Mesaj Panosu

Keşke Uludağ Üni.yi Tercih Etmeseydim Diyenler
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /7Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 23456 … Sonraki SayfaSon Sayfa

2008-07-17 (15:03)
amazonn
Bayan
amazonn
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
ben hala pişmanımmm.sevmıyorum bursayı,bursalıları...nereyle karsılastırıp bursa gusel bi yer diyorsunuz anlamıs degılım.ayrıca bursalılar cok holigan...hıc gormedıgınız insanları bursada bulabılırsınız.ör:otobuste ayakkabısını cıkarıp ondekı koltuga dayayan insanlar ya da tel muzık dınlerken kulaklık kullanmayıp butun otobuse dınletenler....atmıyorum bunların hepsıne ben bursa da tanık oldum.Allahım sen benı bursadan kurtarrrrr.aklıma geldıkce aglamak istıyormmmm.nefffffreeetttt edıyorummmm Çok kızmış
2008-07-17 (15:45)
cykv
Bayan
cykv
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
amazonn demiş ki:
ben hala pişmanımmm.sevmıyorum bursayı,bursalıları...nereyle karsılastırıp bursa gusel bi yer diyorsunuz anlamıs degılım.ayrıca bursalılar cok holigan...hıc gormedıgınız insanları bursada bulabılırsınız.ör:otobuste ayakkabısını cıkarıp ondekı koltuga dayayan insanlar ya da tel muzık dınlerken kulaklık kullanmayıp butun otobuse dınletenler....atmıyorum bunların hepsıne ben bursa da tanık oldum.Allahım sen benı bursadan kurtarrrrr.aklıma geldıkce aglamak istıyormmmm.nefffffreeetttt edıyorummmm Çok kızmış

arkadasım nerden geldın sen Şaşkın: uzaydan mı Şok olmuş bu holıganların ya da ne bıleyım yukarda saydıklarının olmadıgı bı yer sole de bızde tasınalım Göz kırpıyor sonucta cesıt cesıt ınsan var HER YERDE !
2008-07-17 (20:58)
SuperSadist
Bayan
SuperSadist
Türkiye, Bursa
Bursa Şükrü Şankaya Anadolu Lisesi
amazonn demiş ki:

Gülüyor Gülüyor Gülüyor

arkadaş doğru söylüyo yaa nerden geldin sen pardon?? Gülüyor

sen maç olduğu zaman 6parmağa inme sakın, mazallah kalp krizi fln geçirrsn Göz kırpıyor Gülüyor
2008-07-17 (21:20)
iskorpitxx
Bay
iskorpitxx
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
aynenn katılıorumm uludağ unıverstesıne geldım ıcın kesınlıkle pısmasnımmm...hocalar falan herkes kurmus tezgahınıÇok mutluÇok mutlu
2008-07-18 (23:30)
amazonn
Bayan
amazonn
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
ben hic istanbulda ayakkabısını cıkarıp ondekı koltuga uzatan bırı gormedımeger bunu normal karsılıyorsanız cıddı problemlerınız var sızın DE demektır.mac mevzusuna gelınce bursasporun yenılmesını dua etmekten baska yapacak bısı yok her macta.yenınce kuduruyorlar
2008-07-19 (11:29)
cykv
Bayan
cykv
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
amazonn demiş ki:
ben hic istanbulda ayakkabısını cıkarıp ondekı koltuga uzatan bırı gormedımeger bunu normal karsılıyorsanız cıddı problemlerınız var sızın DE demektır.mac mevzusuna gelınce bursasporun yenılmesını dua etmekten baska yapacak bısı yok her macta.yenınce kuduruyorlar

Çok mutlu Çok mutlu Çok mutlu Çok mutlu Çok mutlu Çok mutlu sana sadece gülüyorum Çok mutlu Çok mutlu Çok mutlu Çok mutlu Çok mutlu Çok mutlu Göz kırpıyor
2008-07-19 (18:36)
EVO8
Bay
EVO8
Türkiye
bende bursada tinercilerin yapışıp para istediğini görmedım ama istanbula ne zman gelsem başıma gelıo Göz kırpıyor
sorunlar her yerde war arkdşlr...laf atmakla olmaz
2008-07-19 (19:10)
aclskn
Bay
aclskn
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
Bursanın,sözde, can güvenliğin en çok tehlikede olduğu yerlerinden birinde ikamet ediyorum. Fakat gece 03.00'da bile dışarı çıktığım çok olmuştur. Fakat çok şükür başıma hiç kötü bişey gelmedi.
Her şehirde iyi insanlar da var kötüler de. Olay bu kadar basit bence. Hele şu İstanbul örneğini hiç anlamadım. Tabiki de biçok kültürlü, görmüş geçirmiş, belli seviyede insan barındıran bi şehirdir ama insanlığa sığmayacak en iğrenç olaylar da orda meydana gelir. Ben sadece uludağ üninin eğitim kalitesinden, bursanın pahalılığından felan bahsetmiştim ama konu bursanın insanlarına kadar geldi. Hayret valla! Gözlerini yuvarlıyor
Hadi neyse hayırlısı Gülümsüyor
2008-07-21 (20:11)
amazonn
Bayan
amazonn
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
tabi bi baska vahım durum da ulasımm.aslında bursada daha cok ulasamama oluo Çok mutlu bbb ya uyuyor ya da mılletı cok guzel uyutuyor yanı karsısında uyutulmaya gayet musaıt bır kıtle varsa...mesela gorukle termınalden dırek beledıye otobusunu hakedıcek kadar cıddı bı nufusa sahıp ama yok ole bişi malasef.zaten fırmaların servıslerınden soz etmek de mumkun degil bursada.metronun kesıldıgı yerde cokkk komık.bazılarına rant saglanırken ogrenci ezılıyorrrrrrrrr.maddı, Çok kızmış manevı
2008-07-22 (13:49)
aclskn
Bay
aclskn
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
Sonuç olarak; insanları iyidir hoştur, diycek bi lafım yok ama, hakkaten öğrenciye göre bi şehir değil Bursa. Üniversite öğrencisi kimsenin umrunda değil. Ama alışcaz artık napalım Tarafsız

Sayfa /7Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 23456 … Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol