ben azerbaycanda okumak istiyorum bilgisayar mühendisliği bölümünde
okuduğuma göre 185i barajını geçersem denkliği olmayan bir yere gidebilirmişim bu doğrumu???
devlet yurtlarınına girmerebilmek için ne gerekiyor(diğer arkadaşlar ev sorunu yaşıyorlarmış)
bide denklik sınavı nasıl bişey o konuda biligisi olnalar yazarsa sevinirim ???
NAZiF66
Azerbaycan, Bakü
Azerbaycan Teknik Üniversitesi
bakude egtim icin gerekli yardimlari
www.bakuturkleri.com sitesinden alabilirsin kardewsim bekleriz
HELLİN
Türkiye, Sivas
Cumhuriyet Üniversitesi
delımısın bıraz sık dişini daha yuksek al ne ısın var azerbeycanda turkıyede okumak gıbı olmaz oralar
HELLİN demiş ki:
delımısın bıraz sık dişini daha yuksek al ne ısın var azerbeycanda turkıyede okumak gıbı olmaz oralar
okuldan 60 puan alıyorum bil müh türkiyede 350 puan oluca e mecbur başka alternatifler bulmak gerekiyor...tek çare malesef azerbaycan
mavis44
Azerbaycan, Bakü
Bakü Devlet Üniversitesi
gelmeyı dusunuon barı össyle yerlesmeye bak denklıklı olsun kafan rahat olsun.....
Asutay52
Azerbaycan, Bakü
Bakü Devlet Üniversitesi
oncelıkle burda bılfısaray muhendıslıgı baku devlet unıv. varyut olayı ıse burda devlet yurdu yok
ozel yutlar var onlar da cemaat yutları zaten 1 tane var neft (pefrol)akadenısının yrdu ev sorunu var evet ben de yasadım kısa bı zaman ama ev buluyo bı sekılde hayat ıstanbuldakı gıbı ole solendıgı gıbı cok da ucuz degıl ben de turk dunyası ısletme fakultsı uluslar arsı ılskıler de okuyorum . hadı kal salıcakla ama ınternetten baku hakkında toplayaıldıgın kadar bılgı topl derım ben sana kardes ordulu halıl ve hala bakudeyım
DADASEMRE
Azerbaycan, Bakü
Bakü Devlet Üniversitesi
sinansinan09 demiş ki:
ben azerbaycanda okumak istiyorum bilgisayar mühendisliği bölümünde
okuduğuma göre 185i barajını geçersem denkliği olmayan bir yere gidebilirmişim bu doğrumu???
devlet yurtlarınına girmerebilmek için ne gerekiyor(diğer arkadaşlar ev sorunu yaşıyorlarmış)
bide denklik sınavı nasıl bişey o konuda biligisi olnalar yazarsa sevinirim ???
kardeşim denkliksiz gelmek istiyosan illahada öss'ye girmen gerekmiyor.öyle elini kolunu sallaya sallayada bayağı gelir (((((okumaya çalışırsın))))ama senin yerinde olsaydım yani yaklaşık olarak 2 sene öncesinde olsaydım kesinlikle yazmazdım ki üniversite denen bişey yok burada sakın TÜRKİYE ile kıyaslama burası azerbaycan hiçbir şeyin olmadığı tek ülkeeee...devlet yurdu filan yok cemaat yurdu var onada girebilirsen ne ala ama muhtemelen giremessin ve ortada kalırsın ev kiraları 400 dolardan aşağı değildir kaldığın evde ev değildir ama verdiğin parayla kaldığın ev arasında bayağı bir tezatlık sözkonusudur...yani sabrın varsa psikolojine güvenebilirsen yahu ben her şartta gelirim dersen buyur gel...öyle TÜRKİYE'de ki final vize denen bişey yoktur burada tek bir sınav olursun baktınki bişey bilmiyorum merak etme kopyanın danıskasını çekersin hem çekmesende zaten geçersin..hocalara üçer-beşer manat sıkıştırdınmı senden ala talebe yoktur...işte hodri meydan biz dönüşü olmayan bir yola girdik kardeşim bari sen girmeeeeeee
1 defa değiştirildi
En Son: 2008-01-23 17:41:30
alex1986
Türkiye, Eskişehir
Anadolu Üniversitesi
Bak Kardes yine de kendin bilirsin ama KAfkaz Universitesi guzel.Azerbaycanin en iyi Unv-si.Bilgisayar Muhendisligi bolumun de hocalar da kaliteli dersler de bunu buraki her kes bilir.
dersler de turkce ve azerice Turkiyeden burda okuyan cook cok.bak eger ki uygun gorursen gel vede yurt imkani da var.ALLAh yardimcin olsun!!!