Mesaj Panosu

lütfen bakmadan geçmeyin arkadaşlar........?????????????*
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
lütfen bakmadan geçmeyin arkadaşlar........?????????????* 2007-12-11 (00:20)
noktalıvirgül
Bay
noktalıvirgül
Türkiye, Ankara
Hacettepe Üniversitesi
arkadaşlar bilginiz dahilinde sizlere bi konuda danışmak istiyorum..benim çok sevdiğim bi

arkadaşımın askerliği ıspartaya dağ komandosu olarak uzun dönem askerlik

çıkmış.......ıspartada dağ komandosu olarak askerlik yapan veya yapmış olanlarınız,ya da

tanıdıklarınız varmı.???????nasıldır orda askerlik ,,bu dağ komandosu eğitimi nasıldır.................?????????????.walla bi kaç bi şey duydum inş. doğru değildir..sizin

de bilgilerinizi almak istiyorum arkadaşlar..ilginiz için teşekkürler
askerlik ana kucagi değildir arkadas.. 2007-12-20 (11:35)
trakyali_22
Bay
trakyali_22
Türkiye, Kocaeli
Kocaeli Üniversitesi
arkadasim duydukaların dogrudur bence..benimde orada askerlik yapan ve bordo bereli arkadasimda war..oda cok güsel anlatıyor orasini anlatılmaz yasanır diyodu..icini ferah tut zaten o egitimi kaldıracak birisi değilse refize olur merak etme..
2007-12-20 (16:08)
noktalıvirgül
Bay
noktalıvirgül
Türkiye, Ankara
Hacettepe Üniversitesi
trakyali_22 teşekkür ederim kardeşim...............inş.tüm askerlerle birlikte benim canım arkadaşım da sağ-sağlim gelir..her Türk asker doğar...Allah tüm askerlerimizi korusun inş..
2007-12-30 (20:07)
sycoturk
Bay
sycoturk
Ukrayna, Simferopol
National Tavria University
noktalıvirgül demiş ki:
arkadaşlar bilginiz dahilinde sizlere bi konuda danışmak istiyorum..benim çok sevdiğim bi

arkadaşımın askerliği ıspartaya dağ komandosu olarak uzun dönem askerlik

çıkmış.......ıspartada dağ komandosu olarak askerlik yapan veya yapmış olanlarınız,ya da

tanıdıklarınız varmı.???????nasıldır orda askerlik ,,bu dağ komandosu eğitimi nasıldır.................?????????????.walla bi kaç bi şey duydum inş. doğru değildir..sizin

de bilgilerinizi almak istiyorum arkadaşlar..ilginiz için teşekkürler

orası cok güzel bi yer Gülümsüyor tabi macera tutkunları ve adrenalin severler için.. 2 sene sonra gidecem bende oraya ama eğitim sırasında şehit olanlar var:( 74mlik bi kuleden halatla eğirdir gölünün kenarına iniyosun ne biliim öle aktiviteler işte ya... zor ama zevklidir..
2007-12-31 (01:01)
noktalıvirgül
Bay
noktalıvirgül
Türkiye, Ankara
Hacettepe Üniversitesi
teşekkürler sycoturk..
Allah hakkında hayırlısını nasip etsin inş...ama zaten bu sene komando alınımı sondu..diğer yıllarda komando alınımı olmayacakmış...zaten çok zorlu bi eğitim ordaki bn bayaa bi araştırmıştım,,sordum soruşturdum,,gerçek mermiler kullanarak eğitim veren tek yer(miş).vs..vs....Allah orda askerlik yapanları ve diğer tüm askerlerimizi korusun inş...
2008-01-01 (00:59)
katakomp
Bay
katakomp
Türkiye, Ankara
aklıma semt pazarları geldi başlığı görünce. Çok mutlu bakmadan geçmeyin Çok mutlu
2008-01-01 (02:17)
noktalıvirgül
Bay
noktalıvirgül
Türkiye, Ankara
Hacettepe Üniversitesi
Çok mutlu katakomp.. abi çok komiksin yaa Çok mutlu başlığı açarken öyle mutsuz ve çaresizdim ki Üzgün en çarpıcı başlık olsun istedim şööle herkesin bakmak isteyeceği,, Çok mutlu amacıma ulaştım sanırım..buraya uğrayan bakıyo..yardımlarınız için teşekkürler bu arada.. Göz kırpıyor özellikle sycotürk kardeşim çok teşekkür ederim özel mesajlarda yardımların için..
2008-01-01 (18:24)
katakomp
Bay
katakomp
Türkiye, Ankara
noktalıvirgül demiş ki:
Çok mutlu katakomp.. abi çok komiksin yaa Çok mutlu başlığı açarken öyle mutsuz ve çaresizdim ki Üzgün en çarpıcı başlık olsun istedim şööle herkesin bakmak isteyeceği,, Çok mutlu amacıma ulaştım sanırım..buraya uğrayan bakıyo..yardımlarınız için teşekkürler bu arada.. Göz kırpıyor özellikle sycotürk kardeşim çok teşekkür ederim özel mesajlarda yardımların için..
Çok mutlu Çok mutlu Çok mutlu Çok mutlu Çok mutlu

abiler ablalar bakmadan geçmeyin. Çok mutlu ilahi Çok mutlu
2008-01-01 (19:59)
noktalıvirgül
Bay
noktalıvirgül
Türkiye, Ankara
Hacettepe Üniversitesi
Çok mutlu Mr. Green
Ücretsiz Kayıt Ol