilginç değil mi? ----